.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Доклад :(

Доклад :(

помагай те трябва ми доклад на тема "Защо трябва да пестим електрическата енергия" спешно е. Търсих в интернет но нищо не намерих.

Голям фен Аватара на dimi93
    Дюд, как ще ти е спешен доклада бе? Има още седмица до даскало! Не очаквай от някой да седне и да ти го напише? Защо не се пробваш сам? Темата ми изглежда приятна и развлекателна дори! Можеш да изброиш доста причини! Например: за да плащат ваще по малко пари!? Или най-вече ЗАРАДИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ! Хайде порасзсъждавай и се опитай сам! Никой не дава на готово
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Дюд, как ще ти е спешен доклада бе? Има още седмица до даскало! Не очаквай от някой да седне и да ти го напише? Защо не се пробваш сам? Темата ми изглежда приятна и развлекателна дори! Можеш да изброиш доста причини! Например: за да плащат ваще по малко пари!? Или най-вече ЗАРАДИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ! Хайде порасзсъждавай и се опитай сам! Никой не дава на готово
    +++
    Изчерпа ми мнението.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ама това е тооооолкова леееееесноооооооооо... Чак ме досърбя колко тъп може да е човек,че да не може да напише такова лесно нещо..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ама това е тооооолкова леееееесноооооооооо... Чак ме досърбя колко тъп може да е човек,че да не може да напише такова лесно нещо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си