- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Онлайн магазини за козметика, дрехи и аксесоари. Поръчки...
охх, heiress, помагай, ти си най-запозната![]()
харесах си някои неща от la redoute и от сума време се мъча с кодове, пробвах де що видях, ама нищо не става, не се намаляват, няма никакви подаръци
нов клиент съм, ако това е от значение
Полезни сте като комари.
ми аз ще споделя кво си купих ;d - Etnies Lenny W'S Light черниamazon.eu е сайта, цената излезе почти на половина от колкото е тук (без доставката) .. важното е ,че спестих някой друг лев и отидох и си купих тенискии
от аукро-то миналата година си купих бански .. ама да ви кажа не останах доволна .. цената въобще не отговаряше на качеството .. преебах се много мощно
после обиколих малко из магазините, тук , в София и си намерих много по-хубав и качествен бански на много по-приемлива цена
![]()
оправих сее оправих се няма страшно
пуснах поръчка, дано всичко е наред![]()
Полезни сте като комари.
А само да попитам, как разбираш кога трябва да отидеш да си ги вземеш от пощата, e-mail ли пращат или?
Полезни сте като комари.
http://www.teniski.eu/ от тая сайт си поръчах разни работи тея дни и на другият ден ми се обадиха да ги потвърдя и ми казах че до седмица ще пристигнат... и така
като са тука пристигнали ще ги снимам
иначе идеята за сайта се доверих на billytalent![]()
Радвам се.
И аз вчера си поръчах един потник с щампа.
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ще ти оставят бележка в пощата да отидеш да си ги вземеш, а може и направо у вас да ти ги донесат. Различно процедират в различните градове.Първоначално написано от boomboom
![]()
http://cgi.ebay.co.uk/TWO-PAIRS-LARG...ada5c3738#shId
Значи като отбележа България,и ми показва 2 лири доставка,и всичко става около 5 лева?
Да с по-голяма точност 4,68Първоначално написано от Harum_Scarum
С по-голяма точност 5.87 (1 паунд = 2.35 лв), и това е в случай, че никой друг освен теб не наддаде, защото това е търг, а не Buy it now.Първоначално написано от Tiin
![]()
И аз съм поръчвала и макар, че да се забавиха с доставката ( поне при мен ) нещата им са ок.Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Досега разглеждах laredoute и има страхотни рокли и други неща,но все още са на доста високи цени.Знам че правят големи намеления към 80-90 % но незнам кога са.Някой може ли да ме светне?Също и благодаря на момичето,което подробно е обяснил как се поръчва,но в бг мама четох че има някакви кодове или нз какво са намаляване на цената,някой да знае за какво става въпрос и ако сложа код за смъкване на цената ще мога ли да сложа и такъв за безплатна доставка?И последно(дано не досаждам),тъй като за пръв път пазарувам в нета искам да попитам нещо,въпросът важи и за ибей и за ларедут.Понеже аз съм от малък град,като си пусна поръчка после от къде да си я взема и има ли някакви митнически такси?Да не стане така че накрая да ме изръсят сума пари,от това се страхувам най-много.А също ако някой направи подробно описание как дс пазаруваме от ибей,няма да има грешкаБлагодаря ви предварително
![]()
![]()
http://www.laredoute.fr/achat-ventes...cending&ros=99 Това го видях в бг мама,направо немога да повярвам,какви цени,отивам да си зареждам картата
Знаете ли дали Six има он-лайн магазин![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
мисля, че от основния им сайт можеше да се поръчва, но не съм сигурна![]()
Искам само да попитам някой, дали е пазарувал от http://parfumite.info/home.html и дали е доволен ?![]()
Хора много , Човеци малко !
никакъв шанс няма да са оригинални парфюмитеПървоначално написано от rebeccaa
armani 100мл за 30 лв .... не са и тестери даже
100% менте
Полезни сте като комари.
Първоначално написано от boomboom
Както си и мислех.Мерси.
Хора много , Човеци малко !
нещата ми пристигнаха и са повече от перфектни - даже и размерите![]()
иначе доставката закъсня с няколко часа, защото казаха че ще ги донесат до 17:00 а някъде към 19:00 и нещо ми се обадиха да си ги взема
![]()
И на мен утре ще ми дойде потника от там и се спирам вече.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^ е , то няма лошо, защо ще се спираш???
ние пък с приятеля ми си поръчахме тениски с надписи и картинки, които започва от неговата и свършва на моята... много са яки, изобщо неочаквах толкова да с добри
иначе гледах едни горнища си харесах с качулки, сигурно ще си поръчам, излиза по изгодно. Горнището е 17лв и да му направя шарки да стане 25, по магазините е 40правете си сметката... сайта е много добър, мерси много
![]()