- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Прънцът и просякът"
За Коледната ваканция ни дадоха да прочетем "Принцът и просякът" на Марк Твен,НО аз я нямам тази книга.Може ли да ми кажете от къде да си я изтегля/прочета он-лайн?
Защо не си я купиш.. най-тъпото е да четеш онлайн..ако си я купиш хем ще си я имаш завинаги..и когато ти се иска на момента можеш да я прочетеш..
кво му е тъпото? няква аргументация?Първоначално написано от bloodymirror
Ми първо,че си увреждаш очите хах..айде да видим като има голяма книга да чете колко ще е лесно![]()
хах.. ако това те притеснява, най-лесното е да си увеличиш шрифта няма значение дали е сайт/или си го копираш в Word примерно.. можеш да си направиш буквата колкото монитора ти, така добре ли ще е? и нима четенето от книга не те кара пак да се взираш и напрягаш? шрифта и там не е кой знае колко голям, дори не можеш да го увеличиш.Първоначално написано от bloodymirror
''Така добре ли е?'' .. първо,че не съм тръгнала да чета онлайн..айде разказ може,ама цяла книга.. хах..просто съм ПРОТИВ онлайн четенето!
Не мога да я намеря в интернет, но ако в твоя град има библиотека или в училището ти има си вземи книгата от там.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Не знам дали я има тука www.slovo.bg - провери
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И според мен е адско мъчение да четеш онлайн,не е като да си легнеш,ами трябва да едиш и да се взираш в монитора.Чел съм 4 книги онлйн,едната беше Хари Потър 7 преди да излезе,другите ги нямаше никъде из Варна нещо...
А моите сайтове сега ги прегледах,всичките са за фантастика,така че не стават![]()
Книжарници за вас няма ли бе хора? Библиотеки? Незнам... За вас целия свят е интернет..Стига сте висяли пред тези компютри,ами се разходете до библиотеката...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Абе не ми дават да изляза.....аз иначе до ся 200 пъти да съм си я купила...Като съм здрава не сядам на компютъра,защото вися цяла вечер навънПървоначално написано от elito0o0o0