- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, наистина ли желаете секс повече от момчетата?
Момичета, наистина ли желаете секс повече от момчетата?
Извинявам се за правописната грешка!![]()
![]()
whO0p-whO0p
И ДА и НЕ, всичко е относително...Първоначално написано от thegame94
ъМ...по емжду другото секса е свързан с момчетата,така че не намирам особена логика в този въпрос. МОже би си искал да попиташ ,дали възприемаме момчетата само за секс и дали ги използваме само за това. За мен всичко е относително. Всичко си зависи от момчето. Според съответните качества,ще изразя съответното отношение. Не е нужно да пояснявам,разбира се какво имам впредвид![]()
Не знам![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ми на мен ми се е случвало два-три пъти да искам повече от момчето и то само защотото ми беше харесало супер много секса с него и ми беше като наркотик ,иначе несмятам,че жените искат повече.Според мен и мъжете и жените искат еднакво равно секс.Първоначално написано от thegame94
Sleda ot liubovta
До колкото мога да кажа от моя скромен опитНа момичетата им се иска повече, но мъжете са по - нагли и искат повече
![]()
СЕКС,СЕКС,СЕКС
Искам винаги да съм пълна и да усещам топлината на мъжко тяло с подходящия размер и первезна нотка мога и цял ден да го практикувам
АУууууууууу.....
Първоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OWND
п.с Към автора-харесва ми профилът ти![]()
![]()
Де да бяха всичко моми такива като теб
Ще сме като Султаните в турция
![]()
![]()
![]()
Лично аз не го искам повече от момчетатаДаже ми се струва невъзможно момиче да го иска повече
Нооо естествено винаги има изключения
![]()
Трагедията е пълна...
Винаги съм си мислил, че няма как сексът да е проятен за момиче ... та нали нея я ръгат ... кво му е приятното![]()
![]()
whO0p-whO0p
![]()
![]()
![]()
![]()
Обаче най-много от всичко ме кефи емотиконката
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от anika17
И ДА и НЕ, всичко е относително...
Първоначално написано от thegame94
То като ти го ръгат е най-забавно щот та пълнят,пълнят,да та бият в матката и да ти текат всичките сокове е блаженството,защото са избрали точно твоя "женски полов огран" да точат.
Как най яко ще се насладя на тялото си,ако няма кой да го оцени подобаващо.
Приятно,защото като те "ръгат" и ти се набиват емоциите направо у мозъка и депресии и простотии всичко изчезваи да усетиш ласката на "мъжка полова течност" ауууууу
![]()
![]()
![]()
Години наред ще продължавам да се смея на това ...Първоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
the game
Много зависи от момичетата и момчетата... Познавам момичета , котио без секс направо се побъркват , а други ( и аз в точва число) които само на моменти ги тряска хормона , а иначе могат мноого време и със и без секс..
Аз знам, че за себе си отговора е не ..иначе е относително .. не може желанието за секс да се дели на момичета и момчета .. индивидуално си е ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Въпреки, че познавам доста момичета които имат по голяма нужда от секс от момчетата, ние сме по предлазположени да го искам поради високите нива на Тестостерон.. изригваааи като животнооооо
Това е и моето мнение. ^^Първоначално написано от chukundurs
![]()
whO0p-whO0p
Не съм била момче,не мога да ти кажа кой иска повече (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ааах стига веПървоначално написано от seduction1mplex
то па оставаше и момче да си била
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ДА и НЕ, всичко е относително...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имаш моето възхищение и благодаря за ерекцията, която думите ти предизвикахаПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick