.
Отговор в тема
Страница 6 от 21 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 524
    heiress Хихи , заитересува ме с тези интернет поръчки,би ли ми писала в скайп - harum_scarumm да ми пообесниш,многоо ще съм ти благодарна.

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    аз най-често поръчвам от www.sportsdirect.com
    има и доставки до Бг но за цените на доставката не знам, иначе става бързичко
    Da, аз от там днес поръчах една раница. Ще я видим като дойде.

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    heiress Хихи , заитересува ме с тези интернет поръчки,би ли ми писала в скайп - harum_scarumm да ми пообесниш,многоо ще съм ти благодарна.
    Питай тук, тъкмо, ако нещо не им е ясно и на другите да разберат.

Град
    Пловдив
    От Пимке,но от магазините в Европа-та имам разни неща и съм много доволна.страхотно качество,а и цените са ниски

Значи ти си човекът, които ще ни сподели какви са доставките.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    аз най-често поръчвам от www.sportsdirect.com
    има и доставки до Бг но за цените на доставката не знам, иначе става бързичко
    Da, аз от там днес поръчах една раница. Ще я видим като дойде.
    колко е доставката?
    аз си избрах яке, 10 паунда, егати евтинията

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Някой даде сайтове на ПимкИ , Х&М и Еспри. Аз пазарувам от тях, но не онлайн.Еспри са с мн. добро качество, Х&М ми е любимия има невероятни неща, а не са скъпи. А в Пимки качеството не особено добро , казвам ви го . ..

аз направих поръчка в laredoute ... преди 3 седмици, всичко беше уж точно, но нищо не е пристигнало...тея които са поръчвали да кажат до колко дни доставят нещата ... и идея кво може да е станало...

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Някой даде сайтове на ПимкИ , Х&М и Еспри. Аз пазарувам от тях, но не онлайн.Еспри са с мн. добро качество, Х&М ми е любимия има невероятни неща, а не са скъпи. А в Пимки качеството не особено добро , казвам ви го . ..
    www.pimkie.com
    За другите незнам.

Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    аз направих поръчка в laredoute ... преди 3 седмици, всичко беше уж точно, но нищо не е пристигнало...тея които са поръчвали да кажат до колко дни доставят нещата ... и идея кво може да е станало...
    Оооо, аз съм чакала и повече. Не се притеснявай.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    аз също съм пазарувала от Пимке в Испания и съм адски доволна

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    http://beautycosmetic.biz Някой поръчвал ли е от тук?
    Аз
    Колко ти излезе доставката?
    Към 7 лв. беше
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мисля, че и от тук могат да се поръчват обувки...

www.endless.com
    Peace & Love

На мен ми дойде още една поръчка.. вече им загубих бройката.

този път от къде поръчва хубави ли са нещата
    Peace & Love

Пак от laredoute, то като бяха там големите намаления и нали имаше сума ти неща по 1-2-3?, но много бързо свършваха и аз слагам 5-6 неща и пускам поръчка, за да не изпусна нещата и те толкова поръчки станаха, че им загубих бройката вече. А иначе вече имам сума ти неща, и то за пари, с които тук и половината не можеш да си купиш. Специално в тази поръчка има главно неща за майка ми.. аз имам само една тениска на Адидас- от новата колекция за 4?...

само аз ли не намирам нищо евтино незнам къде гледаш ти
    Peace & Love

Еми, те големите намаления свършиха, но като влезеш в сайта и по принцип намалените стоки са в Les Aubaines, горе в бялата лента, най- в дясно.

Еми, те големите намаления свършиха, но като влезеш в сайта и по принцип намалените стоки са в Les Aubaines, горе в бялата лента, най- в дясно.
    мерсиииии
    Peace & Love

Моля, пак заповядай.

heiress, може ли да ми кажеш колко ти излезе доставката от sportsdirect.com ?

поръчвах от asos.com . За нова година роклята ми е от там и обувки имам. Много са качествени, цените не са от най-ниските, но качеството определено си струва.

... аз имам само една тениска на Адидас- от новата колекция за 4?...
    Оригинална?? Защо са толкова евтини, да не би нещо да не им е наред, кви са тия намаления
    Полезни сте като комари.

Не, оригинална е..
    А така както си го цитирала звучи, все едно имам "само една оригинална тениска"
    Просто са намалени. Има намаления на много маркови дрехи, които са си супер наред. Поръчвам всяка седмица от там и до сега не съм се оплакала от нищо. Всичко е на 6 и има много подаръци.

Град
    У нас Си (=
    Като се регистрирам в laredoute.com и след като си напиша пощенския код ми дава грешка. Какво пишете вие? Ако напиша някакъв произволен и успее да ми намери някакъв адрес, мога ли после да си го сменя?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си