- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за класната
Наближава ваканциятя и Коледа и ще си разменяме подаръци и класа решихме да съберем пари и да купим на класната подаръче. 13 човека сме и ще събираме по 10лв така че в рамките на 130-150лв нещо да еОчаквам предложения
![]()
на моята класна за 8ми Март й купихме огърлица..целият клас събрахме пари ..и бяха някае 200 лева. Наистина много се зарадва![]()
бижу![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Вземете и златно синджирче с плочка ,на която е написана първата буква от името й и един букет.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Това с буквичката не е готино![]()
Най-добрата идея наистина е бижу, но висулката да е някаква по-интересна.Може и гривна, часовник.Зависи и какво носи - злато или сребро.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да наистина проучете кво носи ии и земете...ама действайте щото в сряда свършвамееПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Ние като завършвахме 7 клас ,купихме на класната такъв подарък и супер много и хареса.. Важно е уважението. Панимаеш?Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
^ Защо не приемеш , че предложенията ти не винаги ще се харесват..![]()
А по темата:
може един хубав парфюм + една голяма кошница цветя и
картичка с оригинално пожелание![]()
Аз само предлагам.. до колкото знам не на LovelyGirl й трябва предложение за подарък ,а на elisa_fenka.. Не съм искала да изразява мнение върху моето мнение.. elisa_fenka си решава коя идея най-много ще се хареса..Първоначално написано от Infinity
тая паПървоначално написано от elisa_fenka
за 150 кинта си купиш некой испит...
Ние последната година подарихме на класната часовник за Коледа. Но е трудничко за избиране понеже трябва да се съобразите какво точно харесва, какъв метал предпочита и т.н.
Ние днес подарихме на класната сребърни обиции (мноооооого ги хареса ;д ) и голям букет рози...
да този подарък би бил наистина хубавПървоначално написано от Infinity
![]()
Ей, това женската злоба е страшно нещоПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
така си е..Първоначално написано от danibebi
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.