.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на Gllory

Маска за коса

Предложете ми някаква маска за коса (шампоан, или балсам, каквото и да е), за изтощена, изгоряла, слаба, бавно растяща и цъфтяща коса, защото от тази преса и боядисването всеки месец косата ми наистина вече е доста зле. И искам нещо, което наистина да помага, а не като тези на Гарниер, Лореал или тазни такива .. искам нещо което наистина, видимо помага ..
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мога да ти предложа да си правиш маска:
    1 с.л. тривитаминол
    1 с.л. зехтин
    1 с.л. Стимулант за коза "Икаров'
    1 жълтък
    1 с.л. водка или ракия
    1 с.л. оцет
    Ще ти живне косата със сигурност.

Относно цъфтежа: нанасяй масло от пшеничен зародиш в краищата преди да измиеш косата.

Шампоан.. може да опиташ с http://www.zpazar.com/product.php?ProductID=126 предполагам, че ще останеш доволна.

Супер фен Аватара на nymphadora

много е добра и евтина!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora

много е добра и евтина!
    ^И аз препоръчвам тази маска,имам я и косата значително ми се подобри,в такъв смисъл,че стана по блестяща,мека и здрава,не ми цъфти бързо като преди.А повече за цъфтежа и разтежа ти препоръчвам да се мажеш с Тривитаминол,може и без маска,а само него да нанасяш,стоиш 2 часа с найлонова торбичка на главата събираш цялата коса,и след 2часа я измиваш.Използва се 1 месец,след което се почива 1 месец,след това може пак да повториш зависи колко искаш да ти порасне косата,а и Тривитаминола се слага не повече от 2-3 пъти на седмица,копува се от ветеринарната аптека

Град
    Пловдив
    освен дадената маска горе,която и на мен ми допада,препоръчвам :

http://www.bgphoto.net/photos/3930/6...9290151250.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си