- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Излей гнева, нервите и притесненията си!
Една тема посветена на отрицателните емоции, които са част от ежедниевието ни.
Нека тук всеки да излива нервите и гнева си... Да пише всичко това, което го тормози, всичко това, което го притеснява...
Не просто тема, а място, което ще запечатва лошите неща!
Използвайте цензура, все пак освен, че сме нервни, сме и културни.
Тази тема няма нищо общо с темата за добра и лоша новина.
Когато сме нерви и ядосани, вършим неща, за които може да съжаляваме.
Нека избегнем всички тези моменти, които могат да ни разделят дори с любим за нас човек. Вместо да удариш по масата, отвори темата и излей гнева си, запечатай го, помисли, успокой се.
Нека минат 15 мин, после реши какво трябва да направиш.
Нека аз започна първи...
Утре има едни изследвания, които ме притесняват... Сигурно няма да мога да заспя.
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
ебе ми се та 2 не виждам, ама ми писна от тоя секс бе. поне да имаше и жена дебиш![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
деба,тия винари,деба,не ги бива,майна,бива ли така да разреждат тва шибано вино
дейба,майка му дейба,бива лижси4ки да ги изналовят,нбевече
няма от кой да си пазарува човек,ебах ги в тъпанарите,майна
издивеем,чекаме едн0о тъпанарче дое ни земе ижче ходиме айляк си прай,няям цигар,не сАм пушила от 3 аса,бах са в тъпанарщината,живота е розов,майна,не го бива,мноо шибано без цигари,бррррррррррат![]()
свастЕ,как сЕ?![]()
Писна ми от тая криза ...![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Бай х*й нямаш елементарно възпитание ! ♫
супер мн ме е яд, че не мога да скрия от черинка кво съм ял последната 1 седмица..![]()
Първоначално написано от OstavqshSledi
![]()
много знаеш ти кво е криза, че даже му писнало
иначе, всичко е 6+
нямам от кво да се оплаквам
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
ох,писна мине мога да си живея като нормален човек.. тоя ми е окопирал мозъкаа.. дразня се вече и в понеделник обмислям да му тегля една майна и да ходи да си е*е тъпите ку**и ..
![]()
![]()
на мене ми се пее пъкживота е прекрасен просто!
ееебриии дееей ис со уандърфуууллл
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Първоначално написано от kypo
![]()
аз в момента съм в перфектно настроение освен че ше изакарам червата на некви хероини дето снощи са вадили нож в гео милев на едн приятели ше им еба майката и деградетата скапани
.!.
Писна ми от тая жена, изобщо не се съобразява!![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
йеп подкрепям с две ръцеПървоначално написано от xoxi
днес 3 пъти ми се наложи да ПЛУВАМ в киша и да минавам некви ПРЕСПИ ебахти мразим го тва време бе ужасно е не го понасям мразя сняг, студ, виелици, всичко под 10 градуса, оф !
.!.
Оооо .. искате ли и аз да почна![]()
ЦЕл ден викам и бия некой .. на тренировка щех
да изкъртим веригите .. цифра пъти се
подхлъзвах ходим по улиците и псувам като каруцарка
баба ти ме гледат лошо ... некфа в кафето
ниска и дебела крещеше като за 20![]()
![]()
![]()
аааааа мааахаа!!![]()
Е окей .. ама на мене не ми мина яда .. ?!![]()
![]()
![]()
мамкамумамкаму мамка му мамкамумамкамумамкамумамк амумамкамумамкаму
деба
по дяволите да еба и простотиите
ААААААААААААААААААААААААА АААРХГГХХГХГ
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
едни тъпи кървокифлички
се zънасаят по моя и ще си изядат боя скоро
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОФФ пиша си аз с едно момче от моето даскало и сме си др... той си има гадже и постоянно ми говори за нея ... ние постоянно си пишем и с времето почнах да го хар и сега се повече и повече... щеше да е лесно ако той не ми разказва как ме сънува и как съм мн хубава... даже ме покани на кино... аз нали тфа че го хар не ми пречи изобщо да сме си мн добри фр ама ся не мога да разбера той изпитва ли също той нещо към мене или не.... нз сигурно съм незряла и се вдетинщинявам обаче откачам....![]()
оффф
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на сичкото отгоре един негов приятел ме отряза а има такива очиииии
![]()
![]()
![]()
![]()
аааааааааааааааааа полудявам
![]()
![]()
![]()
О, Боже.
SWASTIKA, а как да се преборя с тези неща? Барабар с напрежението? Или някой друг да ми каже.. че от цифра време съм така.. ;/
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Да й имам проблемите![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
проблема е на живот и смърт...
Аааа и аз да се изпразня тукаИскам лято , искам си пак старото лято,искам си купоните и хубавите вечерииии ааааа !!!Ама няма да псувам пък!
![]()
ох бе,мамка му.. ! ТЕЯ ХОРА .. кога ще се светнат,че не съм кошче за душевни отпадъци..![]()
![]()