- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клизма с душ
Искам да ви питам мога ли да си направя клизма като отвъртя слушалката на душа и си вкарам в ануса маркуча?
Не, в никакъв случай не трябва да правиш това!
Dushata v raq i k..a do kraq !!!
Този форум промени изцяло представите ми за Света!! Кучета ли небяха, ядене на лайна ли небеше , ся пък ше си навират маркуч в гъзЪ .........
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
че аналния секс какво представляваПървоначално написано от LSFC
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
АААААААА ти не правиш разлика от анален секс и завиране на разни предмети в гъзъ а ? Ае остави завирането на разни предмети , тя иска да си прави клизма с маркуч !Първоначално написано от vaseto0o
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Предполагам, че може ама все пак недей!![]()
да не е зле ма се пак препоръчвам да не го правиПървоначално написано от Bixel
![]()
Първоначално написано от Azgalor
![]()
![]()
![]()
![]()
ем незнам дали можеш ама ако анусът ти е голям може и да можеш да си направиш душ клизмаВсе пак пробвай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо пробвай с бастун,ако стане мини на душ![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
+1. Имаше репортаж преди няколко години за едно момче,което му се изгаврили така в казармата.Оттогава бил 80% парализиранПървоначално написано от MadTeen
![]()
Westside rollin' all day, every day
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега на сериозно. Ама ти сериозно ли !?!?![]()
Колко мозък трябва да ти липсва дори само, за да си го помислиш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ЕеЕе Хилари.. тука малко прекалявашИ все пак.. не е препоръчително да го правиш, няя кирия. Ай заеби го тоз анален !!
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
добре е да си измиваш дупето с повече вода,но чак пак да си вкарваш маркуч ,не мисля,че е добра идея.Както казаха вече купи си от атпеката и си прави.Първоначално написано от TheAngel
Sleda ot liubovta
а защо трябва да махаш слушалката ? аман от странни хора..
(дано усети иронията)
Обещанието е учтива форма на отказване.
Моиш бе и след тва пускаш и топла и студена на макс.Като земеш да цвърчиш от сички дупки като фонтан си ок!Първоначално написано от tgbyhnujm
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Можеш, също така ти препоръчвам да замениш алкохола с антифриз и момчетата с дезедоранти. Капачките ще са презервативи, да знаеш. Ааа, и пробвай Raid вместо дезедорант.![]()
Сериозно, освен ако човека не се е натровил ТЕЖКО и му трябва помощ на момента, не виждам причина човек да си ПОМИСЛИ ДОРИ за подобна простотия.