- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обама (amk933) да се яви в изповедалнята
Работен ден и никакъв доктор не ми е гледал снимката. За това бяха още няколко по 100 после. Не помня, защото след снимката и линейката за стомаха това вече не ми прави впечатление. И това за надутите цени го знам и от учителите ми в училище, които също си плащат застрахователната полица и като им кажа нещо колко струва в България се маят на евтинията ( за частните болници тук става въпрос, не за потребителската такса или изследването с направлението). И каквото и да е, не е нормално една услуга да струва няколко 10-ки пъти повече. В Америка техниката е добра, да така е, и заплатите са по-големи, но това не оправдава такива разлики.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Също така можеш да им кажеш вероятно и за различното данъчно облагане, различните осигуровки, които се поемат от работодателя и тн.Първоначално написано от amk933
Кажи им също, колко ти струва тук в България да ти оправят колата. Дано са им силни сърцата, че да не получат инфаркт.
Защо не сравниш и с доходите на населението?
Тръгнал да сравнява държава, която е една от най-бедните в Европа и БВП й е доста нисък, че на всичкото отгоре до преди 20 години е имала напълно безплатно здравеопазване със САЩ.
Акъл - море, глава - шамандура.
Grumpy old madman
е не може всичко да знаеш, каниЗ, не може всички да ти се кланят ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