- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата от форума
Как успявате да сдържите еякулацията (изпразването) когато го правите с момиче което наистина мн ви възбужда.
Съвсем преди да свършиш спираш за малко и имаш осещането че ако още 1 мин има търкане ще се еякулираш.Точно в този момент спираш за 1,2 минути.През това време можеш да упражниш орална любов в/у нея и продължаваш да си вършиш работата.Също така като осетиш момента, спираш и с два пръста на силната си ръка хващаш в подножието на главичката и стискаш здравотака възбудата намаля и продължаваш
![]()
УСПЕХ!!![]()
![]()
![]()
Според мен една бира преди секса би повлияла добре.
И така ставаПървоначално написано от Samoten89
може повече от 1на
![]()
da saglasen sam mn 4esto go pravq i ima rezultatПървоначално написано от Azgalor
![]()
сменяй позите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бирата пък при мен няя никав ефект.. даже по - бързо свършвам.. Иначе метода със спирането действа.. ама доста често.. не мога да спра![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
ами ... давай чикии яко но пази се да не се пристрастиш към тях че после трудно щи става .. от опит знам :Д
aLL SaM Ve eBaL
Първоначално написано от Lettuce
колко си скромен
Определено съм съгласен с всичко казано по гореПървоначално написано от Ma3x
Пробвай да си удариш една преди самия полов акт (Не забравяй да го измиеш)! Друго, което можеш да направиш е да си мислиш за някви работи далечни от секса ( не ти предлагам да си мислиш за умрели животни, просто си представяй, че си седнал на маса ядеш или нещо такова)
Аз например
го вадя!
И повечето пъти
се получава
и всички
заживели щастливо
и изядохме портокала!
А с тампона в гъза кво стана бе? Извади ли го?Първоначално написано от sexypichaga
Не знам, питай найготиния ми авер
Да извадихме го слава богу... но това нямаше да стане ако не беше решителната намеса на майкати :P btw мноо пз и предай
![]()
1 чикия преди тва и после изригвам на харабия по 2 3 часа ги тъпча ,няма свършванеее напрао
Мисли си за Фънки или Васил Найденов![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"