- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Могат ли да ме съдят?
Имаше една серия на Али Магбийл където по нета намира некф пич, който и казва че е на 25, тя спи с него а после се оказва че е на 17, и понеье тя е доста по голяма от него, родителите му я съдихаПървоначално написано от Shia
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
егати простотията честно ти си на 17 а той на 14 О_О обикновенно е обратното и си има защо... вервам преди секс гледате сънчо![]()
GTA Stunting
Защото напоследък той прави големи проблеми на родителите си и после тича при мен. По цял ден е с мен и не иска да ходи на училище. Родителите му ме помолиха да поговоря с него и уж се разбрахме да ходи на училище, той отиде за 1 ден и после като видя, че аз не ходя и той спря...От там родителите му казват, че му влиая зле и се настройват срещу мен покрай неговите грешки...аз какво да направя: говорих с него,говорих ма той не попиваПървоначално написано от Shia
...не мога да го оставя на улицата да спи. Естествено, че като каже скарах се с наще искам един ден почивка от тях, че ще го оставя да спи у нас.
трябва да си голяма шматка да не се усетиш че маняка е на 14 дори и да изглежда и на 20 държание мържание то са усеща, иначе докато нямате 18ки 1 от двамата няма да има осъдени
Дае няма да те съдят ама.. все пак 14.... т'ва кво е 7 клас... лелеНищо няма да казвам.. ама и аз бях в подобна ситуация.. аз бях на 15 тя на 17.. яката раота.. ся съм на 18 тя е на 20.. и никой няма да ни съдии
Много ми е яко ся
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
дишай бе мацка ти чуваш ли се да те съдят! 1во техните едвали ще се занимаят с подобна глупост и 2ро ти си непълнолетна,не могат ад те съдят
По - скоро биха ти са смяли за дето те тъпчи 14 годишен..
Абе по принцип на теория може, но дефакто на практика никой няма да тръгне да те съди, пък камо ли да те осъдят. Мнение от професионалист. Не се притеснявай.
Ти разправяй тука по форумите пък после ще се чудиш като дойдат ченгетатаШегата на страна ... За жалост живеем в много объркано общество и любовта бива съдена ,а не убийствата и насилието ... Така че на теория може ,но май само на теория .. Има още много двойки като вас
А отделен въпрос е ,че той те е лъгал ,дай да не навлизаме в друг раздел
По-добре над това се замисли..
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
охолПървоначално написано от graphicflower
![]()
Странна ситуация... момичето е по-голямо и се притеснява да не е педофил..ка?!:P
I'm inlove with a criminal...
OFF TOPIC
хванах някъв филм към края как няква върза някъв за стола сабу му гащите надърви го и почна го ебе и му казваше как щом свърши ще го гръмне (няква зла кучка беше)
пък оня обичаше жена си много и не стааше се наслади кат хората
и накрая някъв дойде отзаде и и пръсна мозъка !
иначе ако бях полицай и някои каже подобно нещо - емии niceee
така си мислиш станеш ли на 16 вече носиш отговорностПървоначално написано от graphicflower
все едно да те изнасили някой 17 годишен как мислиш
можеш ли да го съдиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всъщност 8ми!Първоначално написано от daehuu
По-малък няма как да е, понеже училището му е от 8ми клас нагоре.
Защо все ми се случва да ходя с по-малки? Има нещо сбъркано в семейството ми...баба е с 1 година по-голяма от дядо, гаджето на татко е с 5 години по-голямо от него, братчет ми е на 23, а гаджето му на 26,аз съм с 3 годии по-голяма от мойто......то наследствено.
Догодина правя 18 и тогава ще му мисля,а за сега съм си добре. :P
bebkata нищо лично ама си много сладка xDDПървоначално написано от bebkata
It's too late...
абе кой ще тръгне да се разправя с адвокати и аз като съм бил на 14 съм ходил с 16 годишна и не ходих на училище и мога да ти кажа че просто не му се ходи на училище с тебе или без тебе пак няма да ходи според мене![]()
Хах ,т'ва и аз съм го гледала . Малко спам ,ама съжалявам. иначе кво стана ,съдиха ли те ?Първоначално написано от BringYourOwnBeer
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Първичната ми реакция - " Мама ви проста деа . . . "
Вие като се ебете да не викате и вашите . . ?
Ако някой от вас не им каже няма да има проблем . .
сама каза, че си малолетна !
Разлика правиш ли между малолетен и пълнолетен ?
. . . .
ей . . .
Споко бе, и да си пълнолетна (1Първоначално написано от graphicflower
няма кой да те съди. Аз от две години съм пълнолетен и ако някой съдеше за секс с непълнолетна, досега да съм в затвора с 20-годишна присъда, а всъщност уча Право
![]()
Аз не мисля, че ако мацката е на 17, а момчето на 18, е противозаконно.Първоначално написано от Azgalor
Представи си - аз сега съм на 15, хващам някой на 16 и след 2 години за съд ли ще сме?![]()
Мисля, че когато момчето е на 18, а момичето на 14, 13 и НАДОЛУ, тогава е незаконно!
омг... пак е престъпление, на колкото и годони да сте тръгнали, ако единият не е пълнолетен... но това няма НИКАКВО занчение, защото на практика никой никого не съди. все пак сексът се прави за УДОВОЛСТВИЕПървоначално написано от Luscious_Heart
ти се притесняваш дали могат да те съдят при положение че нямаш 18 а не те интересува това че той те е лъгал за годините си ... ?
И какво, че я е лъгал за годините. И на мен ми се е случвало момичета да се представят за по-големи отколкото са, но тва си е част от свалката.Първоначално написано от woo
оле майна много си зле да ти кажа само кат прочетох това
"5 години по-късно почнахме да си пишем по-често и решихме след месец да се видим. "
5 години, че и повече сте си писали в скайпа и ти не си питала приятелите си той наколко е ??сега щом е на 14 преди кат сте си писали наколко е бил на 9?????баси умника на 8-9 години те е свалил майна !!!!![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
а именно защото като се запознахме се харесахме адски много(наши общи приятели ни запознаха в скайп и в една игра),5 години по-късно почнахме да си пишем по-често и решихме след месец да се видим. Като се видяхме много си паснахме (уникално еднаквите сме да не кажа, че рожденните ни дни имат разлика от 2 дена). Very Happy Та много си паснахме общо взето си се влюбихме веднага
![]()
![]()
![]()
начи като е бил на 8-9 ти е изглеждал като на 15-16
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii