.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

*НЕОБИКНОВЕН* проблем в училище!

Здравейте,

Аз съм Вили на 17 години от град София. Имам проблеми в училище, за нещастие съм попаднала в доста зловещ клас и имат доста странни идеи и ме карат да ги реализирам ... под старнни идеи имма впредвид хем странни, хем НАИСТИНА ИЗВРАТЕНИ! Така започва моята история ...
    Това е моето ежедневие:
    СРАМ МЕ Е ДА ГО КАЖА, НО НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР - ИСКАМ ДА ВИ СПОДЕЛЯ!!!!
    Идвам на училище и обекновено още от входа на училището чувам поне от 5 страни - Здравей, Робче. Как си ? ... Краката са ми мръсни ... Плюят ... като ме видат ми заповядват да си отворя устата и почват с плюнките, бутат ми чорапи и НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ СРЕЩУ ТОВА НЕЩО! Те се гаврят, подиграват и ме унижават пред училището - имаше един случай един съученик нарочно си изряза ноктите на краката и ми ги набута в устата. Опитах се да се противопоставя и ме бутнаха в една локва и започнаха да ме тъпчат,плюят и обиждат.
    МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ? Не мога да отида да кажа всичко това на директорката, защото няма да ми повярват, а изключено да го кажа на родителите ми! ВИЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ? Искам и аз да водя нормален тинейджърски живот!!!!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Защо да е изключено да кажеш на родителите си или на директорката... защо да не ти повярват...щом го правят в училище пред всички...значи не е чак толкова трудно да го докажеш... Поговри с някой..класен ръководител, директор, психолог на училището... невъзможно е да няма към кого да се обърнеш..просто ти не искаш да го направиш, не е срамно да потърсиш помощ.Ако темата не е ебавка..заеми се сериозно с това, защото никой няма право да ти съсипва по този начин живота и да ти оставя душевни травми.

друго училище или психолога
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Говори с родителите си! След това с класния ръководител, училищния психолог и директора. Такова поведение не е нормално! Може да пуснеш оплакване и на тези малки лайнярчета да им издадат забрана да те доближават.(Процедурата ми е чужда, но ще поразпитам и ще ти кажа...) Не чакай да спрат- НЯМА да спрат! Ако ти не потърсиш помощ, не очаквай някой да ти я даде!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ограничителна заповед...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    това ми зву4и малко нереално....Но все пак може да говори6 с родители те си,у4ители,директор,психоло га в даскало.Друг вариант е да смени6 у4или6тето.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Колко ``оригинално``.. На 11-12 годишната авторка с богато просташко въображение й пожела пожелавам от сърце да я бутнат от някой мост!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

всички малтретирани и всички жертви на насилие се срамуват да си признаят. но само тези които са успели да предприемат тази крачка оцеляват и имат шанса да станат хора както се казва ..!!!! така че събери кураж и поискай помощ!!!! не е срамно да се помолиш за помощ! нужно е! никой не оцелява сам .
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Моми4е защо да е изклю4ено?Абе не се излагай,опла4и се на директорката и на родителите си и мисля,4е 6те е по-добре да се преместиш в друго у4илище.. помисли над идеята ми,ако наистина си в такова положение така 6те е най-добре..

Повече от фен
    Град
    София
    Е чакай т'ва гадно ли е ?! Що не изчакаш да ти се изходят в устата .. Неможела да каже на родителите си .. И защо ако не е тайна .. Пък има и полиция на този свят за Бога ..

Защоо си измисляш ?!?! Липса на внимание? Комплексираност ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Град
    България
    Може темата да не е ебавка..вие неможе да сте сигурни..и не би било зле да дадете по 1 съвет4е вместо да говорите,4е е ебавка..

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Може темата да не е ебавка..вие неможе да сте сигурни..и не би било зле да дадете по 1 съвет4е вместо да говорите,4е е ебавка..
    Мисля , че предложенията са ясни .. К'во повече да ѝ кажем ?! Support всеки ден до училище?! Има 4 опции :
    а.) родители
    б.) директорката
    в.) полиция
    г.) ново даскало

Като не иска ще търпи ! А ти що не вземеш да дадеш някой съвет или само дрънкаш колкото да не заспиш

Супер фен Аватара на someonerandom
    Според вас,ако беше истина,щеше ли да се представи толкова подробно?Или щеше да я е страх,че никой от тези,които се гаврят с нея,ще види темата и ще стане по-зле?А това,че пусна първото мнение и повече не се е обадила в темата?

