Знам за опасностите, зная, че трябва винаги да се ползват презервативи, зная защо. Само не разбирам защо всички твърдят, че с и без няма никаква разлика. Правила съм го много пъти с презерватив и много пъти без, пробвала съм най-различни марки и варианти, но си е 100 пъти по-хубаво на голо.

1во се губи усещането от члена му, но да предположим, че е от дебелината на презерватива.
2ро колкото и лубрикирани да са презервативите, рано или късно става сухо по време на акт, Мислех, че просто аз ставам суха, но когато е на голо нямам такива проблеми, направо са си наводнения.
3то супер гадно е да го хвана, за да си го пъхна примерно и да хвана все едно някакъв найлон или торбичка.
4то ... едно е да почнем и да го пъхне (когато е с презерватив) ,друго е да го пъхне и да каже 'О ДА' (понеже е без).
Да не говорим за изхлузванията, късането, случаите когато е оставал презерватива в мен. Късали сме всякакви презеравативи (нищо не издържа ) и когато почнат да се късат през 5 мин става досадно ии губим възбуда. Специално за нас, когато го правим с презервативи ни трябват поне 7-8 за 1-2 часа.

Разбирам опасностите и защо тряба да се ползват, само не мога да разбера защо всички повтаряте, че е едно и също с и без