- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво значение има разликата във възрастта
Ами аз под педофилия разбирам малко момиченце с някакав брадясал дебелак![]()
![]()
![]()
Ама разликата 5-6 години не е нищо...
![]()
На 16 съм и според мен възрастта не играе голяма роля,НО ако разликата е прекалено голяма,то тогава.. друго нещо е.Приемам за нормална разлика около 4-5,най много 6 години,не и повече.
Виж сега друго нещо е ако мъжът е на 40-42 а жената на 30,тогава такава разликата е почти незабележима.
ами аз лично моите граници ги поставям до към 6-7 години по- голям от мен, не мисля, че има нещо ненормално в таква разлика, предишното ми гадже е точно 5 години по- голямо от мен и тръгнахме когато бях на 16- т.е. случаят е същият като твоя и връзката ни продължи доста дълго, така че си зависи от самите хора, а ако има някакво значение, на 18,5 съм сега
Първоначално написано от sifon4o
Защо да е много ... Аз съм на 17 (почти 18, но все тая), а лятото ходех с момче, което е с 9 години по-голямо от мен... И съм спала с него... Има ли чувства а-у ... какво значение са годините ?
![]()
I'm inlove with a criminal...
Абе да ти кава честно любовта няма гразници... А пък щом тя е съгласна няма нищо лошо ... Важното е само да се обичате !! :P :P
Споко бе възрастта няма значение според мене!Ето аз съм на 14 а шибалката ми е на 17 така че...Щом ви е гот да го ебъ няма значка ...
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Моето мнение е, че не е странно (поне за мен) момиче на 16-17 години да излиза с момче от порядъка 20-23 години! Останал съм с впечатлението, че 16-17 годишните момичета са доста добре развити във физическо отношение (психическото няма да го коментирам) и предполагам е нормално да си търсят приятел, който е малко по-зрял от момчетата на тяхната възраст. Имам в предвид небезизвестният факт, че момичетата съзрават по рано от момчетата!![]()
Сега ако говорим за по възрастни, като имаше примери с 30 годишна жена и примерно 42 годишен мъж - разликата е "поносима"...
- Абе като цяло любовта няма граници (или поне за тези които вярват в нея)!![]()
П.С. - Ако някой го интересува на 23 съм... [-o<
за мен всичко опира до общите интереси.
ако интересите се различават върде много, и 2 години е голяма разлика. но ако пасват, не виждам никакъв проблем и 10 години да е![]()
(въпреки че трудно ще си напаснат инетересите на хора с такава възрастова разлика, но сигурно се случва)
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
аз съм на 16 а приятелят ми на 20 и сме заедно от 1 година и си ни е много хубавои мисля,че до 5-6 години разлика е нормално
от там нагоре вече ще е временно забавление
![]()
![]()
аз съм на 13 и мисля 4е ти си педофил ко ни пита6бзк се ве
бе де да те знам то дядо е на 80 а баба на 73
дядо е педофил
![]()
![]()
Разгледах мненията ви ,но не видях едно ,което да се връзва изцяло с моето.Възрастта няма значение.Жените израстват много по-рано психически ,а дори и физически от мъжете.За това доста големи мъже ходят с млади дори малки момичета,защото те имат достатъчно ток в главата.Разликата ни с гаджето ми е 2 години ,но смятам ,че той е още дете,а и не само го мисля ,то е така.Чела съм много теми тук ,където са писали момичета на 15 ,които мислят като 25 годишни ,а момчета ,които са отговаряли на по 20 и горница години не могат да кажат нищо смислено освен "само дупка да има ,всичко ми харесва" .....
Относно темата-не мисля ,че има нещо нередно във връзката ви![]()
Да обичаш значи да страдаш!
