Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Аз за моя приятел имам много подаръци тази година.
1. Украсих с лакове за нокти топка за елха и ще му подарявам всяка година по една (от форума взех идеята)
2. Направих му календар който да си сложи на бюрото и отбелязах всички важни дати които не искам да забрвя (моя рожден ден, годишнината ни...)
3. Чаша с Хоумър Симпсън защото обожава серияла а и си няма хубава чаша в която да си пие какаото хахах
4. Една малка сребърна плочка на която в долния десен ъгъл има съвсем мъничко ангелче но не на верижка а на кожена черна връв. (той беше поискал преди време да си нося буквичка или нещо което да му напомня за мен и да съм непрекъснато с него един вид и реших че понеже казва че съм неговия ангел това е по-подходящо от една скучна буква "А". още повече че е съвсем децентно)
5. Направих му клипче което обаче не се сдържах и вече му го пратих и супер много се зарадва
6. В момента му правя то такъв календар
http://loveletters4you.de/board2/ima...nder_kessi.jpg
Идеята е всеки ден да оцветява по едно квадратче според това как е минал денят. Примерно синьо ако денят е бил супер гаден, зелено ако е бил ок, червен ако е бил хубав и жълт ако е бил супер.
Само че моя ще е в доста по-малък формат и с наша снимка по средата.

[...]той скоро започна да чете книги за това как да подобри живота си и се опитва да медитира, да се съсредоточава върху хубавите неща, да е благодарен за малките неща в живота и бла бла и календарът в които да отбелязва как се чувства ще му е от ползва за да следи до къде е стигнал в развитието си.