.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

гаден вирус от скайпа ПОМОЩ

та проблема е че получих някакво сабщение и го отворих (беше бат файл, но не знаех, че това са вируси ) сега скайпа се изклучва когато си поиска, копма ми бави, когато напиша неща свързано със вирус ме изхварля от нета, не мога да изтрия вируса, не мога да спра процеса - той се "ражда" отново не мога да върна системата и не мога да влеза в safe mode ( вируса се казва е f i t x) само че без разстояние проблема е че като го напиша без интервал ме изхвърля Моля за ПОМОЩ
    Be careful what you ask for... you might just get it

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: гаден вирус от скайпа ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Аз кат най-големия тъпак се хванах и си "инжиктирах" вируса.Дoбре ,че зн как се преинсталва .И да ви кажа за да няма такива топици.Ето това е цялото действие със заразяването.Влизате в линка.Теглите файла.Инсталвате файла.И сте готови.Ако не инсталните файлa няма да сте заразени

ВАЖНО:За да се оттървете от вируса трябва да се преинсталне целия комп (C:\,D:\,E:\,....) .Само с C:\ не става.Вируса се запазва.В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ ЗАПИСВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ КОМПЮТЪРА ,ЗА ДА Я СЛОЖИТЕ В НОВОПРЕИНСТАЛНАТИЯ КОМП.ИЗГКЛЮЧЕНИЕ СА МНОГО ВАЖНИТЕ ЗА ВАС НЕЩА.ПОЛЗВАЙТЕ ГИ САМО ОТ ДИСКА ,А НЕ ДА ГИ СЛАГАТЕ В НОВОТО PC .ШАНСА ДА СА ЗАРАЗЕНИЕ Е 98% от 100%[/color]

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...05040&start=15[/quote]
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на skuck
    Е може да се изчисти компа пък! Буутваш линукс лайв СИ-ДИ и си преглеждаш директорийките една по една, ако има нещо нередно го триеш. След тва преинстал на ц-то и си запзваш информацията от другите дискове. Даже може без да пускаш графичната среда на линукса, направо през конзолата.

Автора, ако искаш да пробваш, пиши на лично!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Напоследък много такива са плъзнали...

Град
    Варна
    Аз намерих решението на проблема без преинстал,но мн късно
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Голям фен
    Град
    Варна
    Тоя дет го е написал тоя вирус трябва да се намери и да му се счупят ръцете поне на 3 места, поне следващите 6 месеца да не доближава комп.Апък може и докат му чупят ръцете да му залеят неговия комп с бензин и да го запалят )

Град
    Плевен
    Не на него, а на вас дето не четете! Защо кликате, където ви падне. Инак, за да имаш чист компютър без вируси си зависи само от задклавиатурното устройство - т.е от вас. Много мои колеги дори не си слагат антивирусна програма - въпреки че има много безплатни. Минимум да нямаш проблеми с вируси е да имаш антивирусна - аз ползвам Avira Antivir http://www.softpedia.com/get/Antivir...-Edition.shtml, защитна стена - Zone Alarm http://www.filehippo.com/download_zonealarm_free/. Напоследък съм много доволен от това - Malwarebyted' AntiMalware http://download.cnet.com/Malwarebyte...=dl&tag=button.
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

аь

И как е ?? Същност моя вирус не е баш такъв ама пак същите неща прай без Хронологията в Скайпа изхвърля ме от всяка антивирусна имах инсталната и ме изхвърля от нея...Напиша в гоогъл Sophos Antivirus и бам аийде изхвърля ме..Ама иначе как си го напраил без Преинстал

Град
    Варна

Re: аь

Цитирай Първоначално написано от dadino
    И как е ?? Същност моя вирус не е баш такъв ама пак същите неща прай без Хронологията в Скайпа изхвърля ме от всяка антивирусна имах инсталната и ме изхвърля от нея...Напиша в гоогъл Sophos Antivirus и бам аийде изхвърля ме..Ама иначе как си го напраил без Преинстал
    Този вирус който е в skype е Двупроцесен.1-я му процес е самото включване на вируса , а 2-я процес е след като се изключи да се включи пак.Аз през Task Manager намерих вируса ,опитах се да го махна с End Process ,но той се пуска пак.След това си преинстал компа(ЦЕЛИЯ ;C,;D,;E,...)

Затова се влиза в Save Mod (там моите съученици от МГ-то предполагаха ,че вируса няма да се включи -и госпожата ми го каза- намираш "гнездото" ,папката, на вируса и я триеш.Най-вероятно е да е в ;C и ;D.И след това си чист.Преди Save Mod-а се преинсталва Skype.

П.П.-Трябва да стане .Ако не ,то трябва да се преинсталне компа.

Град
    Сливен
    Извинявайте за офтопика,но имам сходен проблем.Значи пак като искам да си инсталирам анти-вирусна ме изхвърля,компа е по-бавен,по някой път като си вляза в акаунта даже не ми излизат нито икони и лента,зацепва често.Първо го носих на ремонт при специалисти,уж го оправиха,но от нищото пак почна да прави проблеми и пак ми излизат вируси.А пък те там изтриха и Ц-то и Д-то сичко и пак от нищото вирус.Ако имате някаква идея кажете моля.Благодаря предварително
    Get what you can and never get back

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Извинявайте за офтопика,но имам сходен проблем.Значи пак като искам да си инсталирам анти-вирусна ме изхвърля,компа е по-бавен,по някой път като си вляза в акаунта даже не ми излизат нито икони и лента,зацепва често.Първо го носих на ремонт при специалисти,уж го оправиха,но от нищото пак почна да прави проблеми и пак ми излизат вируси.А пък те там изтриха и Ц-то и Д-то сичко и пак от нищото вирус.Ако имате някаква идея кажете моля.Благодаря предварително
    Ако тези така наречени от теб "специалисти" са направили пълен формат на всички дялове от хард диска, няма начин по който да е останал вирус!!! Ако действително са форматирали, явно след това пак си се заразил... Това не е никак трудно, ако не използваш защитна стена и антивирусна програма!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Ако тези така наречени от теб "специалисти" са направили пълен формат на всички дялове от хард диска, няма начин по който да е останал вирус!!! Ако действително са форматирали, явно след това пак си се заразил... Това не е никак трудно, ако не използваш защитна стена и антивирусна програма!
    Еми след като си взех компютъра веднага пуснах антивирусната да сканира и намери 208 вируса Като имаше и в папката на windows.Като гледах хронологията на сканиране преди това са го сканирали и не е намерило нито един вирус
    Get what you can and never get back

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си