- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с момче/момиче от друга националност?
Първоначално написано от mitternacht
според мен ти сам си опетняваш името с този ограничен начин на мислене.
какво ненормално има в това, да правя секс с някого, когото познавам от няколко дни и го харесвам?
ако момче прави секс с някоя от първата вечер е голям пич, ако го направи моммичето е к***а.
типичното разсъждение на комплексарите.
жените не сме ли хора?
не може ли да се забавляваме?
ако сме домакини и ви слугуваме сме супер и сме много "сериозни",
а ако си живеем живота, както ни харесва сме к***и, така ли?
доста ограничено изказване направи, не мислиш ли?
аничка искаш ги големи а ааххах бих искал да пробвам с рускиняПървоначално написано от anichka12345678
![]()
ми може да се кажеПървоначално написано от Farbat
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Ходила съм с немец,но толкова кратко,че не се стигна до леглото (: Иначе,бих ходила с някви там стига да не са жълти,черни или сякви други,различни от белите,понеже съм расист.И въпреки всичко за мен българите си остават най-красивите и мили момчета(понеже са си нашички)
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
С англичанка и испанка съм бил
С англичанката в България, с испанката стана в Испания на една фиеста в Барселона.
Иначе съм ходил в Лондон няколко пъти, но на тяхна почва е друго. Тия техните жени там са животни, доста са агресивни, никакви задръжки, и като излизат в петък се напиват възможно най-бързо, след което само да ги заговори някой и вечерта свършва в кревата. Ако никой не ги заговори те тръгват из заведението и почват "small talks". На няколко пъти ми се случи да ме заговарят, но при мен се получи нещо като обратна реакция. А и те са доста различни от нас като манталитет и разбирания, и нямаше как да съм сигурен за последствията ако се бях навил...Абе странно е в общи линии там разбирането за секс, забавления, купони, и общуване между хората като цяло. Нищо общо с нашите тука.
Испанките са много отворени и социални. Напълно непознати те спират на улицата и почват да си говорят и държат с теб все едно се познавате от години. Няма предразсъдъци, няма тънки сметки. Важното е да се забавляват и да е весело за всички.![]()
I'll take your brain to another dimension
Разказвам историята от името на revolver, защото него го мързи и трябва да се къпе.![]()
revolver:
Действието се развива в Истанбул, където уча зоология. И така докато си давахме нощно дежурство една вечер, аз и един от колегите имахме работа в едно от общежитията. Там срещнахме 2 испанки и една германка. Едната испанка беше Мария - с хипер хубавото тяло и много красива в лицето, та аз си я чуках нея, а колегата, Марто, да се мори там с другата испанка и германката. Останахме при тях до следващата сутрин и го правихме 7 пъти, последния някъде към 6 и нещо сутринта. После обратно на работа и ветеринарят ни вика: "Що не можете да ходите?" Ние:"Германките и испанките от инженерството..."![]()
ПС: От тогава Марто, съквартирантът ми нон-стоп ми натяква, че ще горя в ада, щото гаджето, ако ме хване....Ама трудно е, два месеца не се бяхме виждали и нещо се бяхме сдърпали и изведнъж се появява момиче със страхотно тяло и лице...няма как да се въздържиш.
![]()
Това беше историята на батко ви revolver деца...![]()
Много вулгарен език ползвашПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
П.С Благодаря че не разказа това за папагала и водните кучета![]()
![]()
![]()
Очарта се много добра темичка ама за съжаление съм още малък (17 год) и още не съм имал такива авантюра като вас батковци и какички![]()
![]()
![]()
![]()