.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Могат ли да ме съдят?

Здравейте!
    Наскоро разбрах от майката на гаджето ми, че той е едва на 14 години при полужение, че ми беше казал, че е много по-голям (и изгежда по-голям). Аз съм на 17 години. Въпросът ми е: Могат ли родителите му да ме съдят, че с него сме правили секс? Търсих из интернет, но не намерих почти нищо на тази тема. Намерих материали смо ако единия е непалнолетен, а другия пълнолетен...какво става, ако единия е малолетен, а другия непълнолетен?

Нообче адски много си те обичкам :*

ми аз съм на 15 тя е на 18 и могат нея да съдят и често се ебаваме с това,
    могат да те съдят ако си пълнолетна
    I play solo

Цитирай Първоначално написано от SoulOfJustice
    ми аз съм на 15 тя е на 18 и могат нея да съдят и често се ебаваме с това,
    могат да те съдят ако си пълнолетна
    Супер! Това значи ли, че докато не навърша 18 не могат да ме съдят?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ама ти нещо глупава ли се падаш?

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ама ти нещо глупава ли се падаш?
    Много мило...това пък защо беше? Попитах като нормален човек, за да се подсигуря, че съм разбрала правилно.

Re: Могат ли да ме съдят?

Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Здравейте!
    Наскоро разбрах от майката на гаджето ми, че той е едва на 14 години при полужение, че ми беше казал, че е много по-голям (и изгежда по-голям). Аз съм на 17 години. Въпросът ми е: Могат ли родителите му да ме съдят, че с него сме правили секс? Търсих из интернет, но не намерих почти нищо на тази тема. Намерих материали смо ако единия е непалнолетен, а другия пълнолетен...какво става, ако единия е малолетен, а другия непълнолетен?
    Като направиш 18 могад да те събят.Но едва ли.Ти не си го изнасилвала или поне така си мисля.Ако си го изнасилвала могад
    Sleda ot liubovta

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Не разбира се Обратното ако е: Той ако е ПОНЕ НА 18 а ти си на 13-17 родителите ти могат да го съдят за педофилия ама в твоя случай НЕ.
    Успкой се и пий чаша вода

Ми не съм го изнасилвала естествено Само това ми остава...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Не разбира се Обратното ако е: Той ако е ПОНЕ НА 18 а ти си на 13-17 родителите ти могат да го съдят за педофилия ама в твоя случай НЕ.
    Успкой се и пий чаша вода
    Не. Ако момчето е над 18, а момичето под 14 тогава може да съдят за педофилия.
    А в твоя случаи няма как.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Колко различни мнения....

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    А какво правиш още с него като те лъже? Той след като за годините си лъже си представям в каква илюзия си живееш...(нищо лично)....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    е как не си разбрала?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Аз затова карам братчеда дето е кука да им иска личните карти за проверка,за да не лъже годините.

Повече от фен Аватара на LDto
    МЪЖЕ !!! Нищо лично към мъжете. И по темата Споко няма как да стане.
    Ако момчето е на 18 а момичето и под 14 може да го осъдят за педофилия.

не , щом си му пуснала си е твое решение и само родителите му могат да ти кажат нещо

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А какво правиш още с него като те лъже? Той след като за годините си лъжи си представям в какво илюзия си живееш...(нищо лично)....
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен
    В крайна сметка ето резултата.
    Може момичето да съди момчето ако момчето е над 18 а тя под 14(малолетна).Другият вариант е ако е изнасилен/а!Това е друг начин няма...

