.
Отговор в тема
Страница 4 от 21 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 524
    кажете някой сайт, в който предлагат кецове и дрехи на Nike и Puma и правят доставки до българия, защото официалните сайтове не правят..

мерси стана ясно ще го разгледам този сайт най-накрая ще се мъча с френския ама нищо ;Д

E, преведи си го с гуугъл..

Да се похваля. Днес ми дойде още една от поръчките.. едно яке и един пуловер.. иии естествено пак подарък- завивка. Но, пак съм доволна. Всичко е качествено и хубаво.

Някой да поръчва козметика от "Ягодка"?

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ами аз преди като живеех в Англия пазарувах от :

ebay.co.uk < това е английската версия на популярния сайт за онлайн търгове (там е по-евтино и ако някой е в България и реши да поръчва го съветвам да го направи от там, защото доставката е по-евтина отколкото тази на американския ибей)

bluebanana.cc < винаги мога да си харесам нещо

hottopic.com < и този си го много обичам ..

и за сега не се сещам за други, но знам и още много и като се досетя ще постна ; )

Сайтовете са страхотни! Поръчвала ли си от тях?

Undying ....ebay само с кредитна карта ли става плащането ? или някой , който знае да каже

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ами аз преди като живеех в Англия пазарувах от :

ebay.co.uk < това е английската версия на популярния сайт за онлайн търгове (там е по-евтино и ако някой е в България и реши да поръчва го съветвам да го направи от там, защото доставката е по-евтина отколкото тази на американския ибей)

bluebanana.cc < винаги мога да си харесам нещо

hottopic.com < и този си го много обичам ..

и за сега не се сещам за други, но знам и още много и като се досетя ще постна ; )

въпросът ми към теб е свързан със сайта BlueBanana - поръчвала ли си си нещо от него , доставят ли въобще до БГ , кога пристига поръчка и колко е цената на доставката? благодаря предварително

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    ^^ за горните три мнения, четете бе хора, момичето си е написало, че когато е живяла в Англия, тогава е поръчвала от там.

от www.aukro.bg някой поръчвал ли е ?

Град
    видин : )
    аз съм поръчвала от www.aukro.bg

http://www.converse.com/#/products/S...ckTaylor/M9160 доставят ли до бг и колко е доставката

има ли сайт, от който мога да си поръчам такъв модел шапка

^^ В www.amazon.co.uk има такива шапки.

На мен преди 2 дни ми дойде още една от поръчките от laredoute иии пак съм доволна. Наистина си зняат работата хората и стоката им е много качествена. Поръчах си един лилав елек от там на адидас и един пуловер и това е.. ии пак подарък. Направо съм много доволна. Даже май вече няма да ми се налага да обикалям по магазините за дрехи.

moje li da kajej kak se por14va , 4e i az si haresah mn ne6ta , no ne znam kak da por14am?

Oт къде, бе мила?

трябва да си направиш регистрация,моя приятелка ми каза,една приятелка на майка й си поръчала маратонки на адидас за 5 евро не е ли удивително и аз ще се разгледам и поръчам нещо

Да, регистрираш се и слагаш в кошницата, след това просто следваш стъпките.
    А наистина има много големи намаления. Аз направих повече от 10 поръчки и ми се връзва много по- евтино от пазаруването тук. А и не се налага да обикалям.

аз много обичам да си обикалям из магазините с приятелки и не обичам много да пазарувам от интернет ..
    друго си е да те гледат на криво продавачките , когато просто мериш а не купуваш или просто разглеждаш
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Ам става ли и с дебитна карта за плащането? Иии какво се прави като парите в картата са в левове, а трябва да се плати в долари примерно?
    Полезни сте като комари.

Цитирай Първоначално написано от ani942942
    laredoute
    Колко струва доставката до България ?!

Цитирай Първоначално написано от boomboom
    Ам става ли и с дебитна карта за плащането? Иии какво се прави като парите в картата са в левове, а трябва да се плати в долари примерно?
    Няма проблем да е с дебитна карта, също така няма значение в каква валута са парите в картата.

Цитирай Първоначално написано от petiam
    Цитирай Първоначално написано от ani942942
    laredoute
    Колко струва доставката до България ?!
    Между 5 и 10?, но има много кодове за безплатна доставка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си