- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъже,гнус ли ви е да правите френска любов на жените?
Ни сам го праил, ама не бих се замислил да го![]()
И аз съм останала с впечатлението,че наще мъже не ги е гнус..ама и аз тайничко се надявам да си намеря пак някоййййй див![]()
![]()
![]()
никой не разбра, че не са те лизали.Първоначално написано от Hilary_
![]()
И после ний сме били западнала държаваТез румънци са мн назад с материала нещо
![]()
Пф... ебахти темата... ае как ще ги е гнус ве. Зависи .. има момичета , на които не бих правил, но като цял ми харесва даже.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Мога да го правя с часове без да ми омръзне![]()
![]()
![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Ако е поддържана, да ухае на нещо приятно и тя самата да си го иска - пффф хич няма да се сетя, че има вариант за отказ даже
ама ако е някоя "по-съмнителна" в хигиената няма и да си го представя даже, или да е някой пън и тя да не знае какво иска
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да, но и аз не искам френска, нещо , ебахти после я целувам! Дори и за една вечер, да е !![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да гледам как любимата се гърчи от удоволствие докато я близкам... безценно![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Хах. Аз не съм го правил още, но съм любопитен какво е...
и възбуждащо, като започне да охка и пъшка от кеФ :]Първоначално написано от V14D0
<N>
и да усещаш неволните й конвулсийки...Първоначално написано от Neftochimic
body vibes![]()
I'll take your brain to another dimension
не си виждала такива теми защото няма и няма и да има... ОБИЧАМЕ ПУТЕШКО!!!!
GTA Stunting
браво на вас, само така..!Първоначално написано от Bixel
![]()
с румънец не съм била, но колумбийците си падат![]()
ам че тя е монахиня до колкото знамПървоначално написано от stereoman
![]()
One 4 the money , two 4 the show
^ Хаха, монахиня билаПросто момичето си заема образ, който е интересен и засега добре се справя, щом има още хора които и вярват
![]()
Ако ти лигавиш мръвката, не виждам що тоя папуняк не иска да осоли пържолата![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
моята винаги ми дава да я лижа и я докарвам до такъв орагзъм че като свърша да я лижа 1/2 мин се гърчи (ако мога така да го изразя)
Малко знаеш значиПървоначално написано от Addiced
![]()
Westside rollin' all day, every day
..Първоначално написано от IRule
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Неее.Никак даже.На мен ми е кеф,на нея също,отпуска се по бързо,разгорещява се
ух мамоооо :P :P :P :P