.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Не са само Румънците така

Аз съм в Англия и на англичаните само това им дай, но съм си говорила с много момчета от други страни и за тях това НЕ е нормално, въобще ..
    те са тъпи френската любош ш върха

Аз съм в Англия и на англичаните само това им дай, но съм си говорила с много момчета от други страни и за тях това НЕ е нормално, въобще ..
    aa slava bogu,bqh pochnala da se pritesnqvam
    CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от SimplementeYoOo

Във Франция как ли стоят нещата?

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Във Франция как ли стоят нещата?
    hah za Franciq ne znam no tuka v Ispaniq sa6to e ne6to normalno

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Е зависи от момичето и мен ме кефи да правя френска любов на половинката си ама никога не бил лизал някоя циганка

Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Е зависи от момичето и мен ме кефи да правя френска любов на половинката си ама никога не бил лизал някоя циганка
    E to e qsno 4e ako ne ti haresva dadeniq 4ovek bi te bilo gnus..Govorihme kato cqlo..

мм не съм пробвала още това,амааа щом казвате,че е страхотно няма да го пропусна

е,руснаците не отказват,даже настояват,грузинците също,арменците също...ама що се отнася да румънците не знам!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarityGirl
    е,руснаците не отказват,даже настояват,грузинците също,арменците също...ама що се отнася да румънците не знам!
    Какво за нас???

Така си е, дам...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от DarityGirl
    Какво за нас???

Така си е, дам...

ех,как ви познавам

Ами сяя.. ако е чиста не ме е гнус

Град
    на дясната страна

Re: Мъже,гнус ли ви е да правите френска любов на жените?

Не знам дали има такава тема, но не съм виждала до сега.Значи до колкото знам в скъпата ми държава България не е нещо странно мъжте да лижат отдолу жените..но явно в други държави като горните ни съседи не е така.Сега ходя с един румънец,и напоследък само с румънци съм била и там почти никой не го прави.. било срамно,нетипично и гнусно..Мъж на 27 никога не беше лизал.. аз my бях 1-вата в това и то защото го накарах, иначе не искаше.Това нормално ли е?
    мен ме е гнус и ще повърна ,всеки с разбираниата си
    На всеки му идва момента и като дойде все не момента така че ,к'во прайш в момента

Със сигурност това е една от най приятните процедури по време на половия акт. Лизането е приятно и за двата пола, както и свирките. :P :P \/ \/
    И съвет към дамите: БРЪСНЕТЕ СИ ПЕПЕРУДКАТА!!
    whO0p-whO0p

абе мацка защо се занимаваш с умрелите румънци,българи рулз! Не му харесвало да лиже,ама като му анлапаш кура кеф! срамота на 27,да не е опитвал женска пичка пфуу сигурно и в леглото е зле

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    абе мацка защо се занимаваш с умрелите румънци,българи рулз! Не му харесвало да лиже,ама като му анлапаш "мъжкия полов орган" кеф! срамота на 27,да не е опитвал женска пичка пфуу сигурно и в леглото е зле
    xaxa ami da sramota e eeee az po princip s bgri ne se zanimavam.. vapros na vkus

Всичките ми гаджета са си падали по лизането. Много добре са знаели, че ако дадът и на тях ще им се върне. Сегашното ми гадже много обича да ме лиже. Бях му първата...като за начало просто беше мераклия да види какво е, после искаше да се научи и като се осъвършенства вече почна да го прави с кеф като сега наблюдава колко ми харесва и се кефи. Днес вечерта му викам време е да си ходиш, че баща ми ще се ядоса, а той ме лиже ли лиже. Аз тръгвам да се отдръпвам и да си сабирам дрехите тоя продължава даже и докато съм изправена.

Нообче адски много си те обичкам :*

Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Аз тръгвам да се отдръпвам и да си сабирам дрехите тоя продължава даже и докато съм изправена.
    basi picha

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от stereoman
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Браво на "нашите" момченца от форума ..
    Хилъри, теб близали ли са те?
    Не се заяждам, просто съвсем приятелски те питам.
    Съвсем приятелски .. няма да ти отговоря ..

Форум форум ама има неща, които е по - добре да останат за мен (така или иначе половината и повече се знае) ..
    Да, бе, да! Ти със сигурност не си се събличала дори пред момче, камо ли да те лиже. Правиш се тука на дръж ми шапката, да не ти се смеят хората, ако кажеш нещата как са

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Аз тръгвам да се отдръпвам и да си сабирам дрехите тоя продължава даже и докато съм изправена.
    тоя май е бил гладен (и жаден)

Такова нещо не съм отказвал, даже и необезкосмена да е не ми пречи, стига да е чиста
    аз ако не я опитам как е на вкус, все едно не съм направил нищо.
    На мен ми е странно обратния случай - аз да искам, а тя да не се съгласи, и това при положение, че няма някаква страничан причина, или нещо от което да се притеснява.
    Хора всякакви има на тоя свят...
    I'll take your brain to another dimension

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Да, бе, да! Ти със сигурност не си се събличала дори пред момче, камо ли да те лиже. Правиш се тука на дръж ми шапката, да не ти се смеят хората, ако кажеш нещата как са
    Не че нещо ама не съм те питала ..

+ това ми е през ... кой какво говори за мен!

Миии не мисля, че е нещо не нормално, макар, че приятеля ми не го прави мн често и понякога си мисля , че не му харесва особено.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Голям фен Аватара на revolver
    Не ма е гнус

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Всичките ми гаджета са си падали по лизането. Много добре са знаели, че ако дадът и на тях ще им се върне. Сегашното ми гадже много обича да ме лиже. Бях му първата...като за начало просто беше мераклия да види какво е, после искаше да се научи и като се осъвършенства вече почна да го прави с кеф като сега наблюдава колко ми харесва и се кефи. Днес вечерта му викам време е да си ходиш, че баща ми ще се ядоса, а той ме лиже ли лиже. Аз тръгвам да се отдръпвам и да си сабирам дрехите тоя продължава даже и докато съм изправена.
    Тоя е луд по теб И те иска цялатаааа

mnogo si qko daje i az predi si mislex 4e gnusno i neiskax da opitvam no po edno vreme tolkova mn mi se iska6e i kato probvax sega tva e neizmenna 4ast ot seksualniq mi jivot

Моя мн. го възбужда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си