.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90

Re: какво значение има разликата във възрастта

Цитирай Първоначално написано от kiborganaizer
    поогледах тук,там и накрая реших да питам - какво мислите за разликата във възрастта.НО ще помоля преди да кажете какво мислите да си пишете годините за да се знае кои възрастови групи какво мислят и 13 годишните деца да не спамват с личен опит.аз съм на 21 и ми се оформя връзка с момиче което е на 16,меко казано ми е странно и се чуствам като педофил.вие в какви възрастови граници поставяте възможните си гаджета.
    нищо педофилско няма тук.
    аз съм на 17, приятеля ми е на 25
    имаме разлика 8 год.
    през живота си само веднъж съм била с момче,
    което е било по-малко от мен и той беше девствен.
    иначе винаги досега съм била с по-големи.

Мега фен Аватара на teenems
    е уж няма голямо значение .
    ама ти си на 21 пък тя на 16 .
    ти си мислиш главно за секс ,пък тя може и да не започва още да си мисли за такива неща ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Ами моя е с 8 години по-голям. Честно, не ми пука кво мислите за годините щото ми е хубаво с него :P
    А ти на колко години си ? Това е допустимо, ама само ако и двамата сте пълнолетни смисъл и двамата вече сте порастнали малко или много щото ако си на 15 ти все още се развиваш докато човека отсреща е вече възрастен човек. Аз съм против именно това.. Та, на колко си години ?
    На 16 съм, да, има разлика, но не мисля, че е кой знае колко улегнал за възрастта си, живее му се още. Просто ми е хубаво и това е, доста хора са против, но аз не мисля толкова за утре. Що ли? Ми щото си гледам щастието за днес и както се казва 'откривам го в малките неща'. И ако някой мисли да ме напада, не си правете труда, слушам ги тия работи с месеци вече

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Ами моя е с 8 години по-голям. Честно, не ми пука кво мислите за годините щото ми е хубаво с него :P
    А ти на колко години си ? Това е допустимо, ама само ако и двамата сте пълнолетни смисъл и двамата вече сте порастнали малко или много щото ако си на 15 ти все още се развиваш докато човека отсреща е вече възрастен човек. Аз съм против именно това.. Та, на колко си години ?
    На 16 съм, да, има разлика, но не мисля, че е кой знае колко улегнал за възрастта си, живее му се още. Просто ми е хубаво и това е, доста хора са против, но аз не мисля толкова за утре. Що ли? Ми щото си гледам щастието за днес и както се казва 'откривам го в малките неща'. И ако някой мисли да ме напада, не си правете труда, слушам ги тия работи с месеци вече
    Е на 24 не може да е кой знае колко улегнал. Аз като по-малка (16-17-1 си мислех че мъжете над 20 са ехеее много напред с матеряла пък то... Все същите момчета са си само дето имат повече отговорности. Братът на гаджето ми е на 26 а приятелката му на 28 и имат малко детенце на почти 2 пък са супер веселяци и двамата и са си дечковци по душа. Ходят си по барове, на кино, понякога на дискотека... Тоест това че си на близо 30 изобщо не значи че си "улегнал" и си се "наживял". Моят приятел е също на 24 а като го гледам... Ми не намирам голяма разлика с някой на 16-18 само дето изглежда малко по-мъжествен и мисли повече за пари.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    И аз мисля, че разликата в годините не е кой знае колко важна. Е, разбира се трябва да са 16+, иначе наистина е тъпо (например 13 годишна с 20 годишен)

Иначе аз съм на 18, почти 19.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Аз съм на 18 почти и като бях на 16 прясно прясно си хванах гадже на 26 и тогава разбрах че няма по-яко Зрелите мъже няма да ти правят проблеми че излизаш с приятелките си, нито ще ревнуват много. Големите момчета знаят какво искат, могат да те научат на много неща (във всеки смисъл). Предпочитам да ходя с някой много по-голям отколкото с някой малък лигльо на 20-23 години да ми се прави на интересен и да ме изнервя когато трябва да се забавляваме
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    като бях на 21 имах гадже на 17
    Никакъв проблем, разбирахме се чудесно. Абе като е весело и забавно и за двамата, другото няма особено значение.
    Само да уточня - не съм я свалял аз да се правя на интересен, по-скоро тя поиска да е с мен. И като видях, че желанието й не е моментен каприз, а е осъзнато, нещата се случиха по естествен път.
    I'll take your brain to another dimension

Аз 15 , тя 18
    I play solo

Вижте не е проблемът самата разлика в годините, а интервала в който е разликата,защото не можете да ми сравните една връзка между 13г момиче и 22г мъж примерно и връзка 28г жена и 37г мъж.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Възрастта е просто число ..

