.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Варна

Еротиката е ключов фактор при секса

Без човекът насреща да Ви е възбудил, няма как да изпитате удоволствие от цялата работа. Запомнете го това. Не правете секс механично, или както казват - просто за спорта. Влагайте чувства. Правете любов. И няма да има проблеми.

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Има огромна разлика м/у любов и едното клатене но като гледам повечето младежи на днешно време се клатят вместо да правят любов за съжаление

Град
    В пространството
    Ми досега не съм правила секс с човек към когото нямам чуства и затова съм привърженик на правенето на "любов". Не си представям да съм с някой ей така само заради секса или пък да правя секс за 1 вечер. Просто смятам, че секса като правене на любов е някакво по-високо ниво на близост в отношенията между двама души, и за да го има и него трябва да ги има и чуствата помежду им.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от RAYNE666
    Ми досега не съм правила секс с човек към когото нямам чуства и затова съм привърженик на правенето на "любов". Не си представям да съм с някой ей така само заради секса или пък да правя секс за 1 вечер. Просто смятам, че секса като правене на любов е някакво по-високо ниво на близост в отношенията между двама души, и за да го има и него трябва да ги има и чуствата помежду им.
    Да ама за съжалиние сте мн гадни копелета вие жените и всички така казвате!! Много са малко верните и свястни момичета !

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Добре,ще го знам. Благодаря за съвета! Без твоя съвет нямаше да правя качествен секс.
    Станислава

Голям фен Аватара на sifon4o
    пффф ти още малко ше кажеш че трябва да го надърва, за да я чукам
    the game

Град
    В пространството
    Да ама за съжалиние сте мн гадни копелета вие жените и всички така казвате!! Много са малко верните и свястни момичета ! Sad

Малко, ама ги има все още и слава богу

Re: Еротиката е ключов фактор при секса

Цитирай Първоначално написано от Lorenzo
    Без човекът насреща да Ви е възбудил, няма как да изпитате удоволствие от цялата работа. Запомнете го това. Не правете секс механично, или както казват - просто за спорта. Влагайте чувства. Правете любов. И няма да има проблеми.
    някой хора ненамират любов или са много разочаровани и за това предягват кам чистия секс просто ,за задоволяване или за спорта .
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на Shia
    Аз пък мога да правя секс и без тази еротика,макар че е голяма разликата между еротика и възбуда,както си написал/а темата.
    Мога да се възбудя постепенно или хич да не го направя и затова са създадени лубрикантите

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Тая тема сега съвет, препоръка или заповед се явява? Щото доста клиширано и банално ми се струва
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си