- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде ще празнувате Нова година?
Въобще не съм се настроила за НГ. Ебати тъпотията. Имала съм толкова яки вечери и нощи през тази 2009г., че не мога да си представя, че точно утре мога да си изкарам толкова добре.Никак не се вълнувам и не ме интересува къде съм. Даже още не съм взела решение къде ще бъда.
В къщи с компания.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хихихихихихи перцака ли се или те перцакаха![]()
![]()
![]()
пЕРцакали са я, сигурно
иначе в наЗ.
: (
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
и теб ли те прецакаха![]()
![]()
нали имате мноооого прители какво става![]()
![]()
![]()
Аз не претендирам, че имам : )
По- точно знам, че имам само двама истински
другите са познати само
истинските хора са рядкост.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
само като видя как денонощно си у ФОРОМА и какви ги пишеш бих ти казала че ти си ретард ам ане го правя нали![]()
![]()
![]()
![]()
е добре де, понякога не издържам![]()
![]()
![]()
![]()
ти знаеш ли какво е пълноценен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
определено не - да пиеш цела нощ и да се друсаш и да чукаш вяка която ти пусне и после цел ден да спиш или да висиш у форому самоизтъквайки се и сваляйки малолетни курвенца с тесни **********************************************88
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на това не му се вика пълноценен живот майна от мен да го знаеш
![]()
Ти не си у ред...смей се на себе си, а не на останалите.Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
извинявай, но това беше момичето което разправяше че няма по-яко нещо от приятелите и така нататък и аз и говорих обратното и сега просто нямаше как да не ми стане смешноПървоначално написано от hottie
![]()
Първоначално написано от ClockworkOrange
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къде толкова ходиш бе? Гей клуб? Ако е така съм съгласна![]()
тва че ти немаш приятели не означава, че ние нямаме!!!!Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ СА МЕ РАЗОЧАРОВАРИ, ДАЖЕ ТАЯ ВЕЧЕР ЕДИН СЕ ИЗСРА ПО МНОГО ГАДЕН НАЧИН, МА ТО НЕМА ЗНАЧЕНИЕ, ВЪПРЕКИ ТВА СИ ГО УВАЖАВАМ, ИЗВИНИ МИ СЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАХМЕ, МАКАР ЧЕ БЕХМЕ ЗАЕДНО ЗА ОКОЛО ЧАС...ВЪПРЕКИ ТВА ДЕТО НАПРАВИ МИ ЗВЪННА В 3 ЧАСА ДА МИ КАЖЕ, ЧЕ НОВА ГОДИНА ЩЕ Я ПОСРЕЩНЕМ В ЕДИН НАШ ОБЩ ПРИЯТЕЛ
А ТИ...ТИ СИ АБСОЛЮТНИЯ БОКЛУК, ПОРЕДНАТА УТРЕПКА, НА КОЯТО СЕ НАКЪВАМ В СКРОМНОТО СИ ЕЖЕДНЕВИЕ...МЕКИЯ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!
Бате, да не членуваш в масонска ложа ?Първоначално написано от ClockworkOrange
хахахах
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама си вярваш. браво
пожелавам ти ОСПЕХ С ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИИИИ![]()
![]()
![]()
и от сега ти прощавам че ще те е срам да ми кажеш че съм била права, защото дори и целият свят да ти се изсере на главата ще я държиш гордо вдигната нагоре дори и да ти опнатежи малко![]()
![]()
Ще разбереш за какво ти говоря
![]()
И какво му е смешното не разбрах? И за мен приятелите са най-важното нещо, но УВИ случва се да губя приятели по една или друга причина. Е?Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
некой явно доста са го ебали, щото е будала...Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
тва ако не е пълноценен не знам кое еПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
UnKnOwNmAtTeR Дължа ли ти обяснение?!
hottie Благодаря!
След малко заминавам... Приятно изкарване на всички!
С дядо ми ще гоним кучета и после ще копаем картофи в мазата.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
до 12 с наще после купон![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Вече знам - ще сме у нас ама по-нататък ще мръднем и на друго място, за да е по-разнообразно![]()