- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Могат ли да ме съдят?
Здравейте!
Наскоро разбрах от майката на гаджето ми, че той е едва на 14 години при полужение, че ми беше казал, че е много по-голям (и изгежда по-голям). Аз съм на 17 години. Въпросът ми е: Могат ли родителите му да ме съдят, че с него сме правили секс? Търсих из интернет, но не намерих почти нищо на тази тема. Намерих материали смо ако единия е непалнолетен, а другия пълнолетен...какво става, ако единия е малолетен, а другия непълнолетен?
ми аз съм на 15 тя е на 18 и могат нея да съдят и често се ебаваме с това,
могат да те съдят ако си пълнолетна
![]()
I play solo
Като направиш 18 могад да те събят.Но едва ли.Ти не си го изнасилвала или поне така си мисля.Ако си го изнасилвала могадПървоначално написано от graphicflower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Не разбира сеОбратното ако е: Той ако е ПОНЕ НА 18 а ти си на 13-17 родителите ти могат да го съдят за педофилия
ама в твоя случай НЕ.
Успкой се и пий чаша вода![]()
Не. Ако момчето е над 18, а момичето под 14 тогава може да съдят за педофилия.Първоначално написано от Azgalor
А в твоя случаи няма как.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А какво правиш още с него като те лъже? Той след като за годините си лъже си представям в каква илюзия си живееш...(нищо лично)....![]()
Аз затова карам братчеда дето е кука да им иска личните карти за проверка,за да не лъже годините.
МЪЖЕ !!! Нищо лично към мъжете. И по темата Споко няма как да стане.
Ако момчето е на 18 а момичето и под 14 може да го осъдят за педофилия.![]()
не , щом си му пуснала си е твое решение и само родителите му могат да ти кажат нещо![]()
Първоначално написано от amk933
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
В крайна сметка ето резултата.
Може момичето да съди момчето ако момчето е над 18 а тя под 14(малолетна).Другият вариант е ако е изнасилен/а!Това е друг начин няма...
между другото на бас,че за това момче всеки ден е 1-ви април
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
+1Първоначално написано от amk933
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Аз много добре знам, защо ме излъга за годините си, а именно защото като се запознахме се харесахме адски много(наши общи приятели ни запознаха в скайп и в една игра),5 години по-късно почнахме да си пишем по-често и решихме след месец да се видим. Като се видяхме много си паснахме (уникално еднаквите сме да не кажа, че рожденните ни дни имат разлика от 2 дена).Първоначално написано от elito0o0o0
Та много си паснахме общо взето си се влюбихме веднага и неговото обяснение беше, че ми е казал, че е на 159сиреч сега на 16), защото адски много ме е харесал и не е знаел как ще реагирам, ако ми каже, че е на 13 (сега 14)...
Иначето човека си е много сериозен и коректен принципно (като изключим случката с годините). Всеки ден сме си заедно (4 дена в седмицата спи у нас), понякога и по-често, ако си е изпуснал автобуса. Нз момчето е свестно и вечно иска да сме си заедно през целия ден (понякога това е малко досадно, понеже нямаш време за други неща), но го разбирам защо ме е излъгал.
Е а стига бееПървоначално написано от graphicflower
![]()
![]()
куде успчвате все да си намерите по големи гаджета от вас аз сум на 17 и не мога и не мога да си намеря по голяма от мен
![]()
![]()
Аз мисля, че дори и да навършиш, ако той не иска да те съди и да твърди, че си го изнасилила няма начин. Се пак той трябва да подаде обвинение, а не родителите му. (май е така, ама нз)
Еми не знам...лъжата е нещото, което ненавиждам, това си е вид лицемерие...Иначе родителите му няма да те съдят споко. Нито им е право. Но, ако е имало една лъжа, ще има и втора, и трета и 5, и 20 а лъжите са началото на най-тежкия край за една връзка. Спри дотук според мен. И откъде знаеш, че не те лъже и за нещо друго? Ти щеше ли да разбереш за годините, ако майка му не ти беше казала? Не.Първоначално написано от graphicflower
![]()
Няма да си правя труда да чета всичко![]()
Ако тои/тя има навършени 18 години и партньора няма 14 тогава може да се съди за педофилия... Това представяте ли си ако са съученици в един клас (да кацем че са 11ти) момчето да стане на 18, а момичето още да е на 17 и родителите на момичето да съдят момчето за педофилия баси майтапа![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Защо ще те съдят изобщо?Той е излъгаl,харесвате се,правите секс.Няма смисъл да те съдят.
Всъщност щях да разбера-той ми призна един ден, че е на 14, но аз просто не му повярвах, понеже той много обича да се шегува, а и изобщо не изглежда на 14 годишен. Той ако изглеждаше аз щях да заподозра нещо.Еми не знам...лъжата е нещото, което ненавиждам, това си е вид лицемерие...Иначе родителите му няма да те съдят споко. Нито им е право. Но, ако е имало една лъжа, ще има и втора, и трета и 5, и 20 а лъжите са началото на най-тежкия край за една връзка. Спри дотук според мен. И откъде знаеш, че не те лъже и за нещо друго? Ти щеше ли да разбереш за годините, ако майка му не ти беше казала? Не.![]()