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Ей пич, това което съм забелязал че всички момичета на моята възраст (аз съм на 17) си падат по такива като теб, особенно ако си някой гъзар с БМВ и 5кг метал по теб и се чудя за нас момчетата на тази години "Какво остава за нас и май трябва да станем по на 20-25 год за да имаме приятелка,че и нас да ни харесат?
    Но все пак няма нищо лошо, стига да се разбирате и всичко ще е ок

Град
    Somewhere...in The sea...
    ^^Ма чакай малко не е така. Не всички момичета си падат по батковци, защото карат бмв-та и носят 5кг желязо по тях и са нацепени и мутреят.
    Има момичета, които се кефят на батковци, защото съзнанието им е просто адски много по-различно от това на лапетата.
    Аз съм на 17 и с момчета които са под 89 набор...дори не се замислям да се занимавам. Приятелят ми е 85, а аз съм 92...а той няма скъпа кола нито много пари и т.н. Просто мисли като голям зрял човек (хааааааа) и това е.
    На малките в главите им е само как да си направят сефтето.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

имам приятел които е на 21 а гаджето му е на 16 и
    според мен е нормално и не си педофил както каза още някои любовта няма граници

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от wolfdance
    Във възраст, в която имате общи теми за разговор или общи забавления.
    +1
    Трагедията е пълна...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    ^^Ма чакай малко не е така. Не всички момичета си падат по батковци, защото карат бмв-та и носят 5кг желязо по тях и са нацепени и мутреят.
    Това щях да кажа и аз.
    Защо когато разликата е по-голяма си мислите, че непременно е заради коли, пари..

И попринцип това с разликата си е толкова индивидуално, че няма смисъл да се обсъжда даже. Зависи изцяло от хората и от интересите им.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Това щях да кажа и аз.
    Защо когато разликата е по-голяма си мислите, че непременно е заради коли, пари..

И попринцип това с разликата си е толкова индивидуално, че няма смисъл да се обсъжда даже. Зависи изцяло от хората и от интересите им.
    Явно нашите момичета във форума сте са изключение>
    Просто констатирам какво виждам с собствените си очи
    Сори ако съм ви убидил нещо

Голям фен
    не е педофилия разликата ви не е никак голяма всичко зависи от допирните ви точки

Супер фен Аватара на Shia
    Нямам желание да излизам с големи батковци,защото не мисля,че убежденията ни ще си паснат и ще можем да съжителстваме заедно.Ако е много голям-порядъка на 25+ той ще има определени критерии за мен,ако ме вземе под крилото си,аз ще се явявам като неговата чистачка,готвачка,перачка, ащото е голям и се нуждае от това.
    Ще ми стои като наставник и ще опитва да ме поучава,защото е по-голям.
    Опитът в секса е най-малкия ми проблем,всичко се научава с малко помощ,нито парите и колата ми,защото ще ме обвинява,че го точа и използвам.Дайте ми млади ярета та гледайте.

На 17 години съм!

Цитирай Първоначално написано от buuu
    за любовта няма граници
    ....освен поставените от закона!
    Аз съм на 17(момиче), а гаджето ми е на 14.

Нообче адски много си те обичкам :*

Ами аз до сега съм имала приятел най - мнгоо 4 години по - голям от мен и определено разлиакта в годините си казваше малко или много думата ,защото той имаше едни разбирания за връзката ни и желания , а аз други и в еидн момент това се оказа голяма пречка ... Но с малко желание и късмет това може да не е такъв проблем А иначе за нормално приемам най много 6-7 години разлика.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Нямам желание да излизам с големи батковци,защото не мисля,че убежденията ни ще си паснат и ще можем да съжителстваме заедно.Ако е много голям-порядъка на 25+ той ще има определени критерии за мен,ако ме вземе под крилото си,аз ще се явявам като неговата чистачка,готвачка,перачка, ащото е голям и се нуждае от това.
    Ще ми стои като наставник и ще опитва да ме поучава,защото е по-голям.
    Опитът в секса е най-малкия ми проблем,всичко се научава с малко помощ,нито парите и колата ми,защото ще ме обвинява,че го точа и използвам.Дайте ми млади ярета та гледайте.
    Евала че мислиш така по този начин!!!!

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    ...Ако е много голям-порядъка на 25+ той ще има определени критерии за мен,ако ме вземе под крилото си,аз ще се явявам като неговата чистачка,готвачка,перачка, ащото е голям и се нуждае от това....
    Може да те учудя, но човешкия прогрес е минал етапа на техническата революция, и отдавна са изобретени уреди като прахосмукачка, готварска печка, автоматични перални, и всякакви други уреди, които отменят домашната дейност.
    Не те знам ти къде живееш, но дори и в България вече не се смята за изключение и лукс да ги има изброените уреди във всеки дом.

...защото е голям и се нуждае от това....
    баси логиката извади честно, защо - малките не се ли нуждаят от това да има какво да ядат, да е чисто, и да са с изпрани дрехи?

Да не говорим, че ако на някой толкова много му трябва жена да натиска копчето на пералнята, има и такива хора. Наричат се домашни помощници. Едва ли някой би тръгнал с момиче, с първа и основна цел да я превърне в такава.

...абе изобщо странна логика извади
    I'll take your brain to another dimension

виждам е всички казват вече на 13-16 годишните момченца и момиченца малки времената се промениха много вече секса е навсякъде вече почти всеки на 10 знае за секс и не се заблуждаваите от теми в саитове като "на 15 съм изпразни се в мен ще ми се роди ли уруд?" не виждам лошо във това което правиш даже може да я научиш на нещо (не само сексуално) попринцип не съм много за големите разлики в години . на 15 съм

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Това не е нищоооо Аз съм на 15 и съм ходила с 23 годишен .Искам да ти кажа ,че годините не са от значение,зависи държанието какво е ,ако се държиш като 5 годишна пикла .. ясно е ,че от тази връзка няма да излезе нищо
    Summer (h)

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз първо прочетох, че тя е на 21, а ти на 16 и
    и аз така

а иначе по темата за мен 2-3 години разлика е нормално, най- много 5, но и нз то си е и до хората ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си