.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен

Масажи с кафе ( СПЕШНО Е )

Знам, че масажите с кафе помагат за премахването на целулита ... Някой знае ли как се правят ? ... Търсих в нета, но нищо не намерих

П.п ... Мерси предварително ...

Повече от фен Аватара на silviau66
    Ами мисля, че се взима отайка от кафе.. или пък кафе едро смляно и се смесва с малко вода.. и просто разтриваш... Но ако има някой по - компетентен да казва.
    П.п. Мисля, че съшото можеше да попиташ и в темата за целулита.. Но както и да е... Надявам се мъничко поне да съм помогнала ..
    П.п. Мисля (още нещо, което МИСЛЯ ), че помагат поне малко... Смисъл.. само с масажи силно се съмнявам да се получи, но масажи, спорт и вода.. би трябвало ..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Значи прави се е утайка от кафе...втриваш навсякъде по тялото и най-много масаж правиш в проблемните области.Прави се след като се изкъпеш...а после кожата става много приятно мека,и изобщо много съм доволна от нея.След това измиваш и като излезеш от банята се мажеш с антицелулитен гел или някакъв лосион.

Голям фен
    Мерси много и на двете ... иии питах в темата за целулита, но никой не ми отговори и също от един месец правя упражнения, пия много вода и съм свалила 6 кг. , но целулита не се маха и затова питам за тези масажи с кафе

Ами не го премахва напълно...но с упоритост всичко се постига! (надявам се )

Голям фен
    Доста неща съм постигнала с много инат и упоритост ... и с целулита трябва да се справя ... мерси отново

Голям фен
    Моля ви, ако някой знае нека пише, защото спешно трябва да го махна този целулит

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    е то да не се маха ей тей
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ами стрийте,може ли и те да се махнат с утайката?

Голям фен
    Ами аз няма да го махна '' ей тъй '' ... правя много упражнения и пия много течности ... доста съм отслабнала ... ааа Shushu11 и аз това се чудя

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Мерси много и на двете ... иии питах в темата за целулита, но никой не ми отговори и също от един месец правя упражнения, пия много вода и съм свалила 6 кг. , но целулита не се маха и затова питам за тези масажи с кафе
    Бързо споделяй как ги свали тия 6кг.. с какви упражнения.. какво ядеше.. :Д Моля те.. :Х Че.. [-o< [-o<
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Бързо споделяй как ги свали тия 6кг.. с какви упражнения.. какво ядеше.. :Д Моля те.. :Х Че.. [-o< [-o<
    Чакаме :P отговор!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Чакаме :P отговор!
    Естествено, че ще ви кажа ... Значиии правя тези упражнения http://www.vbox7.com/play:a0e0923c ; http://www.vbox7.com/play:5ea23b92&al=1&vid=4325922 всеки ден ... въртя обръч по 20 мин всеки ден ... правя упражнения за краката ( скачане ) ... въртя велоаргометър по около 30 мин на ден ( различно ) иии 100 коремни преси ... за харната не се ограничавам много ... гледам да не ям много хляб и ям сладко, но не в големи количества ... успех и на двете

Мерсии.. Охх азз... вело нямам.. обръч, коремни и скачане.. мога да го правя почти всеки ден... По точно дните, в които няма да мога съм на тренировка по волейбол.. Което се надявам да ми е в помощ... И се ограничавам.. колкото мога.. смисъл хляб почти не ям.. без сладко не мога. и точно от там м иидва проблема Ама от 1 месец не бях яла.. и .. едва днес оплеках всичко.. :Х Ядох шоколад.. ;( :Х Опаа май почнах да осирам темата.. :Х Както и да е.. вече си казах мнението за масажите.. Ама ще продължавам да я следя, че и аз имам такъв проблем и може някой по - интилигентен да сподели нещо..

Голям фен
    Нищо не осираш ... не се притеснявай ... питай каквото те интересува и прави това от vbox7

Нищо не осираш ... не се притеснявай ... питай каквото те интересува и прави това от vbox7
    Добре.. но за тея коремни.. не съм сигурна.. защото казват, че ако имаш мазнини.. трябва първо да ги махнеш иначе ставало мазало.. Та незнам дали да ги правя..въпреки, че досега всеки ден си правя по малко ей така за кеф.. Иначе благодаря за съветите..

Голям фен
    Аз имах много мазнини по корема и не стана мазало ... сега почти нямам и доста се стегнах ... давай смело ... как мислиш, че ще ги махнеш ? ... не става по друг начин

Аз имах много мазнини по корема и не стана мазало ... сега почти нямам и доста се стегнах ... давай смело ... как мислиш, че ще ги махнеш ? ... не става по друг начин
    Добре.. Както кажеш..
    П.п. Малее ти си много якаа.. Видях ти снимчица в темата за очилата.. :Х И с и без си супер яка.. и имаш много умно така да се каже изражение..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си