.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

КУПУВАМ КИТАРА !!!

Здравейте !
    Търся си обикновена класическа или акустична китара ( немога да разбера разликата м/у двете, зако може някой да ми обясни ) Таа .. от Шумен съм. Разполагам с около 200лв , но за такава китара давам до 100 . Ако няма хора които да отговарят на изискванията ми, ако може магазини, форуми, сайтове

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    провери във форума за музиканти - предполагам има обяви или нещо от сорта. http://forum.muzikant.org/
    ако имате музикален магазин в Шумен със сигурност ще продават китари.
    успех!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

А така Как може да не знаеш разликите бе? Разликите са в грифа, струните, а от струните и звука. При класическата китара грифът е по-широк, което прави свиренето на нея малко по-трудно...Хващането на акордите е малко мъчително. Струните й са пластмасови, а на акустичната са метални, ама то и на двете китари може да се сложат както пластмасови, така и метални тъй че... Звукът е различен с двата вида струни. Аз вече от около година си дрънкам на класическа и вече не ми е толкова трудно, обаче ми е много по-лесно да свиря на акустична. А да и разстоянията между прагчетата май са по-малки на акустичната...ама то си зависи от грифа на самата китара.Както и да е.Ааа за китарата...ако искаш нещо хубаво си вземи Ibanez, ама те са по-скъпи, но си заслужава парите.
    Успех с намирането на китара и после със свиренето!
    Blindness feeds the world to madness...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от SnowWhiteQueen
    А така Как може да не знаеш разликите бе? Разликите са в грифа, струните, а от струните и звука. При класическата китара грифът е по-широк, което прави свиренето на нея малко по-трудно...Хващането на акордите е малко мъчително. Струните й са пластмасови, а на акустичната са метални, ама то и на двете китари може да се сложат както пластмасови, така и метални тъй че... Звукът е различен с двата вида струни. Аз вече от около година си дрънкам на класическа и вече не ми е толкова трудно, обаче ми е много по-лесно да свиря на акустична. А да и разстоянията между прагчетата май са по-малки на акустичната...ама то си зависи от грифа на самата китара.Както и да е.Ааа за китарата...ако искаш нещо хубаво си вземи Ibanez, ама те са по-скъпи, но си заслужава парите.
    Успех с намирането на китара и после със свиренето!
    Трънки.Сложи метални на класика,след седмица имаш лък.Ше си пускаш стрели с него през терасата .
    За начинаещ - вземи си класика.От акустиката (метални струни) ще те болят много пръстите.Намери си даскал,помоли го да ти помогне в избора на китара,и вземи нещо оне 120-130 лв.щото за 90 лв.китарите са хептен боклука (шперплат,и то китайски).Слаба работа.
    Късмет.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Абе ще го болят пръстите...куро ми янко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си