- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- *НЕОБИКНОВЕН* проблем в училище!
Здравейте,
Аз съм Вили на 17 години от град София. Имам проблеми в училище, за нещастие съм попаднала в доста зловещ клас и имат доста странни идеи и ме карат да ги реализирам ... под старнни идеи имма впредвид хем странни, хем НАИСТИНА ИЗВРАТЕНИ! Така започва моята история ...
Това е моето ежедневие:
СРАМ МЕ Е ДА ГО КАЖА, НО НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР - ИСКАМ ДА ВИ СПОДЕЛЯ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идвам на училище и обекновено още от входа на училището чувам поне от 5 страни - Здравей, Робче. Как си ? ... Краката са ми мръсни ... Плюят ... като ме видат ми заповядват да си отворя устата и почват с плюнките, бутат ми чорапи и НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ СРЕЩУ ТОВА НЕЩО! Те се гаврят, подиграват и ме унижават пред училището - имаше един случай един съученик нарочно си изряза ноктите на краката и ми ги набута в устата. Опитах се да се противопоставя и ме бутнаха в една локва и започнаха да ме тъпчат,плюят и обиждат.
МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ? Не мога да отида да кажа всичко това на директорката, защото няма да ми повярват, а изключено да го кажа на родителите ми! ВИЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ? Искам и аз да водя нормален тинейджърски живот!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо да е изключено да кажеш на родителите си или на директорката... защо да не ти повярват...щом го правят в училище пред всички...значи не е чак толкова трудно да го докажеш... Поговри с някой..класен ръководител, директор, психолог на училището... невъзможно е да няма към кого да се обърнеш..просто ти не искаш да го направиш, не е срамно да потърсиш помощ.Ако темата не е ебавка..заеми се сериозно с това, защото никой няма право да ти съсипва по този начин живота и да ти оставя душевни травми.
друго училище или психолога
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Говори с родителите си! След това с класния ръководител, училищния психолог и директора. Такова поведение не е нормално! Може да пуснеш оплакване и на тези малки лайнярчета да им издадат забрана да те доближават.(Процедурата ми е чужда, но ще поразпитам и ще ти кажа...) Не чакай да спрат- НЯМА да спрат! Ако ти не потърсиш помощ, не очаквай някой да ти я даде!
Ограничителна заповед...![]()
това ми зву4и малко нереално....Но все пак може да говори6 с родители те си,у4ители,директор,психоло га в даскало.Друг вариант е да смени6 у4или6тето.
Колко ``оригинално``.. На 11-12 годишната авторка с богато просташко въображение й пожела пожелавам от сърце да я бутнат от някой мост!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
всички малтретирани и всички жертви на насилие се срамуват да си признаят. но само тези които са успели да предприемат тази крачка оцеляват и имат шанса да станат хора както се казва ..!!!! така че събери кураж и поискай помощ!!!! не е срамно да се помолиш за помощ! нужно е! никой не оцелява сам .
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Моми4е защо да е изклю4ено?Абе не се излагай,опла4и се на директорката и на родителите си и мисля,4е 6те е по-добре да се преместиш в друго у4илище..помисли над идеята ми,ако наистина си в такова положение така 6те е най-добре..
![]()
![]()
Е чакай т'ва гадно ли е ?! Що не изчакаш да ти се изходят в устата ..![]()
![]()
Неможела да каже на родителите си .. И защо ако не е тайна .. Пък има и полиция на този свят за Бога ..
Защоо си измисляш ?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Липса на внимание? Комплексираност ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Може темата да не е ебавка..вие неможе да сте сигурни..и не би било зле да дадете по 1 съвет4е вместо да говорите,4е е ебавка..![]()
Мисля , че предложенията са ясни .. К'во повече да ѝ кажем ?! Support всеки ден до училище?! Има 4 опции :Първоначално написано от danibebi
а.) родители
б.) директорката
в.) полиция
г.) ново даскало
Като не иска ще търпи ! А ти що не вземеш да дадеш някой съвет или само дрънкаш колкото да не заспиш![]()
Според вас,ако беше истина,щеше ли да се представи толкова подробно?Или щеше да я е страх,че никой от тези,които се гаврят с нея,ще види темата и ще стане по-зле?А това,че пусна първото мнение и повече не се е обадила в темата?
Не е толкова просто.Ако разберат, че съм се оплакала някъде съвсем ще ми се стъжниПо-добре да съм робиния в тяхните очи, отколкото да ме бият
![]()
Добре,казах че темата ти е ебавка но само защото до сега не съм виждал подобно нещо... Ще си представя,че всичко което си описала е истина,как може при такова отношение все още да стоиш мирно и кротко като се оплакваш на непознати за теб хора,които с нищо немогат да ти помогнат ??? Ами вземи сподели с директора бе,кажи му да им направи забележка но не открито (защото може да стане още по опасно ) просто да влезе в клас с няква наредба уж,че насилието в даскало се накзва така и така,така и така.... нека постепенно ги предупреди и ако няма ефект,вече ще се обърнеш към полиция за да се свържат с родителите на "хората" които ти причиняват подоно унижение и страх... Но не забравяй,че преди всичко трябва да поговориш с родителите си защото по голяма подкрепа от семейството няма кой друг да ти окажеПървоначално написано от Violeta1993
.
