.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на Shia
    Обезателно приятелка

Разбира се, че ще я искам само за мен и ще бъде страхотен партньор.
    Важно във връзката е говоренето и разбирателството - от там тръгват и другите неща
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: За момчетата: Свясно момиче-приятелка или гадже?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Гледам тук,че се пръкнаха много теми все с въпроси към момичетата,затова дайте да питаме нещо мъжката част

Момчета,ако срещнете изключително свясно момиче,с което имате ужасно много общи теми интереси,абе просто е уникален феномен за вас,как ще възприемете това момиче повече като приятелка,или ще се опитате да бъдете "нещо-повече". В смисъл бихте ли се влюбили в нея,или просто ще ви станее една от най-добрите приятели?
    За нещо повече определено,защото може да ми е най-добрата приятелка но в повечето случаи поне при мен за другите не знам гаджето ми значи много повече от само приятелка а и все пак гаджето не е само за да я чукаш(извинявам се за грубия език просто съм "твърден откровен") с гаджето трябва да си близък и най-малкото да се чувстваш добре когато сте заедно.Така че приятелството не се изхабява ако сме гаджета напротив най-вероятно ще е още по-добре от преди.
    Перфекционизмът се крие в стила

Сексът е изкуство.А изкуството е само за хората на изкуството.В такъв случай наричайте ме Пикасо!

А неможе ли гаджето ти да бъде най-добрият ти приятел? Такава връзка е много специална и ценна.Поне аз така го чувствам де. :P
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Сънувах как правя секс с най-добрата си приятелка.
    Лошото е, че го искам.
    ах ти ...развратен....

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Сънувах как правя секс с най-добрата си приятелка.
    Лошото е, че го искам.
    ах ти ...развратен....
    Какво пак?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Много е относително.

Само приятели! Защото лесно ще станем нещо повече,но след като се разделим няма да бъде същото никога.По-добре само приятели и така ще се разбираме винаги
    Big cock is here

Ще се опитам да отговоря като момче Надявам се да се получи:
    Ако и го дървя - гадже, ако не - приятелка.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ILoveU2
    Ще се опитам да отговоря като момче Надявам се да се получи:
    Ако и го дървя - гадже, ако не - приятелка.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: За момчетата: Свясно момиче-приятелка или гадже?

Гледам тук,че се пръкнаха много теми все с въпроси към момичетата,затова дайте да питаме нещо мъжката част

Момчета,ако срещнете изключително свясно момиче,с което имате ужасно много общи теми интереси,абе просто е уникален феномен за вас,как ще възприемете това момиче повече като приятелка,или ще се опитате да бъдете "нещо-повече". В смисъл бихте ли се влюбили в нея,или просто ще ви станее една от най-добрите приятели?
    мом4е и моми4е фр немогат да бъдат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си