.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Защо ще те съдят изобщо?Той е излъгаl,харесвате се,правите секс.Няма смисъл да те съдят.
    Имаше една серия на Али Магбийл където по нета намира некф пич, който и казва че е на 25, тя спи с него а после се оказва че е на 17, и понеье тя е доста по голяма от него, родителите му я съдиха

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    егати простотията честно ти си на 17 а той на 14 О_О обикновенно е обратното и си има защо... вервам преди секс гледате сънчо
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Защо ще те съдят изобщо?Той е излъгаl,харесвате се,правите секс.Няма смисъл да те съдят.
    Защото напоследък той прави големи проблеми на родителите си и после тича при мен. По цял ден е с мен и не иска да ходи на училище. Родителите му ме помолиха да поговоря с него и уж се разбрахме да ходи на училище, той отиде за 1 ден и после като видя, че аз не ходя и той спря...От там родителите му казват, че му влиая зле и се настройват срещу мен покрай неговите грешки...аз какво да направя: говорих с него,говорих ма той не попива ...не мога да го оставя на улицата да спи. Естествено, че като каже скарах се с наще искам един ден почивка от тях, че ще го оставя да спи у нас.

Нообче адски много си те обичкам :*

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    егати простотията честно ти си на 17 а той на 14 О_О обикновенно е обратното и си има защо... вервам преди секс гледате сънчо
    Тук не е мястото за подигравки...избивай си комплексите някъде другаде! Може да е малък на възраст, но ако се справяше в секса като някое друго хлапе на неговата възраст не смяташ ли, че щях да се усетя, че е на 14?

трябва да си голяма шматка да не се усетиш че маняка е на 14 дори и да изглежда и на 20 държание мържание то са усеща, иначе докато нямате 18ки 1 от двамата няма да има осъдени

Дае няма да те съдят ама.. все пак 14.... т'ва кво е 7 клас... леле Нищо няма да казвам.. ама и аз бях в подобна ситуация.. аз бях на 15 тя на 17.. яката раота.. ся съм на 18 тя е на 20.. и никой няма да ни съдии Много ми е яко ся

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

дишай бе мацка ти чуваш ли се да те съдят! 1во техните едвали ще се занимаят с подобна глупост и 2ро ти си непълнолетна,не могат ад те съдят

По - скоро биха ти са смяли за дето те тъпчи 14 годишен..

Абе по принцип на теория може, но дефакто на практика никой няма да тръгне да те съди, пък камо ли да те осъдят. Мнение от професионалист. Не се притеснявай.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Ти разправяй тука по форумите пък после ще се чудиш като дойдат ченгетата Шегата на страна ... За жалост живеем в много объркано общество и любовта бива съдена ,а не убийствата и насилието ... Така че на теория може ,но май само на теория .. Има още много двойки като вас А отделен въпрос е ,че той те е лъгал ,дай да не навлизаме в друг раздел По-добре над това се замисли..
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Цитирай Първоначално написано от SoulOfJustice
    ми аз съм на 15 тя е на 18 и могат нея да съдят и често се ебаваме с това,
    могат да те съдят ако си пълнолетна
    Супер! Това значи ли, че докато не навърша 18 не могат да ме съдят?
    охол

Странна ситуация... момичето е по-голямо и се притеснява да не е педофил..ка?! :P

I'm inlove with a criminal...

OFF TOPIC
    хванах някъв филм към края как няква върза някъв за стола сабу му гащите надърви го и почна го ебе и му казваше как щом свърши ще го гръмне (няква зла кучка беше)
    пък оня обичаше жена си много и не стааше се наслади кат хората
    и накрая някъв дойде отзаде и и пръсна мозъка !
    иначе ако бях полицай и някои каже подобно нещо - емии niceee

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от SoulOfJustice
    ми аз съм на 15 тя е на 18 и могат нея да съдят и често се ебаваме с това,
    могат да те съдят ако си пълнолетна
    Супер! Това значи ли, че докато не навърша 18 не могат да ме съдят?
    така си мислиш станеш ли на 16 вече носиш отговорност

все едно да те изнасили някой 17 годишен как мислиш

можеш ли да го съдиш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Дае няма да те съдят ама.. все пак 14.... т'ва кво е 7 клас... леле Нищо няма да казвам.. ама и аз бях в подобна ситуация.. аз бях на 15 тя на 17.. яката раота.. ся съм на 18 тя е на 20.. и никой няма да ни съдии Много ми е яко ся
    Всъщност 8ми! По-малък няма как да е, понеже училището му е от 8ми клас нагоре.
    Защо все ми се случва да ходя с по-малки? Има нещо сбъркано в семейството ми...баба е с 1 година по-голяма от дядо, гаджето на татко е с 5 години по-голямо от него, братчет ми е на 23, а гаджето му на 26,аз съм с 3 годии по-голяма от мойто... ...то наследствено.
    Догодина правя 18 и тогава ще му мисля,а за сега съм си добре. :P

Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А какво правиш още с него като те лъже? Той след като за годините си лъже си представям в каква илюзия си живееш...(нищо лично)....
    +1
    bebkata нищо лично ама си много сладка xDD
    It's too late...

абе кой ще тръгне да се разправя с адвокати и аз като съм бил на 14 съм ходил с 16 годишна и не ходих на училище и мога да ти кажа че просто не му се ходи на училище с тебе или без тебе пак няма да ходи според мене

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    OFF TOPIC
    хванах някъв филм към края как няква върза някъв за стола сабу му гащите надърви го и почна го е** и му казваше как щом свърши ще го гръмне (няква зла кучка беше)
    пък оня обичаше жена си много и не стааше се наслади кат хората
    и накрая някъв дойде отзаде и и пръсна мозъка !
    иначе ако бях полицай и някои каже подобно нещо - емии niceee
    Хах ,т'ва и аз съм го гледала . Малко спам ,ама съжалявам. иначе кво стана ,съдиха ли те ?
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Първичната ми реакция - " Мама ви проста деа . . . "
    Вие като се ебете да не викате и вашите . . ?
    Ако някой от вас не им каже няма да има проблем . .
    сама каза, че си малолетна !
    Разлика правиш ли между малолетен и пълнолетен ?
    . . . .
    ей . . .

Re: Могат ли да ме съдят?

Здравейте!
    Наскоро разбрах от майката на гаджето ми, че той е едва на 14 години при полужение, че ми беше казал, че е много по-голям (и изгежда по-голям). Аз съм на 17 години. Въпросът ми е: Могат ли родителите му да ме съдят, че с него сме правили секс? Търсих из интернет, но не намерих почти нищо на тази тема. Намерих материали смо ако единия е непалнолетен, а другия пълнолетен...какво става, ако единия е малолетен, а другия непълнолетен?
    Споко бе, и да си пълнолетна (1 няма кой да те съди. Аз от две години съм пълнолетен и ако някой съдеше за секс с непълнолетна, досега да съм в затвора с 20-годишна присъда, а всъщност уча Право

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Не разбира се Обратното ако е: Той ако е ПОНЕ НА 18 а ти си на 13-17 родителите ти могат да го съдят за педофилия ама в твоя случай НЕ.
    Успкой се и пий чаша вода
    Аз не мисля, че ако мацката е на 17, а момчето на 18, е противозаконно.
    Представи си - аз сега съм на 15, хващам някой на 16 и след 2 години за съд ли ще сме?
    Мисля, че когато момчето е на 18, а момичето на 14, 13 и НАДОЛУ, тогава е незаконно!

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Не разбира се Обратното ако е: Той ако е ПОНЕ НА 18 а ти си на 13-17 родителите ти могат да го съдят за педофилия ама в твоя случай НЕ.
    Успкой се и пий чаша вода
    Аз не мисля, че ако мацката е на 17, а момчето на 18, е противозаконно.
    Представи си - аз сега съм на 15, хващам някой на 16 и след 2 години за съд ли ще сме?
    Мисля, че когато момчето е на 18, а момичето на 14, 13 и НАДОЛУ, тогава е незаконно!
    омг... пак е престъпление, на колкото и годони да сте тръгнали, ако единият не е пълнолетен... но това няма НИКАКВО занчение, защото на практика никой никого не съди. все пак сексът се прави за УДОВОЛСТВИЕ

ти се притесняваш дали могат да те съдят при положение че нямаш 18 а не те интересува това че той те е лъгал за годините си ... ?

Цитирай Първоначално написано от woo
    ти се притесняваш дали могат да те съдят при положение че нямаш 18 а не те интересува това че той те е лъгал за годините си ... ?
    И какво, че я е лъгал за годините. И на мен ми се е случвало момичета да се представят за по-големи отколкото са, но тва си е част от свалката.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    оле майна много си зле да ти кажа само кат прочетох това

"5 години по-късно почнахме да си пишем по-често и решихме след месец да се видим. "

5 години, че и повече сте си писали в скайпа и ти не си питала приятелите си той наколко е ??сега щом е на 14 преди кат сте си писали наколко е бил на 9?????баси умника на 8-9 години те е свалил майна !!!!
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    а именно защото като се запознахме се харесахме адски много(наши общи приятели ни запознаха в скайп и в една игра),5 години по-късно почнахме да си пишем по-често и решихме след месец да се видим. Като се видяхме много си паснахме (уникално еднаквите сме да не кажа, че рожденните ни дни имат разлика от 2 дена). Very Happy Та много си паснахме общо взето си се влюбихме веднага

начи като е бил на 8-9 ти е изглеждал като на 15-16
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си