- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, интресува ли ви външният вид на момче?
Не, изобщо.
Не, интересува ме дали може да ме защити!
Не, интересува ме дали е лидер!
Не, но стига да не е като мекица.
Зависи...и аз не знам...
Да, показва характерът му!
Да, това е важно за мен!
Да, искам да е красив! Суетна съм!
Да, искам да е красив - суетна съм, интересувам се от мнението на другия.
Да, това е най-важното!
Естествено, че е важен.
Колкото и да ми допада като характер, не ме ли привлича сексуално, нищо няма да се получи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да,важен е.Не мога да съм с човек,който най-малкото не ме привлича.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Защо винаги сексуалното привличане е на 1во място не мога да разбераПървоначално написано от Violenza
![]()
![]()
![]()
Разбира се! Но не е важна само опаковката ,а и пълнежа!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Защо имат инстинкт за размножаване,не всичко е държане за ръчички и гушкане.Всички аресват убавци и убавици,па кой както се уреди.Иначе аз с времето се научих да разчитам характера и по външния вид,просто курвенскя поглед не може да се скрие.Първоначално написано от Azgalor
![]()
Ех ако всички бяхме като теб, нямаше да ни боли толкова много когато се влюбим в някоя мацка и след това тя ни захвърли за някой по по с по по повече пари!!!Първоначално написано от golqmumnik
Не само. Най-малкото, че не ми ли харесва, никога няма да погледна на него като на нещо повече от приятел.Първоначално написано от golqmumnik
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Признавам си ,че за мен е от не малко значение как изглежда едно момче , но определено това не е единственият фактор и ако на лице е само един отличен външен вид ( според моите критерии) и нищо друго момчето може да получи само едно "чао - чао " ...
Ами нее, може да е пъпчив и мазен, дебел, кривозъб, кривоглед, с орлов нос, с херпеси и да мирише на пор.![]()
Разбира се че ме интересува
Първоначално написано от gret4ety
Мога да ти кажа,че и ти не си идеална
Според мен няма такъв човек ,който да е пъпчив,мазен, дебел, кривозъб, кривоглед, с орлов нос, с херпеси и да мирише на пор или греша?
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аве не ми е ясно как става да ходиш с някого , ако не те привлича външността му... Т'ва ми е някво много странно![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Ем аз съм с такъв нос (хич не го харесвамПървоначално написано от gret4ety
)...то не зависи от човека...къвто му бил късмета.
![]()
![]()
![]()
whO0p-whO0p
Да, това е важно за мен!![]()
Само още някой да излъже, че не е важен външния вид ше го тупам!![]()
Лицемериии
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
blabla
I am not an artist I am a fucking work of art!
него не сиг ама мен да мисля че сам ужасно грозен особенно с тея пъпки на лицето миПървоначално написано от Sirius
![]()
Ти се ебаваш с народаПървоначално написано от thegame94
![]()
ако само вида ви привлича във някои значи имате МНОГО малко IQ
За мен характера е по-важен, но все пак както момчетата искат ние да се поддържаме, така и аз искам мъжа до мен да се поддържа.![]()
Не да е някъв супер суетен, но все пак да не е и непокист към външният си вид.
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
не искам да е някакъв супер красив.. дотстаъчно ми е да не ме плаши, като го видя![]()
естесвено външният вид има някакво значение, но общите интереси ми се струват по - важни![]()
то може да те привлича, да си мислиш, че го обичаш.. но не споделяте ли едни и същи интереси, няма да се задържите за дълго![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Интересуват ме излъчването , добрите маниери , умствения багаж (така да се каже). Сините очи, "готината" прическа , мусклите - не могат да ме грабнат никак, ако няма нищо отвътре.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Пфу като кажете рус и синеокПървоначално написано от eveto_xx
![]()
Ми ние тъмнокосите с кафеви очи ко да прайм![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx