- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ПОБЕДИТЕЛ В СЪРВАЙВЪР Е ГЕОРГИ КЕХАЙОВ
Абе,Киро и Любо бяха най-печените!
http://life.dir.bg/2009/12/29/news56...html#sepultura - тая жена много проста бе...![]()
Аз някъде се пошегувах,че ива пръдлева ще умре от злоба,ама май точно това ще се случи буквално.Тя не е никаккъв спортист,защото един достоен спортист приема загубата,а тя е един долен боклук.Четох някъде,че има много дългове и затова се е озверила,че не е взела парите.Явно скандала с допинга не й е дал урок,че с измама до никъде не се стига.Нека си харчи парите по адвокати да направи още дългове,ще осъди някой ама на кукуво лято.Първоначално написано от amk933
Жоро the best успех в живота.
Леле това ако е вярно, тая ще се окаже изключително проста.Първоначално написано от amk933
Предлагам й да си завре злобната, травеститска муцуна (с извинение) в земята и да не я показва поне 2 години.
Това ако е спортист..
УСПЕХ В ЖИВОТА !
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Жорката си залужаваше победата евала му![]()
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Между другото той е най младия победител на Survivor в света.Естествено,че го заслужаваше.Жорка успех в живота.
Еми не съм го гледала.. Само някой серии които долових.. От всичките които бяха на финала..доволна съм че Жоро победи.. Колкото и изперкал да е.. той е пич.. Другите бяха подмазвачи и лицемери..
Митьо Крика трябваше да е на финал вместо Ива и Мики , защото той беше най-силния играч
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
голяма работа