- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, интресува ли ви външният вид на момче?
Не, изобщо.
Не, интересува ме дали може да ме защити!
Не, интересува ме дали е лидер!
Не, но стига да не е като мекица.
Зависи...и аз не знам...
Да, показва характерът му!
Да, това е важно за мен!
Да, искам да е красив! Суетна съм!
Да, искам да е красив - суетна съм, интересувам се от мнението на другия.
Да, това е най-важното!
Момичета, интресува ли ви външният вид на момче?
whO0p-whO0p
зависи ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нешо да не те е хванала депресията?Първоначално написано от thegame94
![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Не![]()
![]()
Просто слагам анкети, от които могат да се възползват и други момчета...все пак за днешната маладеж това е огромен проблем![]()
whO0p-whO0p
Не сложих гласа си на никой от посочените отговори,защото моя просто го нямаше. Каквото и да обясняваме,всеки един от нас в крайна сметка,харесва този,който си избере,щом сме си го избрали,значи в крайна сметка го харесваме,сега това,че имаме различни вкусове е друг въпрос. не можем да разграничим планетата на "красиви" и "грозни" хора,защото 1 човек ще бъде харесван от едни и не чак толкова от други. Освен това,красотата на един човек се изгражда на базата на много негови черти. Понякога изборът ни за "гаджета" може да се различава драстично.
ЪЪъм както момчетата ги интересува -ми мноо ясно че и момичеттата ше ги интересува,не може едните да са критични,а другите не,капиш?!![]()
\Първоначално написано от britzy
/
[quote="thegame94"]Момичета, интресува ли ви външният вид на момче?[/quote външния вид е важен до толкова ,колкото да привлича,но не е усновното за мен.Може да е супер красив ,ама да е прост като галош .Така,че за мен е важно какъв е човека като личност и характер и след това външност.Ясно е ,че всяко момиче,иска подържан мъж,а не мърлив.}Външния вид е до време,рано или късно всички устаряване и се збрачваме
![]()
Sleda ot liubovta
Моля, кажи какво да добавя ако е нужно.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЯКИ МНЕНИЯ!
Очаквам и още. ^_^
whO0p-whO0p
Хаха днешната младеж са изцепи, 15 годипния дядка![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от Hilary_
Ааааааххххх как лъжеж !
Момче съм но външния вид винаги зависи !
П.С СинеОкия,ще те открия кой си рано или късно !
напиши го още 8934 пъти е така ..Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
ии не не лъжа!![]()
Priceless .. <3
Лъжееееееееееееж !Първоначално написано от Hilary_
За всяко момиче има значение вънчния вид !
Ти ИвА ще гориш в ада за своите прегрешения !![]()
![]()
![]()
![]()
ИвА я нЕма ..Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
Иначе не е вярно аз съм непорочна още откакто съм се родила!!![]()
п.с. ИвчУу шЛяДъЪК айде да спрем със сПаМчИтУу ..![]()
![]()
Priceless .. <3
Да....не е най-важното ,но достатъчно е да се грижи за себе си и да изглежда г/д добре![]()
Ne, che e nai vajnoto ,no vse pak ne bih bila s nqkoi chiqto vanshnost ne me privlicha..
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Да, за мен е важно и ми пука какво мислят другите. И не, не съм повърхностна, но не бих могла да бъда с човек, който не ме привлича и/или приятелите ми не одобряват.
не.. все ми е тая. важното е да ме разбира, да държи на мен и бла-бла![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от thegame94
можеш да добавиш
- Нямам определен стил,за мен красотата на едно момче се изгражда на базата на качествата му
По принцип външността привлича първоначално, но ако едно момче има само това като качество и не ме привлича по друг начин, няма как да стане ..
Външността определено не е най-важното в един мъж, но играе огромна роля в привличането ми към него. А ако не ме привлича, то няма какво да правя с него. Най-много да сме приятели.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не знам за другите..но за мен ти не можеш да се изкажеш!
Не си задал правилно въпрос си!От начало..отговорите който може да бъдат избрани от дамите са за \"външният вид\" като структора - здрав/слаб а у
Вторите..са за това как едно момче може да изглежда - да той ше поддържа или не
Аз така го разбрах :д
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Еми след тая мадама в подписа ти, как мислиш?Защо не сложи на някоя 100 килограмава,а?Както ти препочиташ момичето до теб да е поддържано,слабо,хубавои т.н.-същото се очаква и от момчето!
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!