- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новогодишното ви Аз
още незнам..моментно решение..![]()
Аз вече реших..Първоначално написано от chocolatee
Ще съм със сива туника и черен клин + ботушки на ток / висок, но не прекалено
/. Грим-не съм решила още. Аксесоари-на момента. Косата или ще е права, или на ситни къдрици.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
ъ, квото ми се носи? е сега съм тръгнала да си избирам дрехите за нова година.![]()
Ами на нова година нищо специално .. Предполага се че ще съм си в нас ,, така че може и гола ..Това няма да стане разбира се .. но най-вероятно ще си облека едно черно клинче с една туника ,, топли чорапки и лек грим - домашен " "
Косата - нищо по-така .. може леко да я топирам за да не стои смазана и това е
![]()
за дрехии..тази Нова година ще съм с новите си дънки (които получих за Коледа) и някоя интересна блузка,гримът ще е лек,както обикновено-заради очите(болят ме от мн силен грим) и сребърни бижута![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ще съм си както обикновенно нали ще съм у нас няма какво толкова да се контя![]()
Ами ако ще ходим на дискотека - черна рокля до коляното с гол гръб и боти с ток. Ако няма да ходим - тъмносин панталон, бяла риза, същите боти и дълъг шлифер до глезена някъде. Грим - черен молив, малко спирала, блестящи сенки ( с цвета на кожата ми ) и гланц. Косата или ще я накъдря, или ще я изправя.. не съм решила...
П.П Кво се обяснявам се 1 някой го интересува![]()
Амии ботушки, дънки, а утре ще излизам за някоя блузка по-така.Гримът няма да е нищо особено - спирала, ФДТ, червило и може би малко руж и/или сенки.Прическата - права коса с вафлички в корените и свободно пусната или с фибички отстрани.М незнам, ще го измисля тогава.Мм нямам търпениее.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Още не съм решила, но ще е нещо семпло и няма да е рокличка, защото няма да съм у нас нито пък на някоя дискотека и страх ме е да не замръзна![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Аз ще бъда с черна рокличка с гол гръб токчета в черно косата мисля да я изправя както никога до сега ще сложа сребърно бижу и гримът ще бъде лек с малко брокат![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Ден като всички други,само дето има допълнение фоиерверки и шампанско,незнам защо са тези подготовки и излишни пари,които се дават.Аз ще бъда себе си,няма никакво новогодишно аз,обикновени дрехи,прическа,грим и аксесоари,с които излизам да купонясвам.
Мислих го да съм с рокличка, но понеже ще сме около 5 човека не виждам смисъл да се глася толкова.. :P Ще съм с черни дънки, бяла ризка с корсет, черни боти на токче, някоя гривничка, герданче..![]()
Гримът ще ми е очна линия и розови сенки .. Прическата най-вероятно ще ми е права коса защото ако си я накъдря на сутринта ще съм като...![]()
![]()
![]()
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Аз ще съм на вила и не виждам смисъл да се обличам официално и да се гримирам.. Ден кат0 всички.
Облекло : Блузка с коланче на кръста,Дънки
Грим:Спирала,коректор,глан
Прическа :Изправена коса с пуснат бритон (както винаги)
![]()
дънки по мен,блуза с къс ръкав и отгоре едно уникално елече,което си взех ( http://prikachi.com/images.php?files/1254968A.jpg не изглежда мн добре на снимката,като се облече изглежда по яко )
грима май ще е молив,спирала,за ФДТ се чудя още,някакъв гланц
прическа права с вдигнат и топиран бритон
аксесоари не съм измислила още![]()
аз ще съм с тъмни дънки, една черна блузка, която си купих днес + черни боти може би незнам още
за грим : ФДТ няма да си слагам, може би само черен молив и гланц
аксесоари : и за тва не съм мислила, ше реша на момента![]()
![]()
Ами...съвсем нормално облекло защото ще съм си вкъщиприческа няма да си правя ще съм както всеки ден права пусната коса с дигнат бретон нагоре
![]()
=]
аз ще съм с дънки и черно боди с ръкави отгоре от тея новите като блузки само че дето са без ръкави,беличко,или пък другия бавиант е да съм с анцунг тъй като ще съм си на село,за грим сиг няма да слагам няма кой да ме гледа освен наще и баба и дядо,само прическа може да ис направя и тя ще е да си изправя косата и ще си хвана част от бретона нагоре с фиба![]()
Ами сега се наплетох на плитки, тоест ще съм къдрава... Грим - на място.. понеже през деня ще съм си в къщи..ще мисля чак след обед.. няма да е нищо кой знае какво просто молив, спирала, гланц... Дрешки...вероятно с дънки и една плетена блузка.. Но има още доста часове в които мога да реша нещо друго :Д![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
права коса с право бритонче, черна туника с колан под гърдите, черен фигурален чорапогащник, черни ботушки ии някакъв крещящ цвят обици/ гривназасега
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]