- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Истински приатели или вече няма такива?
Ест слънцеее БФФ 4 EVER! Love you more than everything!Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
НЯМА такива животни!
Абе има ама трябва доста пъти да се сблъскаш с егоисти и използвачи,за да оцениш кои са истинските и да ги държиш близо до себе си.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аз имам <3
От всеки зависи! Ако си лицемер, егоист или използвач не виждам как може да имаш ..
За мен истински приятели ИМА
просто някои хора още не са ги открили![]()
МОМИЧЕ!
За мен има .. <3
Но не си мислете , че истинските ми приятели са много..![]()
Приятелството е прекрасна връзка между хората. Аз лично много обичам и уважавам всички мой приятели.. и се радвам , че те го оценяват. Определено съм щастлив човек покрай добри и верни приятели.
Мен вече не ми пука... Мислих някои хора за най-добри приятели , а какво се оказа...
Тъй , че мили ми хорца едно приятелство 5-6-7 години дори да задържите.. не се знае дали за 2-3 дена да се развалипри мен нещо такова се получи
Абе просто май наистина трябва да се срещнеш с доста лицемери , преди да разбереш , кой наистина ти е приятел и кой се преструва![]()
Не съм сигурна.
Преди бях, ама сега ..
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Винаги е имало ,има и ще има истински приятели . Друг въпрос е ,че някои хора се предоверяват ,без да познават човека .
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
ами то приятели много ама истинските приятели са малко и почти не се срещат вече.В тези времена всеки завижда на другия за нещо и все търси начин да го прецака.Което е страшно кофти,гадно е да няма на кой да расчиташ.Всеки ти казва "ще бъда с теб винаги и никога няма да те оставям в трудни моменти",но когато се нуждаеш най-много от някой той ти обръща гръб и се едно ти казва "майната ти оправяй се".Затова в този живот ако не друго поне ше се науча да разчитам само на себе си и на никой друг.Щот всеки е приятел ама като имаш нужда от него ти обръща гръб и се превръща в предател.
Незнам честно казано преди си мислех че има истински приятели но с времето се разколебах...
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Има, но са малко! Всеки гледа как да те прецака. Аз лично винаги внимавам на кой какво споделям и казвам, защото не е изключено да изклюкари на някой. В момента мисля, че поне повечето ми фр са истински, но не съм обедена за всичките.![]()
Живей за мига!
Ми за мен поне има..Имам такъв някъде от около 10 години се познаваме... за 3 години когато съм търсил а и когато не съм винаги ми е помагал...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"