.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    ами....аз бях в Чикаго мин. лято с баща ми, защото той имаше да урежда някаква работа за 3 седмици. С мен бяха още 2 приятелки, и с тях всяка вечер ходихме по клубовете. Запознах се с един американец, в последствие излизахме и правихме няколко пъти секс. Той никак не искаше да ме пуска да си тръгвам за Бг и на летището на връщане, дойдоха той и негови приятели, много пияни и започнаха да викат "Ani stay with us" "Ani i will marry you". Баща ми направо се побърка и в самолета през цялото време се заяждаше с мен и до днес ми напомня тази история с американеца.
    Доооооооста си разхайтена-за 3 седмици с некав чужденец,не се познаате ама секса е налице,боже,боооже.Аз със сериозно гадже изчаквам,па ти
    АА айде по темата-бих искала с некой руснак,австралиец,некви такива
    не съм казала, че съм го направила от първия път с него. 3 седмици са предостатъчно време да опознаеш някого, ако искаш само секс от него, а аз не съм искала нищо сериозно, той го искаше

А после се оплакват, че никой не ебава момичетата за 5 с'тинки и за нещо повече от обекти за секс.

Нека бъда справедлив и честен- така само се опетнява името на наистина сериозните и зрели по акъл девойки ))))) Но това е друг въпрос и се отнася до други ценностни системи.

Нищо лично.

По темата- повечето народности са секси, не харесвам специално негърки.Но... унгарките, скандинавките, славянките... красиви са си.

според мен ти сам си опетняваш името с този ограничен начин на мислене.
    какво ненормално има в това, да правя секс с някого, когото познавам от няколко дни и го харесвам?
    ако момче прави секс с някоя от първата вечер е голям пич, ако го направи моммичето е к***а.
    типичното разсъждение на комплексарите.
    жените не сме ли хора?
    не може ли да се забавляваме?
    ако сме домакини и ви слугуваме сме супер и сме много "сериозни",
    а ако си живеем живота, както ни харесва сме к***и, така ли?
    доста ограничено изказване направи, не мислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Хайде да започна тогава. Бях в Германия, а там имах случай с едно момиче, което беше наполовина корейка - наполовина рускиня. Беше взела структурата на азиятките, леко дръпначи очички, мъничка, стегнат бюст и похотливостта на руските

Та това момиче дойде да й оправя нещо лаптопа, пийнахме греяно вино, искаше да й прехвърля българска музика...и от дума на дума се стигна до леглото. Момичето беше много вещо в занаята, тясна и много развратна, нищо не отказа Иначе беше само за веднъж, после си останахме приятели, а тя тръгна с някав руснак над нас и той я пръскаше сигурно по 18 пъти на ден, изрода Жалко само че беше с коефициент на интелигентност на термус момичето, иначе може би щеше да се получи нещо повече от еднонощна авантюра.
    хаха интересно кво ще рече тва термус момиче ? а по темата не съм била с чужденец,но може би бих пробвала с мулат като знам колко са надарени .Според мен няма значение от къде е човек,а какъв е като личност и характер.
    аничка искаш ги големи а ааххах бих искал да пробвам с рускиня

Цитирай Първоначално написано от Farbat
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Хайде да започна тогава. Бях в Германия, а там имах случай с едно момиче, което беше наполовина корейка - наполовина рускиня. Беше взела структурата на азиятките, леко дръпначи очички, мъничка, стегнат бюст и похотливостта на руските

Та това момиче дойде да й оправя нещо лаптопа, пийнахме греяно вино, искаше да й прехвърля българска музика...и от дума на дума се стигна до леглото. Момичето беше много вещо в занаята, тясна и много развратна, нищо не отказа Иначе беше само за веднъж, после си останахме приятели, а тя тръгна с някав руснак над нас и той я пръскаше сигурно по 18 пъти на ден, изрода Жалко само че беше с коефициент на интелигентност на термус момичето, иначе може би щеше да се получи нещо повече от еднонощна авантюра.
    хаха интересно кво ще рече тва термус момиче ? а по темата не съм била с чужденец,но може би бих пробвала с мулат като знам колко са надарени .Според мен няма значение от къде е човек,а какъв е като личност и характер.
    аничка искаш ги големи а ааххах бих искал да пробвам с рускиня
    ми може да се каже
    Sleda ot liubovta

