.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

За любовта и волята...

Скъпи съфорумци,
    почвам без прелюдия - ако в интимните ви отношения или по принцип има някой, който ви кара, бавно и постепенно, да вършите нещо, което не ви се нрави и никога не сте смятали за нужно, какво бихте направили ?

Бихте ли навели глава в знак на подчинение ? Бихте ли се оставили да потъпчат принципите ви ? Счита ли се за проява на воля да правиш нещо, което не искаш ?

Или бихте се отървали от този някой, въпреки, че се предполага, че той го прави за ваше добро ? Бихте ли оставили това, което имате, за да потърсите това, което желаете да имате ?

Както знаете, с всяка тема пускам и въпрос за тези, които не могат да дадат отговор на главната тема - прекалено ТЪпите. Днешният такъв Въпрос е: Кое е по-яко - кифла или кроасан ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Антиохия
    Всичко зависи от това какво те кара да направиш , но ако после и ти можеш да го накарш да промени своите навици или каквото и да е било , отговора ми е - Да . Това обаче е възможно да стане ако обичаш тази личност изключително много ... В противен случай - Не .

Лично предпочитам кифла с мармалад .

Голям фен Аватара на crazymm
    Случи ми се, скарах се с цялото си семейство заради тази постъпка... Мислех си, че няма да се поддам, че ще устоя на предложеното, ама не се получи точно така.
    И все пак зависи до каква степен това, което те кара да правиш е в разрез със собствените ти принципи. Не е проява на воля да правиш това, което не искаш, аз тогава се поддах от чисто любопитство. Но не се отървах от въпросния човек, а направеното от мен беше огроомна простотия и все си мисля, че остана с мен просто колкото да не се карам и със семейството и с него...
    И да, бих оставила това, което имам, за да потърся това, което желая.

Обичам кифла с шоколад
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

кроасана брат

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз го приемам като въпрос на самооважение дали заради друг ще правиш неща, които на теб не ти харесват. До сега не е имало човек в интимно отношение, който да ми докаже, че мога да му се доверя до толкова. За приятели съм го правила, но пак много трудно и рядко. А аз бих му показала, че имам собствени принципи и ги спазвам. Оттам нататък, ако иска да е с мен. Няма да го задържам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мерси за хубавите три отговора
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Зависи за какво конкретно става въпрос. Но ако прекалено често започне да ми се налага да се 'примирявам' и 'подчинявам', ще има червен картон.
    Не търпя дълго някой да ми налага своя възглед за живота и това как е по-добре да си го живея. Може в моя случай да е по-скоро отрицателна черта, но направо полудявам някой като започне да ми дава 'акъл', когато не съм го искала, пък било то и от любим човек.
    Любим, любим, ама ако се опитва да ме променя, спира да ми бъде толкова 'любим'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    in the reality : )

Re: За любовта и волята...

Ако някой ме накара да върша нещо, което изобщо не ми се нрави и е против моите принципи, не бих го направила. Но ако е просто нещо, което "никога не съм смятала за нужно", но все пак мога да го превъзмогна - да, бих го направила. Трябва да правим компромиси.

Не бих оставила да потъпчат принципите ми. Това е единственото нещо, което не променям в себе си и ми дава чувство за уникалност, колкото и дребнава да съм понякога. И не, да склониш глава не е знак на силна воля, напротив - да се надигнеш и да отстояваш принципите си е знак на силна воля.

Не бих се отървала от човека, който иска да си потъпча принципите. Всеки мисли за собствена изгода и иска от другия да направи жертва, това не го прави лош човек, а просто човек. Просто бих казала не и точка.

Да се откажа от нещо свое, за да постигна нещо желано ... зависи от много неща. Ако това, което желая, ми се струва по-важно от това, от което се лишавам, да, ще направя всичко, за да го получа.

Козунак.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си