- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата: Свясно момиче-приятелка или гадже?
Разбира се, че ще я искам само за мен и ще бъде страхотен партньор.
Важно във връзката е говоренето и разбирателството - от там тръгват и другите неща![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
За нещо повече определено,защото може да ми е най-добрата приятелка но в повечето случаи поне при мен за другите не знам гаджето ми значи много повече от само приятелка а и все пак гаджето не е само за да я чукаш(извинявам се за грубия език просто съм "твърден откровен") с гаджето трябва да си близък и най-малкото да се чувстваш добре когато сте заедно.Така че приятелството не се изхабява ако сме гаджета напротив най-вероятно ще е още по-добре от преди.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
Перфекционизмът се крие в стила
Сексът е изкуство.А изкуството е само за хората на изкуството.В такъв случай наричайте ме Пикасо!![]()
![]()
А неможе ли гаджето ти да бъде най-добрият ти приятел? Такава връзка е много специална и ценна.Поне аз така го чувствам де. :P
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
ах ти ...развратен....Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
![]()
Какво пак?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Само приятели! Защото лесно ще станем нещо повече,но след като се разделим няма да бъде същото никога.По-добре само приятели и така ще се разбираме винаги![]()
Big cock is here
Ще се опитам да отговоря като момчеНадявам се да се получи:
Ако и го дървя - гадже, ако не - приятелка.![]()
Първоначално написано от ILoveU2
![]()
![]()
![]()
![]()
мом4е и моми4е фр немогат да бъдатПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()