.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Голям фен Аватара на gret4ety
    Ами аз под педофилия разбирам малко момиченце с някакав брадясал дебелак Ама разликата 5-6 години не е нищо...

На 16 съм и според мен възрастта не играе голяма роля,НО ако разликата е прекалено голяма,то тогава.. друго нещо е.Приемам за нормална разлика около 4-5,най много 6 години,не и повече.
    Виж сега друго нещо е ако мъжът е на 40-42 а жената на 30,тогава такава разликата е почти незабележима.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами аз лично моите граници ги поставям до към 6-7 години по- голям от мен, не мисля, че има нещо ненормално в таква разлика, предишното ми гадже е точно 5 години по- голямо от мен и тръгнахме когато бях на 16- т.е. случаят е същият като твоя и връзката ни продължи доста дълго, така че си зависи от самите хора, а ако има някакво значение, на 18,5 съм сега

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Разликата ви е малка, виж сега ако беше 8 години тогава вече е много... Щом се харесвате няма никакъв проблем

Защо да е много ... Аз съм на 17 (почти 18, но все тая), а лятото ходех с момче, което е с 9 години по-голямо от мен... И съм спала с него... Има ли чувства а-у ... какво значение са годините ?

I'm inlove with a criminal...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Разликата ви е малка, виж сега ако беше 8 години тогава вече е много...
    Ако беше 16 години разликата тогава щеше да е мнооооооооооогоооооооо

Абе да ти кава честно любовта няма гразници... А пък щом тя е съгласна няма нищо лошо ... Важното е само да се обичате !! :P :P

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Споко бе възрастта няма значение според мене!Ето аз съм на 14 а шибалката ми е на 17 така че...Щом ви е гот да го ебъ няма значка ...
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Моето мнение е, че не е странно (поне за мен) момиче на 16-17 години да излиза с момче от порядъка 20-23 години! Останал съм с впечатлението, че 16-17 годишните момичета са доста добре развити във физическо отношение (психическото няма да го коментирам) и предполагам е нормално да си търсят приятел, който е малко по-зрял от момчетата на тяхната възраст. Имам в предвид небезизвестният факт, че момичетата съзрават по рано от момчетата!

Сега ако говорим за по възрастни, като имаше примери с 30 годишна жена и примерно 42 годишен мъж - разликата е "поносима"...
    - Абе като цяло любовта няма граници (или поне за тези които вярват в нея)!
    П.С. - Ако някой го интересува на 23 съм... [-o<

Голям фен Аватара на crazymm
    за мен всичко опира до общите интереси.
    ако интересите се различават върде много, и 2 години е голяма разлика. но ако пасват, не виждам никакъв проблем и 10 години да е
    (въпреки че трудно ще си напаснат инетересите на хора с такава възрастова разлика, но сигурно се случва)
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

аз съм на 16 а приятелят ми на 20 и сме заедно от 1 година и си ни е много хубаво и мисля,че до 5-6 години разлика е нормално от там нагоре вече ще е временно забавление

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз съм на 13 и мисля 4е ти си педофил ко ни пита6 бзк се ве бе де да те знам то дядо е на 80 а баба на 73 дядо е педофил

Разгледах мненията ви ,но не видях едно ,което да се връзва изцяло с моето.Възрастта няма значение.Жените израстват много по-рано психически ,а дори и физически от мъжете.За това доста големи мъже ходят с млади дори малки момичета,защото те имат достатъчно ток в главата.Разликата ни с гаджето ми е 2 години ,но смятам ,че той е още дете,а и не само го мисля ,то е така.Чела съм много теми тук ,където са писали момичета на 15 ,които мислят като 25 годишни ,а момчета ,които са отговаряли на по 20 и горница години не могат да кажат нищо смислено освен "само дупка да има ,всичко ми харесва" .....

Относно темата-не мисля ,че има нещо нередно във връзката ви
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    за любовта няма граници

Град
    [На Метри От Земята]
    според мен си е доста голямо
    Просто аз

Голям фен Аватара на rammstein123
    На 13,1 години съм, женско, 36 кг. Мисля, че преди да се обвържеш с някого, трябва да го опознаеш. Въобще не е наложително да е на твоята възраст. Има някои мои връстници, които са абсолютни идиоти, но има други, които са прекрасни приятели и мисленето им се отдава. Всъщност, независимо на колко си, си или идиот, или печен. Винаги можеш да разпознаеш втория тип - различни интереси, интересни хобита, добро възпитание, интелигентен начин на изразяване. Не трябва да се притесняваме за Перфектния/та. Например една тръгнала да търси още отсега, а е колкото мен.. Голямо посмешище е: "Не, няма да се откажа, сега е времето, не искам да умра девствена." Когато опознаеш даден човек и интересите ви съвпадат (никога не е напълно, за жалост), чак тогава можеш да мислиш за секс и други сериозни неща с него. Трябва да му имаш доверие. Не като повечето хора, които напоследък гледат да си легнат с всеки/всяка срещнат/а.
    Saatana! Vittu! Perkele!

