.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Гледахте ли Карбовски?

http://vbox7.com/play:fa23b410
    Гадните цигани

Град
    Страстно село. :D
    Много го харесвам като журналист, НО все с цигани се занимава. То така трябва, но той ги изкарва едва ли не, че те са жертвите. Мангали мръсни.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    egti...blok im dali tfa onwa,i pak te jertwite...a kude sa im prozorite...samo znaqt da kradat i da troshta,a posle se oplakwat,aman

i posle kak da nqma rasizam i nenawist kum mangalite..pff

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    egti...blok im dali tfa onwa,i pak te jertwite...a kude sa im prozorite...samo znaqt da kradat i da troshta,a posle se oplakwat,aman

i posle kak da nqma rasizam i nenawist kum mangalite..pff

+1
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ето до какво води толерантноста и интеграцията, а вижте ги само колко са благодарния тия отрепки.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    •••Пловдив•••
    карбовски ако не са циганите рейтинга ще му е колкото на минута е много по канал 1

иначе смърт за тях

Мега фен Аватара на Infinity
    Гледах го да...ии най-тъпото беше , че да отново за пореден път те се изкараха жертвите , а всъщност сами са си направили всичко.
    А тези травестити??
    Кой нормален човек би искал да се докосне изобщо до такова същество , бе..!!??
    Нямам думи ,когато гледам подобен тип предавания ме налагя пълно отчаяние и бе обсебва още по-бесен расизъмм...

Не искам да гледам каквото и да е, изкарано изпод пръстите на тоя.
    Циничен е, постоянно търси скандали, надменен е и крайно неразбран тип. Поне до такъв извод стигнах след "разговор" с него. Предаванията му отлично потвърждават.
    От иконите на гордата ни журналистика, впрочем. Перла в короната й.

А циганите у нас са следствие на криворазбрана толерантност, при това политическа, не социална. И тяхното малцинство е отличен пример как една общност, без значение от размера й, може да се използва за инструмент на политическата арена.
    активизъм/превенция; писане; музика

Между другото, у нас истинска интеграция никога не се е случвала. Не се заблуждавайте. Никоя "държавност" няма интерес от интеграция на малцинствата, особено затворени такива и особено ромски.
    активизъм/превенция; писане; музика

Толкова ги мразите тия цигани, ма само на приказки си оставате. Отвреме на време се чува за някой пребит мангал и това е. Само говорят сички и никой нищо не прави. Дали е от мързел или просто от поза не знам и аз. Всички плюят и недоволстват и чакат някой да им свърши работата. Кой е виновен че парламента е пълен с турци, руснаци мангали, педали, но не и бели българи? кой е виновен? прсто на никой не пука освен за собственото му дебело чрво. Тва е истината. Българска гняс....

На теб да ти дадат жилище и да го направиш на бунище...Няма друга такава раса като мангалите.
    Всъщонст конкретно тия цигани поне си признават,че сами са си го направили...

бтв не знам къде но четох , че те всъщност са от Индия имам предвид от там произхождат,ако е вярно (малко вероятно) да си ходят в Индия,ако не да си направат собствена държава като Косово.Не ми трябват тука да крадат и да просят.Спомням си , че по Нова телевизия бяха направили предаване в което пказваха как през деня просят облечени в някакви мърляви раздрипани дрешки , а вечер се движат със супер модерни автомобили и изтупани ..А за Карбовски,аз лично го харесвам защото той показва реалността ,показва в каква забутана държава живеем ..

само с "казване" нищо няма да стане. И аз д ти кажа да млъкнеш ще млъкнеш ли? Докато не дойда и не ти затворя устата няма да млъкнеш нали така?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    за кво ми е да го гледам тоя?

за кво ми е изобщо да гледам предавания на такива теми?

сякаш не ми е пределно ясно вече каква е ситуацията...

само да си късам нервите без резултат...

толкова е дъвкана тая тема и то само едно и също се повтаря, че вече ми е абсолютно безинтересна и въобще не ме ебe...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на teenems
    Не не съм го гледала ,все ще го гледам ,ама
    Предната седмица го гледах и много се смях .
    Тоя човек винаги ги намира едни ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ми мн ясно,че тая тема е дъвкана супер много пъти...Обаче тия неща според мен трябва да се виждат,щото малко или много са отражение на държавата ни и трябва да ни пука.Както някой спомена,решението може би е тия мангали да си стоят по селата далеч от цивилизацията и да се занимават със земеделска работа,която да е от полза на държавата ..примерно..
    Карбовски и аз не го харесвам по принцип,но понякога има и добри попадения.Пък е верно,че винаги може да се посмееш на образите,които намира...

bloka si e zapazena marka na grada ni haha

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    деба и паразитите. не изгледах клипчето, няма и нужда, всеки знае ква е ситуацията.
    смърт за тях!
    ама, вЕрно темата е дъвкана и сега е само хабене на нерви.

Ямбол-жестоката истина
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Как може да живеят така и нито болести, нито масова смърт...Нищо.

Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Ямбол-жестоката истина
    Тези хорица, колкото и да са наказани от природата, живеят в пъти по-добре от вас пеУничаните.
    Хули Перник колкото искаш, циганите в града си живеят в нормални блокчета с по 4 етажа, с прозорци, а някои добри при краденето-с дограма.
    В никакъв случай гледката не толкова потресаваща.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

падах от смях
    тва да си толкова тъп братче .. да си рошиш блока ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си