- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Онлайн магазини за козметика, дрехи и аксесоари. Поръчки...
потърси в гугъл някакви мнения за магазина от хора,които са поръчвалиПървоначално написано от Sweet_Play_F
едит:доставката им до българия е 40/50 долара + на митницата още 20 % май бяха защото е от Америка.така че първо провери тези неща,за да не ти се оскъпи много роклята![]()
Най-после отговорПървоначално написано от fakesmiles
Мерсии
някой може ли да ми каже по - подробно как става пазаруването в eBay?![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
първо и най-важно май:трябва да си извадиш кредитна карта или дебитна Виза Електрон(единствената дебитна,която paypal.com приема)
след това се регистрираш в пейпал - няма как иначе да си платиш стоките.
там си регистрираш и картата.като се оправиш с това регистрирай се и в ибей.сега вече е различно,зависи какво искаш да купиш.ако е на buy it now просто го купуваш.ако е на търг наддаваш доколкото искаш.ако никой не е наддавал,по-добре изчакай до няколко часа преди края,за да наддадеш.след като спечелиш търга(или просто добавиш нещо в кошницата,което е buy it now) ще ти излезе нещо от рода на "pay now" и като кликнеш ще те препрати към акаунта ти в пейпал откъдето ще платиш.
*всеки продавач оставя известно време за плащане обикновено от 1-3 дни
Надявам се да съм била полезна![]()
А някой поръчвал ли си е от българският сайт www.koketna.com и какви са отзивите за сайта,дрехите добри ли са като качество?!
iherb.com - страхотен сайт за качествена козметика и хранителни добавки за без пари.
Имали поръчвали тук?
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Майка ми си е поръчвала няколко неща от сайта и е доволна, а и размерите си отговарят.Първоначално написано от titinkaa
Ахам добре,мерси много.Първоначално написано от billytalent
![]()
![]()
Хей, сподели, ако може... наистина на снимките нещата изглеждат страхотни, цените са си перфектни... малко не схванах за тея размери... само в един размер ли са дрехите (има в сантиметри дължина и тн) ? Голяма прецакня ще е, ако всички са направени за такива скелетоподобни китайки :Д:Д:ДПървоначално написано от betkata9514
florescentia
За www.koketna.com една приятелка пазарува от там и уж е доволна. Аз все се каня, но така и не съм си поръчвала още.
Иначе са отворили и онлайн магазин на Kenvelo, някой ако се интересува. Има намаления 50% на стоките в сайта.
http://www.saveonmakeup.co.uk/ някакви отзиви?![]()
Защо всичко е толкова евтино?Първоначално написано от hugelipsskinyhips
Много ми харесаха нещата в www.unm-fashion.com . Знаете ли нещо за доставката ?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
http://www.fragrancedirect.co.uk/
Някой поръчвал ли е от тук?
Heiress наскоро поръчвала ли си от ларедут?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Не знам... дано не е, защото продуктите са с изтекъл срок на годност .Първоначално написано от Tiin
![]()
A поръчвали ли сте си от vasigold.com ?
Аз искам да поръчам пръстен, ама и представа си нямам на какво отговаря размер 41 !![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Момичета, преди да сте си го навили на пръста, искам да ви разбия сапунения мехур, защото с тоя сайт преживях душевно разочарованиеПървоначално написано от xagonyx
С най-добри чувства ви го казвам.
Говорих си с момичето, което го е пуснало (оказа се, че ми е буквално съседка, от другия блок е)... дрехите са страхотни, ниски цени, добро качество, обаче понеже не се произвеждат в ЕС, искат да платиш мито, което е бая високо, ДДС (както знаем, 20%) и отделно пари за попълване на документи. Цялото нещо излиза много скъпо.![]()
Влюбих се в тоя стил дрехи, ама... шанс.
^ако се съберат няколко човека за една поръчка няма ли да излезе по-евтино.
Ако е така аз съм навита и съм си харесала не малко дрехи?
Бройте ме и мен.![]()
Иначе аз днес си чакам доставката на поръчка , която направих от този сайт : www.shopzone.bg .
Поне съм сигурна , че поръчаните неща са качествени , защото съм заложила на сигурни марки.
![]()
To infinity and beyond.
+++ бройте и меннПървоначално написано от DisturbiaV
![]()
то хубаво да се съберем,но някой повече разбира с поръчките и с тоя сайт да каже дали въобще е на сметка с обща поръчка![]()
Има интересни неща в сайта и са толкова ефтини![]()
За сайта - доколкото разбрах сайта е с доставка от Китай -> извън ЕС, следователно над 15Е = 30 лв ще ви се начисли ДДС - 20% и задържане на митницата, освобождаването е от 2-6лв, а отделно, ако минава 150Е/150USD( не помня коя единица беше), ще ви начислят и мито, което е още по-солено като цена, отделно и след като получите пакета, докато го разпределяте по градове ще ви струва още.. Според мен не си струва, а и по принцип съм чувала, че тези китайски размерчета се различават от тукашните, а и доста хора има, които са недоволни от качеството на дрехите в wholesale.com, нищо чудно за тези нищожни цени и тук да е така.