Здравейте,та общо взето сам нова в този форум,въпреки че от доста време го посещавам като читател само..Та ситуацията е следната,на 19 съм,приятеля ми е на 22..от сигурно година и нещо водим и полов живот (и той ми е първияІ), връзката ни продължава вече 3 години и половина,та .. Правихме секс,преди малко,така се случи,преди да отидем на работа,на лекции и..за първи път презерватива се скъса,но какво скъсване,та то почти нищо нямаше отпред,нищоо и следователно свърши в мен..Междудругото от както водя и полов живот си пия Линдинет, противозачатъчните (запозната съм поне доколкото трябва с действието им) ,гинеколог ми ги изписа,и сега продължавам,пия си ги,и въпреки това ползваме И презерватив (то нали знаете,че има и хора " Тома Неверни" )..и все пак,знам че над 99 % е гаранцията на хапчетата,но пък за пръв път се къса и е нормално да се притесня Може ли някой да ми каже,изпадал ли е в подобна ситуация,какво да си мисля и т.н. Не съм необразован относно секса човек,но пък страха,когато го има е нещо кофти кара те да си мислиш какво ли не, Сори за дългата тема,но.. Благодаря на тези,които я прочетоха и се надявам да получа адекватни и бързи отговори!