между другото на бас,че за това момче всеки ден е 1-ви април
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Повече от фен
    Град
    София
    А какво правиш още с него като те лъже? Той след като за годините си лъже си представям в каква илюзия си живееш...(нищо лично)....
    +1
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    А какво правиш още с него като те лъже? Той след като за годините си лъжи си представям в какво илюзия си живееш...(нищо лично)....
    Аз много добре знам, защо ме излъга за годините си, а именно защото като се запознахме се харесахме адски много(наши общи приятели ни запознаха в скайп и в една игра),5 години по-късно почнахме да си пишем по-често и решихме след месец да се видим. Като се видяхме много си паснахме (уникално еднаквите сме да не кажа, че рожденните ни дни имат разлика от 2 дена). Та много си паснахме общо взето си се влюбихме веднага и неговото обяснение беше, че ми е казал, че е на 159сиреч сега на 16), защото адски много ме е харесал и не е знаел как ще реагирам, ако ми каже, че е на 13 (сега 14)...
    Иначето човека си е много сериозен и коректен принципно (като изключим случката с годините). Всеки ден сме си заедно (4 дена в седмицата спи у нас), понякога и по-често, ако си е изпуснал автобуса. Нз момчето е свестно и вечно иска да сме си заедно през целия ден (понякога това е малко досадно, понеже нямаш време за други неща), но го разбирам защо ме е излъгал.

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq

Re: Могат ли да ме съдят?

Здравейте!
    Е а стига бее куде успчвате все да си намерите по големи гаджета от вас аз сум на 17 и не мога и не мога да си намеря по голяма от мен

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Аз мисля, че дори и да навършиш, ако той не иска да те съди и да твърди, че си го изнасилила няма начин. Се пак той трябва да подаде обвинение, а не родителите му. (май е така, ама нз)

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Аз много добре знам, защо ме излъга за годините си, а именно защото като се запознахме се харесахме адски много(наши общи приятели ни запознаха в скайп и в една игра),5 години по-късно почнахме да си пишем по-често и решихме след месец да се видим. Като се видяхме много си паснахме (уникално еднаквите сме да не кажа, че рожденните ни дни имат разлика от 2 дена). Та много си паснахме общо взето си се влюбихме веднага и неговото обяснение беше, че ми е казал, че е на 159сиреч сега на 16), защото адски много ме е харесал и не е знаел как ще реагирам, ако ми каже, че е на 13 (сега 14)...
    Иначето човека си е много сериозен и коректен принципно (като изключим случката с годините). Всеки ден сме си заедно (4 дена в седмицата спи у нас), понякога и по-често, ако си е изпуснал автобуса. Нз момчето е свестно и вечно иска да сме си заедно през целия ден (понякога това е малко досадно, понеже нямаш време за други неща), но го разбирам защо ме е излъгал.
    Еми не знам...лъжата е нещото, което ненавиждам, това си е вид лицемерие...Иначе родителите му няма да те съдят споко. Нито им е право. Но, ако е имало една лъжа, ще има и втора, и трета и 5, и 20 а лъжите са началото на най-тежкия край за една връзка. Спри дотук според мен. И откъде знаеш, че не те лъже и за нещо друго? Ти щеше ли да разбереш за годините, ако майка му не ти беше казала? Не.

Няма да си правя труда да чета всичко
    Ако тои/тя има навършени 18 години и партньора няма 14 тогава може да се съди за педофилия... Това представяте ли си ако са съученици в един клас (да кацем че са 11ти) момчето да стане на 18, а момичето още да е на 17 и родителите на момичето да съдят момчето за педофилия баси майтапа

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на Shia
    Защо ще те съдят изобщо?Той е излъгаl,харесвате се,правите секс.Няма смисъл да те съдят.

Еми не знам...лъжата е нещото, което ненавиждам, това си е вид лицемерие...Иначе родителите му няма да те съдят споко. Нито им е право. Но, ако е имало една лъжа, ще има и втора, и трета и 5, и 20 а лъжите са началото на най-тежкия край за една връзка. Спри дотук според мен. И откъде знаеш, че не те лъже и за нещо друго? Ти щеше ли да разбереш за годините, ако майка му не ти беше казала? Не.
    Всъщност щях да разбера-той ми призна един ден, че е на 14, но аз просто не му повярвах, понеже той много обича да се шегува, а и изобщо не изглежда на 14 годишен. Той ако изглеждаше аз щях да заподозра нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си