- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема , класация за дупе на сайта
Понеже си нямах какво да правя цял ден се порових във форума. Както виждам има доста мераци да гледат дупетата на Съфорумничките ни.
Та идеята ми е следната , всяко момиче , което иска да покаже своето да даде снимка , а накрая да ги оценяваме :P Нещо като импровизиран конкурс
Да обявим за краен срок 00:01 часа на 01.02/2010 година.
ПП всъщност първо пишете дали одобрявате идеята.
да наистина темата е мн добра ако има мераклии от нежния пол....![]()
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!
(освен да си биеш чикииПървоначално написано от WhiteOneBG
) реши да разнообразиш асортимента с малко дупета от форума
Иначе идеята я одобрявам която иска да слага снимки моляПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
И накрая всички чекиджийчета да си ги изпонасваляте на ПЦ-тата и да жулите на тях.
Така,че момичета,ако не искате снимките Ви да бъдат опетнени,по-добре не пускайте!
Леле издаде тайната на пича, ся на кво ще лъскаПървоначално написано от aciko
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ще му се наложи да прави върколашка чекия!Първоначално написано от vaseto0o
За тези които не са запознати с този вид чекия,това е чекия при която гледаш собствения си г.ъз в огледалото и същевременно лъскаш!
е има ХХХ катоалог сещате се в кой сайт (няма да спамя),но наистина идеята нее лоша ама има мн чекидгий...![]()
![]()
![]()
Не съм влизал във тоя форум от много дълго време , а това е най големия тинейдърски форум в страната. Тук се събират най много млади хора. Във форума на софиянци не става , то самият сайт си има конкурс. За това реших тук. А възрастта с чекийте я минахПървоначално написано от vaseto0o
Просто ми се организира нещо
:P
Айде девойки , вие сте на ход , може да се направи нова отделна тема със снимките ако има достатъчно съгласни.
Първоначално написано от aciko
Какво общо имат върколаците с тоя вид чекия ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ми ако не знаеш,върколаците нямат отражение в огледалото,и тоя вид чекия е един вид ирония към тях.Първоначално написано от fenastz
ВАМПИРТЕ НЯМАТ ОТРАЖЕНИЕ !!!!
НЕ МИ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА С ЛИГОТИЙТЕ ВИ.
Ми ако не знаеш,върколаците нямат отражение в огледалото,и тоя вид чекия е един вид ирония към тях
Вампирите нямат,ако трябва да сме то4ни...![]()
п.п мерси за помоща!!!
Добре де,тогава е била вампирска чекия,объркал съм се![]()
Е кво да ти е развалям,едва ли ще има бъдеще,най-много 2-3 курвички да пуснат снимки,че може дори и на путката да си пуснат.
Иначе другите няма да пуснат,бъди сигурен.
Може да оцениш задник най-добре само ако е по бельо.А тук дори и да се намерят смели мацки да си сложат снимка на задника по-бельо пред голям брой чекиджии и пред цяла България ,едва ли снимките ще се задържат дълго - прочет си правилата на форума.Ако си решил да с правиш колекция или да организараш нещо опитай на друго място,тук определено няма да се получи!
Първоначално написано от WhiteOneBG
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А вярвате ли си,че тази тема ще доживее още някой вечер докато модераторите не я видят?
успех някой да покаже снимкиПървоначално написано от WhiteOneBG
Sleda ot liubovta
аз викам да си напрайм конкурс - Пенис на Сайта, а кво ше кайте?
GTA Stunting
айде .. !!!Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
нема смисъл, ти печелиш безапелационно титалата "Г_ЪЗ НУМЕРО УНО"
ама аз сериозно...Първоначално написано от Hilary_
Да снимам ли куру?
GTA Stunting
аз говорих за автора честно казаноПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
но ако искаш да си покажеш дупето давай![]()