И аз мисля че разлика от 4-5 години не е много, дори е нормално Вижте сега ако разликата е от 7 години нагоре вече не е нормално.Първо, защото възгледите ви за живота ще са доста различни, интересите ви също най - вероятно ще са различни и т.н...Та такова е моето мнение.И все пак, ако се обичате истински не обръщайте внимание на тези, които ви хулят и завиждат

П.С От момче на 15...без приятелка

човече аз съм на 19 гаджето ми е на 15 и аз се притеснявах к'фо ще говорят хората ама в крайна сметка като ви е хубаво заедно нетрябва да ти дреме

Никакво,освен ако не е някаква фрапираща от по 20 години x]]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен Аватара на Dollystar
    Аз съм на 14 и не си представям да имам връзка с по-голям от мен с 5-6 години, но вие си решавате ако се разбирате и се обичате бъдете заедно!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

поправете ме ако греша, но мине ли 16 вече не е противозаконно, освен това тая разлика сега е на мода кво ти пука
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Цитирай Първоначално написано от buuu
    за любовта няма граници
    + И при мен няма проблем с възраста,защотот приятеля ми е на 22 почти,а аз на 18.А и е супер при нас,защото така научавам много от него но искам да му се извиня (ЗНАМ ЧЕ ТУК НЕ Е МЯСТОТО както сигурно ще кажете повечето) че не изпълнявам някои обещания които съм му дала .Извиняй мило .

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Съгласен съм с ladykeisy .Някои израстват доста по-рано във физическо и психическо отношение.Безспорен е факта за мъж примерно на 25 и косур години да се види с някакво доста младо момиче.Зависи си от хората все пак.Ние не можем да кажем нищо съществено,а мнение само.Според мен не виждам толкова неномарлна разлика.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    За мен разликата в годините е просто разликата в начинът на мислене,възприятията,опити те,познанията. Но факт е ,че има хора,които узряват по-рано и такива,които никога не узряват. Ако ти си на 21,а приятелката ти на 16,но е изключителна като човек,надраснала възрастта си,така да се каже,ако имате общи теми за говорене ,ако си мислеш че е на достъпно и достойно за теб интелектуално ниво,тогава не виждам проблем. Бивам потресена,когато 20-25 годишни мъже,вече започнат да се занимават с 13-14г пикли,които имат още мляко по устата и си нямат хал хабер понятие какво аджеба е това живота. Това е моето мнение-на 15г съм почти 16
    Ще ме прощаваш, но колкото и да е "надраснала", една 16-годишна, възрастта си, надали ще е по акъл на 20+ ...

Някъде из мненията, видях наивността - "за любовта няма възраст" ....естествено, че има!! И ако някои от вас не са го разбрали още, то нека спрат да си живеят във холивудските романтични филми!

Каква ти любов, щом възприятията ви за живота, очакванията ви са различни ! Ако тя е на 20 (примерно) , си мисли за изпитите, купончетата и студентсткият живот и дори не й идва на акъла да живее с някого, камо ли за семейство! Приятелят й, от друга страна, е на 28 (примерно) ...е, той вече не само си мисли как да заживее с нея, той си мисли за семейство!
    Това, което е лесно, не е интересно.

момиче
    11 - 5 мушкания/секунда
    12 - 5,3 мушкания/секунда
    13 - 6 мушкания/секунда
    14 - 8 мушкания/секунда
    15- 9.8 мушкания/секунда
    16 - 10 мушкания/секунда
    17 - 14 мушкания/секунда
    18+ (60) - 118 мушкания/секунда
    60 до смърт - 1 мушкане и половина на всеки 13 секунди от астрономическия час определен от маите, който се равнява на 1,232729332xmc на втора по нашето време

мисля вече че ме чу и ти стана ясно

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Никфо...а де а знам
    Хаха на 18 съм и тоа последният беше на 28
    Но тва наистина не ме вълнува.Ще има много и на различна възраст докато се намери идеалният.За тва се опитва и после се избира.!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си