.
Отговор в тема
Страница 10 от 21 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 524
    А ето и описание на това как да пуснете поръчка:
    Първата стъпка за поръчка от La Redoute е Panier (кошница, количка). Като натиснете бутона Mon panier най-горе по средата, ще отидете във вашата количка с избраните продукти. В таблицата ще видите поръчаните артикули, със снимки, цвят, размер, наличност, количество и цена. Може да махнете някой продукт от кошницата, ако сте го дублирали, или сте променили желанието си.

Следва въвеждане на промо код!
    1. В зависимост от продуктите, които сте поръчали, може автоматично да получите код за подарък и/или отстъпка. Ако при преглед на кошницата ви в последния ред на таблицата (оранжевия) имате подарък, може да не попълвате друг промо код, ако този Ви устройва.
    2. Ако искате да въведете друг промо код, може или да натиснете ОК бутона до J’annule mon offre sp

Получаване на пратка от La Redoute

София:
    Ако пратката е под 2 кг се взима от районната пощенската станция, която сте указали в адреса за получаване. Не дължите допълнителни такси.
    Ако пратката е над 2 кг пратка се получава от разменна пощенската станция на Столична митница струва. Таксата за всеки кашон е 4.00 лв.
    Справки за пратките може да направите само на място и се заплаща 1,15 лв. По телефона не се правят справки, тъй като няма как да ви вземат сумата от 1,15 лв.
    Ако са Ви изпратили известие, а вие не сте взели пратката до 3 дни, се заплаща магазинаж за всеки следващ ден след 3-тия по 0,30 лв.
    Пратките се получават лично, срещу лична карта и попълнено митническо известие.
    Ако пратката не е на Ваше име, трябва да носите лична карта и попълнено пълномощно (намира се на гърба на митническото известие) на титуляра на пратката, както и Вашата лична карта.

Работно време: 8.30 – 12.30 и от 13-16-30 часа от понеделник до петък. Адресът е ул. Веслец 84.
    В събота до обяд разменната пощенска станция при Столична митница работи само когато има много пратки.

Може да получите колетът и у дома. Това става на телефон 832 51 95
    За доставяне на колетни пратки до адреса на получателя:
    1. За всяка пратка, независимо от броя им, се заплаща цена за разстоянието до адреса и обратно до пощенската станция:
    - до 10 км – 4 лв
    - над 10 км – за всеки следващ километър по 0,40 лв
    2. За всеки кг или част от него на доставена колетна пратка до жилището на получателя се заплаща цена от 0,20 лв.

Пловдив:
    Поръчки до 2 кг се получават в районните пощенски клонове. Колетите над 2 кг се получават от Митницата. Намира се на ул. „Иван Вазов“ № 45. Телефонът е (032) 62 25 44

Варна:
    Поръчките под 2 кг се получават в районните пощенски клонове. Поръчките над 2 кг се получават от Митницата. Адресът на митница Варна е: пл. Славейков, тел. 60 41 43

Хасково:
    Поръчките, тежащи под 2 кг пристигат в Централна поща на гише № 1. Телефонът за справки е (0360 65 15. Поръчките над 2 кг също пристигат в Централна поща, след като по служебен път са минали през Митница „Свиленград“.
    Не е необходимо да ходите до Свиленград, за да си вземете колета, но ако нямате търпение да разберете, дали е пристигнал, можете да направите справка по телефона в пощенския клон към митница Свиленград. Телефонът е (037)97 33 13.

Стара Загора:
    Всички поръчки, без значение от килограмите им, се получават в Централна поща. Таксата за получаването е 5.10 лв. Винаги се получава известие.

Както виждате, за различните градове условията за допълнителни такси са различни, а някой нямат.

Ще помоля читателите от други градове, ако разполагат с допълнителна информация за получаване на пратки от La Redoute да предпоставят подробности, за допълване на списъка.
    Благодаря за съдействието предварително!

Днес да се похваля ми дойде още една поръчка от la redoute, напоследък идват много бързо. Тази дойде за 3-4 дни.

straxotna si! Ms mnogo

Моля. Пак заповядай.

