- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неочаквана целувка-приятна изненада или сконфузна ситуация?
Изненадваща целувка от готин човек = много хубаво нещо. А какво прави тая тема в раздел "Секс"?
изцяло зависи кой е човека
ехх... Спомням си първата ми целувка със сегашния ми приятел :P![]()
Беше точно това... внезапна и прекрасна...![]()
Амиииии ...не знам зависи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от много неща
Аз съм си аз
при мен точно това се получи, но с най-добрия ми приятел и ест не го отблъснах беше доста готино, но след това започнах да се притеснявам за приятелството ни ..... и сега сме заедно![]()
била съм в такава ситуация
първа среща с него,
беше тъмно
той се чудеше как да се доближи до мен, но най-накрая успя
дръпна ме и бързо искаше да ме целуне
но аз не му позволих
отблъснах го с ръце и му казах някой думи
Ако не съм обвързан, що да се дърпам, е ако е някое плашило..Ако ми е симпатична ще се слеем
![]()
Абе и аз казвам зависи от ситуацията и човека... Ако е сладур ще му отвърна ( дори и да не го харесвам ) какво толкова в крайна сметка това е само една целувка аа после може да му каже абе да ама нали така а у нестава ... А ако е някоий дето ... айде да не обиждам ... ще се дръпна и ще му кажа виш ся немога не те харесвам ии нестава ...![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Зависи от човека! Ако е човек който ми допада няма много да му мисля дали съм обвързан!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ако е някой сладък бих му отвърналано ако е някой мазен,грозен,пъпчив.... (не искам и да си помислям) ще го удара в оная работа и ще си тръгна
нека после си спомня само удара мии
![]()
Ако е човек, който не ми харесва..ще се отдръпна.Ама ако е някой симпатяга...гледай кво става хаха![]()
![]()
![]()
даа даа даааПървоначално написано от bybit0o0
![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ами общо взето така се получиха нещата със приятеля ми... И понеже го намирах за симпатичен не го отблъснах... И много се радвам за това![]()
Ще "отговоря" на целувката стига да ми харесва човека.![]()
ам случвало ми се е .. сидях 10 сек. като ударена и след тва реагирах .. все пак не отблъснах човека отсрещаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
xax ami ako e moi dob1r priqtel... shte mi stane kofti i shte ima se chuda kwo stawaam ako ee nqkoi pich koito mi e simpatichen oxoo shte mu otv1rna...
by the way sluchwalo mi se e beshe gotino
![]()
Ако момичето има приятен дъх и е симпатично, ела при батко![]()
ми аз съм странно същество, дори много да го харесвам и ако съм мислила за него по този начин досега, може и да го отблъсна първо,но после вероятно ще отговоря![]()
ще илюстрирам:
приятна изненада-
неприятна изненада-
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Дори да ми харесва, ще се дръпна. Нали съм жена?Трябва малко женски номера....
Да обичаш значи да страдаш!
Те тва му се вика курвенски номерПървоначално написано от ladykeisy
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ще и забия тукат и после ще я целуна да не ми се сърди.