- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Онлайн магазини за козметика, дрехи и аксесоари. Поръчки...
Мисля, че се пишеше пощенският адрес с нула отпред, защото нашите са 4 цифрени, НО не съм сигурна.![]()
от сайта на Паоло БОтичели някой поръчвал ли е и за колко време доставят,защото аз сега чакам да ми се обадят да кажат кога ще пристига,че нямам търпение. разбрах,че са се обаждали на хора с поръчка след моята и се разочаровах малко.
няма любов
^ поръчах си ботушки от там и ги чаках цяла седмицанезнам дали само при мен се е получило така ама много се издразних,щото по принцип в сайта някъде пишеше,че доставката отнема от 2 до 3 работни дни
![]()
от ivet.bg доволни ? има няколко стойностни нещаПървоначално написано от billytalent
![]()
Да и аз си харесох http://www.ivet.bg/szczegoly/1245/%D...A%D0%B5_silver .Ако някой знае нека ми обесни как се поръчва и колко е доставката,че не съм си поръчвала до сега.![]()
Виждат ми се хубави дрехите, а и имат услуга наложен платеж,което е страхотно![]()
Виждат ми се хубави дрехите, а и имат услуга наложен платеж,което е страхотно![]()
а колко им е доставката?
няма любов
пише че е 5 лв но обикновено е 7 лвПървоначално написано от iLoveChocolate
Момичета кажете някой за хубави чантиБлагодаря Ви мацарони
![]()
![]()
Някои може ли да ми каже дали Ebay доставят за София и каква е цената
Благодаря!
Азис - Хоп [music]
Вие тук само за сайтове за дрешки ли си говорите?
Аз дрехи предпочитам на живо да си купувам - да мога да пробвам и т.н.
Само козметика си пазарувам online - наскоро открих един сайт за парфюми: Parfumania.bg
цените им са много добри и нещата пристигат за един ден!
аз си купих Jennifer Lopez Glow Sunkissed миналата седмица. бутилката му е мн якА![]()
Здравеите, имам предложение и ми се струва наи лесно от всички които прочетох и то е онлаин брошурата на AVON на саита на ажон ако си харесате нещо ми пишете и е ваше :P
Не знам дали знаеш, но вече на всякъде е бъкано с представители, така че предполагам, че хората ще предпочетат да поръчат от познат от колкото от теб. Нищо лично, но вече няколко пъти се опитват да си правят реклама представители в този форум.![]()
![]()
Първоначално написано от magiiito
![]()
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
а някой може ли да ми каже в пимке как се плаща и дали имат някакви намаления... и нали има доставка до бг???
а H&M имат ли доставка до бг и отново за плащането как стоя нещата
p.s извинявам се за глупавите въпроси,но никога не съм поръчвала![]()
![]()
![]()
Мисля, че H&M не доставят до БГ.. И аз исках да поръчам нещо от там, но уви.. не успях.![]()
Ето този сайт за козметика е много добър и лично аз смятам, че цените са доста по-ниски от колкото например в Beauty zone www.strawberrynet.com
![]()
![]()
![]()