Задължително ли трябва да се плаща с кредитна карта, не може ли като си взимам поръчката?
    И за този сайт,примерно харесвам си тая блузка и какво.. Т.е тва е в евро предполагам..?И колко е ми струга доставката горе-долу..?

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Благодаряяя тии

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Задължително ли трябва да се плаща с кредитна карта, не може ли като си взимам поръчката?
    И за този сайт,примерно харесвам си тая блузка и какво.. Т.е тва е в евро предполагам..?И колко е ми струга доставката горе-долу..?
    Да, трябва да е с карта.. В евро е и доставката май е 5?..

Благодаря.

Град
    Русе
    Някой знае ли сайт, който е с наложен платеж? Тъй като никога не съм пазарувала от интернет, а сега разбирам колко по-изгодно е. Също така не ми се иска с карта, незнам малко неудобно ми изглежда.

Цитирай Първоначално написано от divaneee
    Някой знае ли сайт, който е с наложен платеж? Тъй като никога не съм пазарувала от интернет, а сега разбирам колко по-изгодно е. Също така не ми се иска с карта, незнам малко неудобно ми изглежда.
    Българските онлайн магазини са с наложен платеж, или поне имат такава опция. ;]
    Полезни сте като комари.

И аз само за български сайтове се сещам..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Вчера ми дойде корсета,който си поръчах и за сега спирам с поръчките от сайтове
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Я кажи, моля ти се как е, че и аз им хвърих око, като ги гледа и ти, но не можах да се наканя..
    Иначе и на мен днес ми дойде една тениска, която я исках от супер много реме и съм много доволна..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Вчера ми дойде корсета,който си поръчах и за сега спирам с поръчките от сайтове
    Защо спираш с поръчките,доставката ли ти излезна скъпа или корсета не ти хареса

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Я кажи, моля ти се как е, че и аз им хвърих око, като ги гледа и ти, но не можах да се наканя..
    Иначе и на мен днес ми дойде една тениска, която я исках от супер много реме и съм много доволна..
    Много съм доволна,отговаря си точно на размерите и на живо изглежда много по-добре отколкото в сайта,мисля по-нататък да си поръчам още един,защото забелязах че често пускат нови модели titinkaa спирам,защото напоследък много харча и то само за поръчки от нета,иначе доставката ми беше към 6 лв. :P
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Аз искам да питам за този зайт amazon доставят ли се поръчки до българия и колко струва? Знам че laredoute е хубав обаче се изнервям като не разбирам и ме мързи да превеждам всичко в гугъл
    P.S и до кои градове, ако вобще има доставка?

По принцип не правят доставки до България, но аз се свързах с една фирма. Имат си човек в Америка, който ги праща до тук. Иначе взимат по 15%. За София става дума. Ти от къде си?

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Много съм доволна,отговаря си точно на размерите и на живо изглежда много по-добре отколкото в сайта,мисля по-нататък да си поръчам още един,защото забелязах че често пускат нови модели titinkaa спирам,защото напоследък много харча и то само за поръчки от нета,иначе доставката ми беше към 6 лв. :P
    Супер. Значи и аз може по- натам да си поръчам.. че и аз напоследък изхарчих дооооооста пари за тези неща.. Та малко да се поспра.

Хм.. определено от La redoute са започнали да доставят по- бързо... това е втората ми поръчка, която идва за по- малко от седмица.

Дойдоха ми от sportsdirect.com едни обувки, който са 40 номер.. нещо съм объркала май при поръчката.. Ако някой проявява интерес мога да дам снимка..

www.hotmiamistyles.com има страхотни неща и тези дни мисля да си пускам поръчка.

Дойдоха ми от sportsdirect.com едни обувки, който са 40 номер.. нещо съм объркала май при поръчката.. Ако някой проявява интерес мога да дам снимка..
    Аз съм пазарувала от там. Покажи ми обувките, проявявам интерес

Колко е доставката от този спортсдирект за България и как е,нещо проблеми а уу? А иначе и аз проявявам интерес за обувките ,че и аз си търся.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си