П.С-Казваш,че те бият ? До колкото разбрах е сериозно... Майкати,баща ти.Не забелязват ли,че ти има нещо по лицето ? Като да речем,синини,зачерваване,о раскване,ако щеш даже и рани ?Би трябвало да те питат какво ти има,и ако те попитат поговори с тяхПоложението наистина ми се вижда мн сериозно
![]()
П.С 2-Все още мисля,че темата е ебавка но все пак...![]()
Звучи изтъркано, но тия, които те нападат, искат и очакват точно това... Ти да си траеш, да търпиш унижението, защото те е страх, че ще стане по-зле. Мислейки в дребни детайли си мислех просто за училищния ти живот, че след година и нещо няма да си с тях.. Но в мащаб... Това е един живот, един съсипан живот. Потърси помощ! Не е срамно, не е глупаво, човешко е в такава ситуация да искаш, да изискваш да ти се помогне, защото това НЕ е нормално... Не знам какви са тия изроди дето ти го причиняват всичко това, но просто е отравтително. Така че върви при родителите си, при директорката, при педагогическият съветник, при класния, няма значение при кой, но се оплачи, тропни с крак и се опълччи срещу тия тъпаци. Адски ми е опротивяло от такива хора!
И все пак... Дано темата е ебавка на някоя безмозъчна гъска, защото описаното е ужасно и на никого не го пожелавам.
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
ох глупак ...
не го слушай икренно ти съ4увствам горката ... а някви тъпи кифли се праят 4е живота им е гаден пък ако живееха твоя ... ти си супер силна възхищавам ти се . просто смени у4илището и стила си успех![]()
![]()
![]()
Не съм овца,а съм човек. И може да съм на 14 ,но мозъка ми има 2 пъти повече гънки от твоя и на авторката мозъка взети заедно.На много теми като на тая пикла темата съм ставала свидетел и вече мога да преценя кое е ебавка и кое не,това че си от село и пасеш овцете мен не ме интересува,ясно..!?Първоначално написано от toncho883
Първоначално написано от toncho883
ти па комплексиран/а, някакъв/някаква дето завиждаш на момичето, че има акъл в главата и я уважават хората, не можеш ли да се изразиш като нормален човек, претендиращ, че има гънки на мозъка си...какво само редиш, бе...не си интересен/сна!Като нямаш какво да казаваш по темата изобщо не се обаждай..ще държи сметка на другите кой какво да мисли и да казва..
п.с. Извинявам се, че отклоних темата
Aко обичаш дръж се с уважение към момичето ! Какво нападаш ?! Нали всеки си има свое мнение ?! И какво от това , че е на 14? Искам да ти кажа , че възрастта няма значениеПървоначално написано от toncho883
Може да е на 14 , но да и сече мозъка като бръснач
Да ти кажа чесно малко са момичетата като нея , които имат свое собствено мнение и могат да го изразяват !
Наистина не си намерил с кого да се заяждаш![]()
Ще държа сметка на който преценя, вие не сте тези които ще казвате к'во да правя! А за този който каза, че елито е модел за подражание... Ноу комент :Х
п.п Охх, много сте ми глупави горките :Х Вие спите в тоя форум бе, ей хора GET A LIFE !
Ами не мислиш ли , че този някой (в случая amk933) , познава elito0o0o0 добре и за това казва , че е модел за подражание ? Аз ако съм на теб не бих нападала някой , който не познавам и на всичко отгоре останалите го / я подкрепятПървоначално написано от toncho883
Смешен/а си
![]()
П.С.: Като ще държиш сметка и ние ще ти държим на тебИ си отвори учебника по български език от 7-ми клас , за да си научиш правописните правила и пунктоацията
![]()
УСПЕХ![]()
Може и да е ебавка..
Но .. ако не е .. говори с класния си ръководител , а той да говори с директора.
Или се премести в други училище..
toncho883
Мозъкът ти е гладък като ледена пързалка.Всички гънки ,които имаш са изпълнени с простотия.. Какво да ти кажа? Мога да съм на 14,но в много отношения съм по-добре от теб и то със сигурност. Дори една амеба би разсъждавала по-добре от теб! Аз с хора,които не знаят как са попаднали на този свят не се занимавам много ,много..У лево..
![]()
Аз и дадохПървоначално написано от bebkata
Това,4е не си си направила труда да погледнеш не е мой проблем..