- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Онлайн магазини за козметика, дрехи и аксесоари. Поръчки...
А ето и описание на това как да пуснете поръчка:
Първата стъпка за поръчка от La Redoute е Panier (кошница, количка). Като натиснете бутона Mon panier най-горе по средата, ще отидете във вашата количка с избраните продукти. В таблицата ще видите поръчаните артикули, със снимки, цвят, размер, наличност, количество и цена. Може да махнете някой продукт от кошницата, ако сте го дублирали, или сте променили желанието си.
Следва въвеждане на промо код!
1. В зависимост от продуктите, които сте поръчали, може автоматично да получите код за подарък и/или отстъпка. Ако при преглед на кошницата ви в последния ред на таблицата (оранжевия) имате подарък, може да не попълвате друг промо код, ако този Ви устройва.
2. Ако искате да въведете друг промо код, може или да натиснете ОК бутона до J’annule mon offre sp
Получаване на пратка от La Redoute
София:
Ако пратката е под 2 кг се взима от районната пощенската станция, която сте указали в адреса за получаване. Не дължите допълнителни такси.
Ако пратката е над 2 кг пратка се получава от разменна пощенската станция на Столична митница струва. Таксата за всеки кашон е 4.00 лв.
Справки за пратките може да направите само на място и се заплаща 1,15 лв. По телефона не се правят справки, тъй като няма как да ви вземат сумата от 1,15 лв.
Ако са Ви изпратили известие, а вие не сте взели пратката до 3 дни, се заплаща магазинаж за всеки следващ ден след 3-тия по 0,30 лв.
Пратките се получават лично, срещу лична карта и попълнено митническо известие.
Ако пратката не е на Ваше име, трябва да носите лична карта и попълнено пълномощно (намира се на гърба на митническото известие) на титуляра на пратката, както и Вашата лична карта.
Работно време: 8.30 – 12.30 и от 13-16-30 часа от понеделник до петък. Адресът е ул. Веслец 84.
В събота до обяд разменната пощенска станция при Столична митница работи само когато има много пратки.
Може да получите колетът и у дома. Това става на телефон 832 51 95
За доставяне на колетни пратки до адреса на получателя:
1. За всяка пратка, независимо от броя им, се заплаща цена за разстоянието до адреса и обратно до пощенската станция:
- до 10 км – 4 лв
- над 10 км – за всеки следващ километър по 0,40 лв
2. За всеки кг или част от него на доставена колетна пратка до жилището на получателя се заплаща цена от 0,20 лв.
Пловдив:
Поръчки до 2 кг се получават в районните пощенски клонове. Колетите над 2 кг се получават от Митницата. Намира се на ул. „Иван Вазов“ № 45. Телефонът е (032) 62 25 44
Варна:
Поръчките под 2 кг се получават в районните пощенски клонове. Поръчките над 2 кг се получават от Митницата. Адресът на митница Варна е: пл. Славейков, тел. 60 41 43
Хасково:
Поръчките, тежащи под 2 кг пристигат в Централна поща на гише № 1. Телефонът за справки е (0360 65 15. Поръчките над 2 кг също пристигат в Централна поща, след като по служебен път са минали през Митница „Свиленград“.
Не е необходимо да ходите до Свиленград, за да си вземете колета, но ако нямате търпение да разберете, дали е пристигнал, можете да направите справка по телефона в пощенския клон към митница Свиленград. Телефонът е (037)97 33 13.
Стара Загора:
Всички поръчки, без значение от килограмите им, се получават в Централна поща. Таксата за получаването е 5.10 лв. Винаги се получава известие.
Както виждате, за различните градове условията за допълнителни такси са различни, а някой нямат.
Ще помоля читателите от други градове, ако разполагат с допълнителна информация за получаване на пратки от La Redoute да предпоставят подробности, за допълване на списъка.
Благодаря за съдействието предварително!
![]()
![]()
straxotna si! Ms mnogo
Задължително ли трябва да се плаща с кредитна карта, не може ли като си взимам поръчката?
И за този сайт,примерно харесвам си тая блузка и какво..Т.е тва е в евро предполагам..?И колко е ми струга доставката горе-долу..?
Благодаря.![]()
Някой знае ли сайт, който е с наложен платеж? Тъй като никога не съм пазарувала от интернет, а сега разбирам колко по-изгодно е. Също така не ми се иска с карта, незнам малко неудобно ми изглежда.
Българските онлайн магазини са с наложен платеж, или поне имат такава опция. ;]Първоначално написано от divaneee
Полезни сте като комари.
Вчера ми дойде корсета,който си поръчах и за сега спирам с поръчките от сайтове![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Защо спираш с поръчките,доставката ли ти излезна скъпа или корсета не ти харесаПървоначално написано от billytalent
![]()
Много съм доволна,отговаря си точно на размерите и на живо изглежда много по-добре отколкото в сайта,мисля по-нататък да си поръчам още един,защото забелязах че често пускат нови моделиПървоначално написано от heiress
titinkaa спирам,защото напоследък много харча и то само за поръчки от нета,иначе доставката ми беше към 6 лв. :P
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз искам да питам за този зайт amazon доставят ли се поръчки до българия и колко струва? Знам че laredoute е хубав обаче се изнервям като не разбирам и ме мързи да превеждам всичко в гугъл![]()
P.S и до кои градове, ако вобще има доставка?
www.hotmiamistyles.com има страхотни неща и тези дни мисля да си пускам поръчка.![]()
Аз съм пазарувала от там. Покажи ми обувките, проявявам интересПървоначално написано от heiress
Колко е доставката от този спортсдирект за България и как е,нещо проблеми а уу? А иначе и аз проявявам интерес за обувките ,че и аз си търся.