- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- гаден вирус от скайпа ПОМОЩ
та проблема е че получих някакво сабщение и го отворих(беше бат файл, но не знаех, че това са вируси
) сега скайпа се изклучва когато си поиска, копма ми бави, когато напиша неща свързано със вирус ме изхварля от нета, не мога да изтрия вируса, не мога да спра процеса - той се "ражда" отново
не мога да върна системата и не мога да влеза в safe mode ( вируса се казва е f i t x) само че без разстояние проблема е че като го напиша без интервал ме изхвърля
![]()
![]()
Моля за ПОМОЩ
Be careful what you ask for... you might just get it
Първоначално написано от MaGuSs
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...05040&start=15[/quote]
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Е може да се изчисти компа пък! Буутваш линукс лайв СИ-ДИ и си преглеждаш директорийките една по една, ако има нещо нередно го триеш. След тва преинстал на ц-то и си запзваш информацията от другите дискове. Даже може без да пускаш графичната среда на линукса, направо през конзолата.
Автора, ако искаш да пробваш, пиши на лично!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Аз намерих решението на проблема без преинстал,но мн късно![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Тоя дет го е написал тоя вирус трябва да се намери и да му се счупят ръцете поне на 3 места, поне следващите 6 месеца да не доближава комп.Апък може и докат му чупят ръцете да му залеят неговия комп с бензин и да го запалят)
Не на него, а на вас дето не четете! Защо кликате, където ви падне. Инак, за да имаш чист компютър без вируси си зависи само от задклавиатурното устройство - т.е от вас. Много мои колеги дори не си слагат антивирусна програма - въпреки че има много безплатни. Минимум да нямаш проблеми с вируси е да имаш антивирусна - аз ползвам Avira Antivir http://www.softpedia.com/get/Antivir...-Edition.shtml, защитна стена - Zone Alarm http://www.filehippo.com/download_zonealarm_free/. Напоследък съм много доволен от това - Malwarebyted' AntiMalware http://download.cnet.com/Malwarebyte...=dl&tag=button.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
И как е ?? Същност моя вирус не е баш такъв ама пак същите неща прай без Хронологията в Скайпа изхвърля ме от всяка антивирусна имах инсталната и ме изхвърля от нея...Напиша в гоогъл Sophos Antivirus и бам аийде изхвърля ме..Ама иначе как си го напраил без ПреинсталПървоначално написано от MaGuSs
Този вирус който е в skype е Двупроцесен.1-я му процес е самото включване на вируса , а 2-я процес е след като се изключи да се включи пак.Аз през Task Manager намерих вируса ,опитах се да го махна с End Process ,но той се пуска пак.След това си преинстал компа(ЦЕЛИЯ ;C,;D,;E,...)Първоначално написано от dadino
Затова се влиза в Save Mod (там моите съученици от МГ-то предполагаха ,че вируса няма да се включи -и госпожата ми го каза- намираш "гнездото" ,папката, на вируса и я триеш.Най-вероятно е да е в ;C и ;D.И след това си чист.Преди Save Mod-а се преинсталва Skype.
П.П.-Трябва да стане .Ако не ,то трябва да се преинсталне компа.![]()
Извинявайте за офтопика,но имам сходен проблем.Значи пак като искам да си инсталирам анти-вирусна ме изхвърля,компа е по-бавен,по някой път като си вляза в акаунта даже не ми излизат нито икони и лента,зацепва често.Първо го носих на ремонт при специалисти,уж го оправиха,но от нищото пак почна да прави проблеми и пак ми излизат вируси.А пък те там изтриха и Ц-то и Д-то сичко и пак от нищото вирус.Ако имате някаква идея кажете моля.Благодаря предварително![]()
Get what you can and never get back
Ако тези така наречени от теб "специалисти" са направили пълен формат на всички дялове от хард диска, няма начин по който да е останал вирус!!! Ако действително са форматирали, явно след това пак си се заразил... Това не е никак трудно, ако не използваш защитна стена и антивирусна програма!Първоначално написано от leoparda93sl
![]()
Еми след като си взех компютъра веднага пуснах антивирусната да сканира и намери 208 вирусаПървоначално написано от doomkillerr
Като имаше и в папката на windows.Като гледах хронологията на сканиране преди това са го сканирали и не е намерило нито един вирус
![]()
Get what you can and never get back