- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Онлайн магазини за козметика, дрехи и аксесоари. Поръчки...
кажете някой сайт, в който предлагат кецове и дрехи на Nike и Puma и правят доставки до българия, защото официалните сайтове не правят..
мерси стана ясно ще го разгледам този сайт най-накраяще се мъча с френския ама нищо ;Д
Първоначално написано от FuckingFreak
Сайтовете са страхотни!Поръчвала ли си от тях?
Undying ....ebay само с кредитна карта ли става плащането ? или някой , който знае да каже
Първоначално написано от FuckingFreak
въпросът ми към теб е свързан със сайта BlueBanana - поръчвала ли си си нещо от него , доставят ли въобще до БГ , кога пристига поръчка и колко е цената на доставката?благодаря предварително
![]()
^^ за горните три мнения, четете бе хора, момичето си е написало, че когато е живяла в Англия, тогава е поръчвала от там.
от www.aukro.bg някой поръчвал ли е ?
аз съм поръчвала от www.aukro.bg![]()
http://www.converse.com/#/products/S...ckTaylor/M9160 доставят ли до бг и колко е доставката![]()
^^ В www.amazon.co.uk има такива шапки.
На мен преди 2 дни ми дойде още една от поръчките от laredoute иии пак съм доволна. Наистина си зняат работата хората и стоката им е много качествена. Поръчах си един лилав елек от там на адидас и един пуловер и това е.. ии пак подарък. Направо съм много доволна. Даже май вече няма да ми се налага да обикалям по магазините за дрехи.![]()
moje li da kajej kak se por14va , 4e i az si haresah mn ne6ta , no ne znam kak da por14am?![]()
ot laredoute!
трябва да си направиш регистрация,моя приятелка ми каза,една приятелка на майка й си поръчала маратонки на адидас за 5 евро не е ли удивително и аз ще се разгледам и поръчам нещо![]()
![]()
аз много обичам да си обикалям из магазините с приятелки и не обичам много да пазарувам от интернет ..
друго си е да те гледат на криво продавачките , когато просто мериш а не купуваш или просто разглеждаш![]()
![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Ам става ли и с дебитна карта за плащането? Иии какво се прави като парите в картата са в левове, а трябва да се плати в долари примерно?
Полезни сте като комари.
Колко струва доставката до България ?!Първоначално написано от ani942942
![]()