според мен си е доста голямо
Просто аз
На 13,1 години съм, женско, 36 кг. Мисля, че преди да се обвържеш с някого, трябва да го опознаеш. Въобще не е наложително да е на твоята възраст. Има някои мои връстници, които са абсолютни идиоти, но има други, които са прекрасни приятели и мисленето им се отдава. Всъщност, независимо на колко си, си или идиот, или печен. Винаги можеш да разпознаеш втория тип - различни интереси, интересни хобита, добро възпитание, интелигентен начин на изразяване. Не трябва да се притесняваме за Перфектния/та. Например една тръгнала да търси още отсега, а е колкото мен.. Голямо посмешище е: "Не, няма да се откажа, сега е времето, не искам да умра девствена." Когато опознаеш даден човек и интересите ви съвпадат (никога не е напълно, за жалост), чак тогава можеш да мислиш за секс и други сериозни неща с него. Трябва да му имаш доверие. Не като повечето хора, които напоследък гледат да си легнат с всеки/всяка срещнат/а.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
И аз мисля че разлика от 4-5 години не е много, дори е нормалноВижте сега ако разликата е от 7 години нагоре вече не е нормално.Първо, защото възгледите ви за живота ще са доста различни, интересите ви също най - вероятно ще са различни и т.н...Та такова е моето мнение.И все пак, ако се обичате истински не обръщайте внимание на тези, които ви хулят и завиждат
П.С От момче на 15...без приятелка![]()
![]()
![]()
човече аз съм на 19 гаджето ми е на 15 и аз се притеснявах к'фо ще говорят хората ама в крайна сметка като ви е хубаво заедно нетрябва да ти дреме![]()
Никакво,освен ако не е някаква фрапираща от по 20 години x]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз съм на 14 и не си представям да имам връзка с по-голям от мен с 5-6 години, но вие си решавате ако се разбирате и се обичате бъдете заедно!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
поправете ме ако греша, но мине ли 16 вече не е противозаконно, освен това тая разлика сега е на мода кво ти пука
ААаАаА за наденицата ли питате?
+ И при мен няма проблем с възраста,защотот приятеля ми е на 22 почти,а аз на 18.А и е супер при нас,защото така научавам много от негоПървоначално написано от buuu
но искам да му се извиня (ЗНАМ ЧЕ ТУК НЕ Е МЯСТОТО както сигурно ще кажете повечето) че не изпълнявам някои обещания които съм му дала
.Извиняй мило .
Съгласен съм с ladykeisy .Някои израстват доста по-рано във физическо и психическо отношение.Безспорен е факта за мъж примерно на 25 и косур години да се види с някакво доста младо момиче.Зависи си от хората все пак.Ние не можем да кажем нищо съществено,а мнение само.Според мен не виждам толкова неномарлна разлика.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ще ме прощаваш, но колкото и да е "надраснала", една 16-годишна, възрастта си, надали ще е по акъл на 20+ ...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Някъде из мненията, видях наивността - "за любовта няма възраст" ....естествено, че има!! И ако някои от вас не са го разбрали още, то нека спрат да си живеят във холивудските романтични филми!
Каква ти любов, щом възприятията ви за живота, очакванията ви са различни ! Ако тя е на 20 (примерно) , си мисли за изпитите, купончетата и студентсткият живот и дори не й идва на акъла да живее с някого, камо ли за семейство! Приятелят й, от друга страна, е на 28 (примерно) ...е, той вече не само си мисли как да заживее с нея, той си мисли за семейство!
Това, което е лесно, не е интересно.
момиче
11 - 5 мушкания/секунда
12 - 5,3 мушкания/секунда
13 - 6 мушкания/секунда
14 - 8 мушкания/секунда
15- 9.8 мушкания/секунда
16 - 10 мушкания/секунда
17 - 14 мушкания/секунда
18+ (60) - 118 мушкания/секунда
60 до смърт - 1 мушкане и половина на всеки 13 секунди от астрономическия час определен от маите, който се равнява на 1,232729332xmc на втора по нашето време
мисля вече че ме чу и ти стана ясно
Никфо...а де а знам
Хаха на 18 съм и тоа последният беше на 28
Но тва наистина не ме вълнува.Ще има много и на различна възраст докато се намери идеалният.За тва се опитва и после се избира.!