Град
    Пловдив
    Ходила съм с немец,но толкова кратко,че не се стигна до леглото (: Иначе,бих ходила с някви там стига да не са жълти,черни или сякви други,различни от белите,понеже съм расист. И въпреки всичко за мен българите си остават най-красивите и мили момчета(понеже са си нашички)
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    С англичанка и испанка съм бил
    С англичанката в България, с испанката стана в Испания на една фиеста в Барселона.
    Иначе съм ходил в Лондон няколко пъти, но на тяхна почва е друго. Тия техните жени там са животни, доста са агресивни, никакви задръжки, и като излизат в петък се напиват възможно най-бързо, след което само да ги заговори някой и вечерта свършва в кревата. Ако никой не ги заговори те тръгват из заведението и почват "small talks". На няколко пъти ми се случи да ме заговарят, но при мен се получи нещо като обратна реакция. А и те са доста различни от нас като манталитет и разбирания, и нямаше как да съм сигурен за последствията ако се бях навил...Абе странно е в общи линии там разбирането за секс, забавления, купони, и общуване между хората като цяло. Нищо общо с нашите тука.
    Испанките са много отворени и социални. Напълно непознати те спират на улицата и почват да си говорят и държат с теб все едно се познавате от години. Няма предразсъдъци, няма тънки сметки. Важното е да се забавляват и да е весело за всички.
    I'll take your brain to another dimension

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Разказвам историята от името на revolver, защото него го мързи и трябва да се къпе.

revolver:
    Действието се развива в Истанбул, където уча зоология. И така докато си давахме нощно дежурство една вечер, аз и един от колегите имахме работа в едно от общежитията. Там срещнахме 2 испанки и една германка. Едната испанка беше Мария - с хипер хубавото тяло и много красива в лицето, та аз си я чуках нея, а колегата, Марто, да се мори там с другата испанка и германката. Останахме при тях до следващата сутрин и го правихме 7 пъти, последния някъде към 6 и нещо сутринта. После обратно на работа и ветеринарят ни вика: "Що не можете да ходите?" Ние:"Германките и испанките от инженерството..."

ПС: От тогава Марто, съквартирантът ми нон-стоп ми натяква, че ще горя в ада, щото гаджето, ако ме хване.... Ама трудно е, два месеца не се бяхме виждали и нещо се бяхме сдърпали и изведнъж се появява момиче със страхотно тяло и лице...няма как да се въздържиш.

Това беше историята на батко ви revolver деца...

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Разказвам историята от името на revolver, защото него го мързи и трябва да се къпе.

revolver:
    Действието се развива в Истанбул, където уча зоология. И така докато си давахме нощно дежурство една вечер, аз и един от колегите имахме работа в едно от общежитията. Там срещнахме 2 испанки и една германка. Едната испанка беше Мария - с хипер хубавото тяло и много красива в лицето, та аз си я чуках нея, а колегата, Марто, да се мори там с другата испанка и германката. Останахме при тях до следващата сутрин и го правихме 7 пъти, последния някъде към 6 и нещо сутринта. После обратно на работа и ветеринарят ни вика: "Що не можете да ходите?" Ние:"Германките и испанките от инженерството..."

ПС: От тогава Марто, съквартирантът ми нон-стоп ми натяква, че ще горя в ада, щото гаджето, ако ме хване.... Ама трудно е, два месеца не се бяхме виждали и нещо се бяхме сдърпали и изведнъж се появява момиче със страхотно тяло и лице...няма как да се въздържиш.

Това беше историята на батко ви revolver деца...
    Много вулгарен език ползваш

П.С Благодаря че не разказа това за папагала и водните кучета

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Очарта се много добра темичка ама за съжаление съм още малък (17 год) и още не съм имал такива авантюра като вас батковци и какички

С турчин- хубаво беше и имат много добра хигиена .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си