- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Онлайн магазини за козметика, дрехи и аксесоари. Поръчки...
heiress Хихи , заитересува ме с тези интернет поръчки,би ли ми писала в скайп - harum_scarumm да ми пообесниш,многоо ще съм ти благодарна.![]()
От Пимке,но от магазините в Европа-таимам разни неща и съм много доволна.страхотно качество,а и цените са ниски
![]()
колко е доставката?Първоначално написано от heiress
аз си избрах яке, 10 паунда, егати евтинията![]()
Някой даде сайтове на ПимкИ , Х&М и Еспри. Аз пазарувам от тях, но не онлайн.Еспри са с мн. добро качество, Х&М ми е любимия има невероятни неща, а не са скъпи. А в Пимки качеството не особено добро , казвам ви го . ..
аз направих поръчка в laredoute ... преди 3 седмици, всичко беше уж точно, но нищо не е пристигнало...тея които са поръчвали да кажат до колко дни доставят нещата ... и идея кво може да е станало...
www.pimkie.comПървоначално написано от DevilWish
За другите незнам.
аз също съм пазарувала от Пимке в Испания и съм адски доволнаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Към 7 лв. бешеПървоначално написано от harabelka
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мисля, че и от тук могат да се поръчват обувки...![]()
www.endless.com
Peace & Love
Пак от laredoute, то като бяха там големите намаления и нали имаше сума ти неща по 1-2-3?, но много бързо свършваха и аз слагам 5-6 неща и пускам поръчка, за да не изпусна нещата и те толкова поръчки станаха, че им загубих бройката вече. А иначе вече имам сума ти неща, и то за пари, с които тук и половината не можеш да си купиш. Специално в тази поръчка има главно неща за майка ми.. аз имам само една тениска на Адидас- от новата колекция за 4?...![]()
само аз ли не намирам нищо евтино незнам къде гледаш ти![]()
![]()
![]()
Peace & Love
heiress, може ли да ми кажеш колко ти излезе доставката от sportsdirect.com ?
поръчвах от asos.com . За нова година роклята ми е от там и обувки имам. Много са качествени, цените не са от най-ниските, но качеството определено си струва.![]()
![]()
![]()
Оригинална?? Защо са толкова евтини, да не би нещо да не им е наред, кви са тия намаленияПървоначално написано от heiress
![]()
Полезни сте като комари.
Като се регистрирам в laredoute.com и след като си напиша пощенския код ми дава грешка. Какво пишете вие? Ако напиша някакъв произволен и успее да ми намери някакъв адрес, мога ли после да си го сменя?