.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от st3f1too
    elitoOoOoO миличка ти не си виновна за нищо няма проблем понягога трябва да споделиш ако ти става по-добре споделяй няма никакв проблем
    Мерси

По темата сега малко:
    Попринцип няма много свестни хора,на които мога да разчитам и да ги наричам приятели. Намират се 2 3 ,на които мога да имам повечко доверие и мога да разчитам на тях,но все пак никой не ми е длъжен за нищо. Досега много хора са ме използвали като изтривалка пред входната им врата, но вече е обратното.Гледам максимално да ги използвам ,както и те правеха с мен,докато аз им се водех по акъла и им се оставях. В моят клас отначалото всички ми се усмихваха,гооворехме си и ми се правеха на добри приятели,но аз знаех ,че така и ще направят и бях права,понеже сега тези ,които сега трябваше да са ми приятели дори и едно здравей не казват. По-скоро се сприятелих с хора, които не съм си и мислила,че мога да бъда приятелка с тях и да се намираме на приказка.Някои от тях слушат метал и на мен това не ми пречи,докато на другите явно им пречи,щом ги мислят за някакви смотани метали ,дето не се къпят и т.н. , но всъщност те са много готини хора и можеш много да се смееш с тях ,отколкото с ония чалгарки,дето се имат за Мис най-красива кифла....
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

elitoOoOoO в моето училище почти всички са метъли и никой не казва лоши неща за тях но навсякаде е различно btw:на колко години си elitoOoOoO
    =]

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    elitoOoOoO в моето училище почти всички са метъли и никой не казва лоши неща за тях но навсякаде е различно btw:на колко години си elitoOoOoO
    14 .. Малка съм още. Имам от какво още да се уча,но до този момент съм се научила на супер много неща. В този форум като чуят,че съм на 14 и още малко ще скочат да ме бият .. Аз не мисля ,че като съм на 14 съм по-тъпа или по-неопитна от други (по-големи от мен) или пък ,че не мога да изразявам мнение по всяка тема. Възрастта няма нищо общо с това,което има човек в главата си. Най-лошото е,че някакви си 15 16 годишни като чуят,че съм на 14 и ми викат ,че не трябва да изразявам мнение по дадена тема и почват да се заяждат,а не осъзнават,че имам 3 повече мозък в главата от тях... Отивам на пазар! Чао за сега.. Ако искаш пиши ми на личен да ти дам скайпа да си полафим там,че тука могат да плъзнат хиляди акули да ме нападат и т.н.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен
    Град
    Варна
    мислех си, че имам
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Малко са
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Мислех си, че имааа, нооо сгреших отново...
    Същото.. то че има- има.. но са МНОГО малко ... и за съжаление още нямам 'истинска приятелка'.. повечето са просто познати
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Според мен има,но са в рядкост..

за менн нямаа!!
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Тези хора са намират на 50 год. веднъж така че :Д :Д ;Д

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    има но са мн малко аз имам един фр но нз дали мога да го нарека фр аз от фр разбирам 4овек с когото никога не си се карал просто винаги двамата сте били в мн добри отно6ения когато бях о6те в детската имах един но после като порасна и той стана като др и ся имам един с когото пак съм се карал но мн малко но през тва лято бяхме двамата на една екскурзия и там по слу4айност както си целехме едно дърво с 6и6арки го оцелих в окото и той мн се ядоса по4на да ме рита да ме блъска но аз не исках да се бия с него и само го блъснах за да се осъзнае и пак нали сме фр говорим си си4ко но аз не забравям все пак бях аз виновен но да ско4и да ме бие аз никога няма6е да направя това

Град
    София
    За радост все още в моя живот имам истински приятели, а не такива да се сещат за мен, само когато им трябвам. Лошото, е че напоследък осъзнавам колко малко истински приятели имам.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Много малко останаха верните приятели . Всеки иска по всичко да е най
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    има...аз имам само 1 истниска приятелка и се радвам,че я открих...

Това,че един двама са ви разочаровали не означава,че на света няма истински приятели..пф.
    Аз имам истински приятели,не са много но в сърцето ми има специално място за тях,както и в техните за мен.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Re: Истински приатели или вече няма такива?

Какво мислите има ли все още истински приатели или не?И ако искате можете да споделите нещо за вашите приатели!

За прАтели не знам дали има ама за приЯтели съм чувала

Guest
    Няма!!!!!! Всички са ЕГОИСТИ!!!!!!!

Това че някой ви е разтроил не значи че ВСИЧКИ са егоисти.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    16 години най-добър приятел с едно момиче и вече 10 години с едно момче...мислите ли, че дори за момент съм се замислял дали има приятели? Не никога, винаги съм знаел, че има такива и нито веднъж не съм предали те двамата. И живота си бих дал, за да останем приятели! Няма втори като тях! Винаги мога да разчитам на тях, те на мен също. Виждам ги във всяка свободна възможна минута от живота си. Да, посдърпвали сме се като бяхме по-малки, но вече 4-5 години няма дори дребни спорове. Уникални хора. Ако не друго, то приятели и то истински имам!

Цитирай Първоначално написано от shandio
    Какво мислите има ли все още истински приатели или не?И ако искате можете да споделите нещо за вашите приатели!

За кво се заяждаш,че съм объркала една буква ли
    =]

Голям фен Аватара на dark_wings
    Дума приАтели няма !

За мен има истински приятели. Мисля, че зависи по-скоро от теб самия какви ще са приятелите ти. А относно тва изказване, че всички са егоисти.. Всеки е е егоист до някаква стпен - да, но има и хора, които не са чак до там, че да н могат да бъдат истински приятели.

Цитирай Първоначално написано от dark_wings
    Дума приАтели няма !

За мен има истински приятели. Мисля, че зависи по-скоро от теб самия какви ще са приятелите ти. А относно тва изказване, че всички са егоисти.. Всеки е е егоист до някаква стпен - да, но има и хора, които не са чак до там, че да н могат да бъдат истински приятели.
    OK
    =]

Дума приАтели няма !

OK
    Знам ,че дума приАтели няма бъди спокойна
    =]

Цитирай Първоначално написано от shandio

За кво се заяждаш,че съм объркала една буква ли

Една ама на две места

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    има има!
    dimi93 :P
    йоанна :P

Голям фен Аватара на dark_wings
    Дума приАтели няма !

OK
    Знам ,че дума приАтели няма бъди спокойна
    Не си личи. Спокойна съм. Това до колко другите са грамотни си е техен проблем. Тази дума веднага ми направи впечатление, затва го написах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си