Не е толкова просто.Ако разберат, че съм се оплакала някъде съвсем ще ми се стъжни По-добре да съм робиния в тяхните очи, отколкото да ме бият

Цитирай Първоначално написано от Violeta1993
    Не е толкова просто.Ако разберат, че съм се оплакала някъде съвсем ще ми се стъжни По-добре да съм робиния в тяхните очи, отколкото да ме бият
    Добре,казах че темата ти е ебавка но само защото до сега не съм виждал подобно нещо... Ще си представя,че всичко което си описала е истина,как може при такова отношение все още да стоиш мирно и кротко като се оплакваш на непознати за теб хора,които с нищо немогат да ти помогнат ??? Ами вземи сподели с директора бе,кажи му да им направи забележка но не открито (защото може да стане още по опасно ) просто да влезе в клас с няква наредба уж,че насилието в даскало се накзва така и така,така и така.... нека постепенно ги предупреди и ако няма ефект,вече ще се обърнеш към полиция за да се свържат с родителите на "хората" които ти причиняват подоно унижение и страх... Но не забравяй,че преди всичко трябва да поговориш с родителите си защото по голяма подкрепа от семейството няма кой друг да ти окаже .

П.С-Казваш,че те бият ? До колкото разбрах е сериозно... Майкати,баща ти.Не забелязват ли,че ти има нещо по лицето ? Като да речем,синини,зачерваване,о раскване,ако щеш даже и рани ?Би трябвало да те питат какво ти има,и ако те попитат поговори с тях Положението наистина ми се вижда мн сериозно

П.С 2-Все още мисля,че темата е ебавка но все пак...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Звучи изтъркано, но тия, които те нападат, искат и очакват точно това... Ти да си траеш, да търпиш унижението, защото те е страх, че ще стане по-зле. Мислейки в дребни детайли си мислех просто за училищния ти живот, че след година и нещо няма да си с тях.. Но в мащаб... Това е един живот, един съсипан живот. Потърси помощ! Не е срамно, не е глупаво, човешко е в такава ситуация да искаш, да изискваш да ти се помогне, защото това НЕ е нормално... Не знам какви са тия изроди дето ти го причиняват всичко това, но просто е отравтително. Така че върви при родителите си, при директорката, при педагогическият съветник, при класния, няма значение при кой, но се оплачи, тропни с крак и се опълччи срещу тия тъпаци. Адски ми е опротивяло от такива хора!
    И все пак... Дано темата е ебавка на някоя безмозъчна гъска, защото описаното е ужасно и на никого не го пожелавам.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Има 2 варианта щом не искаш директор и родители ..

I. Първия вземи си един такъв golden desert eagle и се самоубий

II. Втория е вземи си вече така подобрена М16 и ако имаш повече приятели вземаш и повече пълнители и си ти

ох глупак ...
    не го слушай икренно ти съ4увствам горката ... а някви тъпи кифли се праят 4е живота им е гаден пък ако живееха твоя ... ти си супер силна възхищавам ти се . просто смени у4илището и стила си успех

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от toncho883
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Колко ``оригинално``.. На 11-12 годишната авторка с богато просташко въображение й пожела пожелавам от сърце да я бутнат от някой мост!
    Ей овцо, не се прави на много оборотна, щот си 14 годишна пикла... Д**а лекето! Може да е ебавка, но според мен темата е истина, защото съм видял доста неща и не се учудвам... Моя съвет е следващия път, ако ти подадат крак им го ухапи... Може да отнесеш някой удар, но ще си знаят за другия път
    Не съм овца,а съм човек. И може да съм на 14 ,но мозъка ми има 2 пъти повече гънки от твоя и на авторката мозъка взети заедно.На много теми като на тая пикла темата съм ставала свидетел и вече мога да преценя кое е ебавка и кое не,това че си от село и пасеш овцете мен не ме интересува,ясно..!?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не съм овца,а съм човек. И може да съм на 14 ,но мозъка ми има 2 пъти повече гънки от твоя и на авторката мозъка взети заедно.На много теми като на тая пикла темата съм ставала свидетел и вече мога да преценя кое е ебавка и кое не,това че си от село и пасеш овцете мен не ме интересува,ясно..!? [/i]
    Абе смотло, не ми обяснявай к'во може да прецениш. Неква 14 годишна дрисла ще ми разправя, че можела да прецени ... Не се прави на много остроумна, защото ще видиш чий мозък има повече гънки !

ти па комплексиран/а, някакъв/някаква дето завиждаш на момичето, че има акъл в главата и я уважават хората, не можеш ли да се изразиш като нормален човек, претендиращ, че има гънки на мозъка си...какво само редиш, бе...не си интересен/сна!Като нямаш какво да казаваш по темата изобщо не се обаждай..ще държи сметка на другите кой какво да мисли и да казва..

п.с. Извинявам се, че отклоних темата

Повече от фен
    Град
    София
    Не съм овца,а съм човек. И може да съм на 14 ,но мозъка ми има 2 пъти повече гънки от твоя и на авторката мозъка взети заедно.На много теми като на тая пикла темата съм ставала свидетел и вече мога да преценя кое е ебавка и кое не,това че си от село и пасеш овцете мен не ме интересува,ясно..!? [/i]
    Абе смотло, не ми обяснявай к'во може да прецениш. Неква 14 годишна дрисла ще ми разправя, че можела да прецени ... Не се прави на много остроумна, защото ще видиш чий мозък има повече гънки !
    Aко обичаш дръж се с уважение към момичето ! Какво нападаш ?! Нали всеки си има свое мнение ?! И какво от това , че е на 14? Искам да ти кажа , че възрастта няма значение Може да е на 14 , но да и сече мозъка като бръснач Да ти кажа чесно малко са момичетата като нея , които имат свое собствено мнение и могат да го изразяват !

Наистина не си намерил с кого да се заяждаш

Ще държа сметка на който преценя, вие не сте тези които ще казвате к'во да правя! А за този който каза, че елито е модел за подражание... Ноу комент :Х

п.п Охх, много сте ми глупави горките :Х Вие спите в тоя форум бе, ей хора GET A LIFE !

Повече от фен
    Град
    София
    Ще държа сметка на който преценя, вие не сте тези които ще казвате к'во да правя! А за този който каза, че елито е модел за подражание... Ноу комент :Х
    Ами не мислиш ли , че този някой (в случая amk933) , познава elito0o0o0 добре и за това казва , че е модел за подражание ? Аз ако съм на теб не бих нападала някой , който не познавам и на всичко отгоре останалите го / я подкрепят Смешен/а си

П.С.: Като ще държиш сметка и ние ще ти държим на теб И си отвори учебника по български език от 7-ми клас , за да си научиш правописните правила и пунктоацията

УСПЕХ

Мега фен Аватара на iiordanova
    Може и да е ебавка..
    Но .. ако не е .. говори с класния си ръководител , а той да говори с директора.
    Или се премести в други училище..

Град
    Galapagar
    toncho883
    Мозъкът ти е гладък като ледена пързалка.Всички гънки ,които имаш са изпълнени с простотия.. Какво да ти кажа? Мога да съм на 14,но в много отношения съм по-добре от теб и то със сигурност. Дори една амеба би разсъждавала по-добре от теб! Аз с хора,които не знаят как са попаднали на този свят не се занимавам много ,много.. У лево..

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Мисля , че предложенията са ясни .. К'во повече да ѝ кажем ?! Support всеки ден до училище?! Има 4 опции :
    а.) родители
    б.) директорката
    в.) полиция
    г.) ново даскало

Като не иска ще търпи ! А ти що не вземеш да дадеш някой съвет или само дрънкаш колкото да не заспиш
    Аз и дадох Това,4е не си си направила труда да погледнеш не е мой проблем..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си