- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Истински приатели или вече няма такива?
МерсиПървоначално написано от st3f1too
![]()
По темата сега малко:
Попринцип няма много свестни хора,на които мога да разчитам и да ги наричам приятели. Намират се 2 3 ,на които мога да имам повечко доверие и мога да разчитам на тях,но все пак никой не ми е длъжен за нищо. Досега много хора са ме използвали като изтривалка пред входната им врата, но вече е обратното.Гледам максимално да ги използвам ,както и те правеха с мен,докато аз им се водех по акъла и им се оставях. В моят клас отначалото всички ми се усмихваха,гооворехме си и ми се правеха на добри приятели,но аз знаех ,че така и ще направят и бях права,понеже сега тези ,които сега трябваше да са ми приятели дори и едно здравей не казват. По-скоро се сприятелих с хора, които не съм си и мислила,че мога да бъда приятелка с тях и да се намираме на приказка.Някои от тях слушат метал и на мен това не ми пречи,докато на другите явно им пречи,щом ги мислят за някакви смотани метали ,дето не се къпят и т.н. , но всъщност те са много готини хора и можеш много да се смееш с тях ,отколкото с ония чалгарки,дето се имат за Мис най-красива кифла....
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
elitoOoOoO в моето училище почти всички са метъли и никой не казва лоши неща за тях но навсякаде е различноbtw:на колко години си elitoOoOoO
=]
14 .. Малка съм още. Имам от какво още да се уча,но до този момент съм се научила на супер много неща. В този форум като чуят,че съм на 14 и още малко ще скочат да ме бият .. Аз не мисля ,че като съм на 14 съм по-тъпа или по-неопитна от други (по-големи от мен) или пък ,че не мога да изразявам мнение по всяка тема. Възрастта няма нищо общо с това,което има човек в главата си. Най-лошото е,че някакви си 15 16 годишни като чуят,че съм на 14 и ми викат ,че не трябва да изразявам мнение по дадена тема и почват да се заяждат,а не осъзнават,че имам 3 повече мозък в главата от тях... Отивам на пазар! Чао за сега.. Ако искаш пиши ми на личен да ти дам скайпа да си полафим там,че тука могат да плъзнат хиляди акули да ме нападат и т.н.Първоначално написано от st3f1too
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
мислех си, че имам
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Малко са![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Същото.. то че има- има.. но са МНОГО малко ...Първоначално написано от gabi_94
и за съжаление още нямам 'истинска приятелка'.. повечето са просто познати
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
за менн нямаа!!
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
има но са мн малкоаз имам един фр но нз дали мога да го нарека фр аз от фр разбирам 4овек с когото никога не си се карал просто винаги двамата сте били в мн добри отно6ения когато бях о6те в детската имах един но после като порасна и той стана като др и ся имам един с когото пак съм се карал но мн малко но през тва лято бяхме двамата на една екскурзия и там по слу4айност както си целехме едно дърво с 6и6арки го оцелих в окото и той мн се ядоса по4на да ме рита да ме блъска но аз не исках да се бия с него и само го блъснах за да се осъзнае и пак нали сме фр говорим си си4ко но аз не забравям
все пак бях аз виновен но да ско4и да ме бие аз никога няма6е да направя това
![]()
За радост все още в моя живот имам истински приятели, а не такива да се сещат за мен, само когато им трябвам. Лошото, е че напоследък осъзнавам колко малко истински приятели имам.![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Много малко останаха верните приятели. Всеки иска по всичко да е най
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
има...аз имам само 1 истниска приятелка и се радвам,че я открих...![]()
Това,че един двама са ви разочаровали не означава,че на света няма истински приятели..пф.
Аз имам истински приятели,не са много но в сърцето ми има специално място за тях,както и в техните за мен.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Няма!!!!!! Всички са ЕГОИСТИ!!!!!!!
16 години най-добър приятел с едно момиче и вече 10 години с едно момче...мислите ли, че дори за момент съм се замислял дали има приятели? Не никога, винаги съм знаел, че има такива и нито веднъж не съм предали те двамата. И живота си бих дал, за да останем приятели! Няма втори като тях! Винаги мога да разчитам на тях, те на мен също. Виждам ги във всяка свободна възможна минута от живота си. Да, посдърпвали сме се като бяхме по-малки, но вече 4-5 години няма дори дребни спорове. Уникални хора. Ако не друго, то приятели и то истински имам!![]()
За кво се заяждаш,че съм объркала една буква лиПървоначално написано от shandio
![]()
=]
Дума приАтели няма !
За мен има истински приятели. Мисля, че зависи по-скоро от теб самия какви ще са приятелите ти. А относно тва изказване, че всички са егоисти.. Всеки е е егоист до някаква стпен - да, но има и хора, които не са чак до там, че да н могат да бъдат истински приятели.
OKПървоначално написано от dark_wings
![]()
![]()
![]()
=]
Знам ,че дума приАтели няма бъди спокойнаПървоначално написано от st3f1too
![]()
![]()
![]()
=]
Не си личи. Спокойна съм. Това до колко другите са грамотни си е техен проблем. Тази дума веднага ми направи впечатление, затва го написах.Първоначално написано от st3f1too