.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    още незнам..моментно решение..

както винаги .. нищо специално ..

Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    още не знам.. идея си нямам дори
    Аз вече реших.. Ще съм със сива туника и черен клин + ботушки на ток / висок, но не прекалено /. Грим-не съм решила още. Аксесоари-на момента. Косата или ще е права, или на ситни къдрици.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ъ, квото ми се носи? е сега съм тръгнала да си избирам дрехите за нова година.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ами на нова година нищо специално .. Предполага се че ще съм си в нас ,, така че може и гола .. Това няма да стане разбира се .. но най-вероятно ще си облека едно черно клинче с една туника ,, топли чорапки и лек грим - домашен " " Косата - нищо по-така .. може леко да я топирам за да не стои смазана и това е

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    за дрехии..тази Нова година ще съм с новите си дънки (които получих за Коледа) и някоя интересна блузка,гримът ще е лек,както обикновено-заради очите(болят ме от мн силен грим) и сребърни бижута
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ще съм си както обикновенно нали ще съм у нас няма какво толкова да се контя

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ами ако ще ходим на дискотека - черна рокля до коляното с гол гръб и боти с ток. Ако няма да ходим - тъмносин панталон, бяла риза, същите боти и дълъг шлифер до глезена някъде. Грим - черен молив, малко спирала, блестящи сенки ( с цвета на кожата ми ) и гланц. Косата или ще я накъдря, или ще я изправя.. не съм решила...

П.П Кво се обяснявам се 1 някой го интересува

Мега фен Аватара на vagarious
    Амии ботушки, дънки, а утре ще излизам за някоя блузка по-така. Гримът няма да е нищо особено - спирала, ФДТ, червило и може би малко руж и/или сенки.Прическата - права коса с вафлички в корените и свободно пусната или с фибички отстрани.М незнам, ще го измисля тогава.Мм нямам търпениее.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Още не съм решила, но ще е нещо семпло и няма да е рокличка, защото няма да съм у нас нито пък на някоя дискотека и страх ме е да не замръзна

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Град
    blagoevgrad
    Аз ще бъда с черна рокличка с гол гръб токчета в черно косата мисля да я изправя както никога до сега ще сложа сребърно бижу и гримът ще бъде лек с малко брокат
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Ден като всички други,само дето има допълнение фоиерверки и шампанско,незнам защо са тези подготовки и излишни пари,които се дават.Аз ще бъда себе си,няма никакво новогодишно аз,обикновени дрехи,прическа,грим и аксесоари,с които излизам да купонясвам.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Както винаги

Мислих го да съм с рокличка, но понеже ще сме около 5 човека не виждам смисъл да се глася толкова.. :P Ще съм с черни дънки, бяла ризка с корсет, черни боти на токче, някоя гривничка, герданче..
    Гримът ще ми е очна линия и розови сенки .. Прическата най-вероятно ще ми е права коса защото ако си я накъдря на сутринта ще съм като...
    0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..

едва ли ще е нещо специално.
    Важното ще е да ми е удобно,тъй като ще сме в Каварна и няма да е лека вечерта

Аз ще съм на вила и не виждам смисъл да се обличам официално и да се гримирам.. Ден кат0 всички.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Облекло : Блузка с коланче на кръста,Дънки
    Грим:Спирала,коректор,глан
    Прическа :Изправена коса с пуснат бритон (както винаги)

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    дънки по мен,блуза с къс ръкав и отгоре едно уникално елече,което си взех ( http://prikachi.com/images.php?files/1254968A.jpg не изглежда мн добре на снимката,като се облече изглежда по яко )

грима май ще е молив,спирала,за ФДТ се чудя още,някакъв гланц

прическа права с вдигнат и топиран бритон

аксесоари не съм измислила още

Мега фен Аватара на SilverRain
    аз ще съм с тъмни дънки, една черна блузка, която си купих днес + черни боти може би незнам още
    за грим : ФДТ няма да си слагам, може би само черен молив и гланц
    аксесоари : и за тва не съм мислила, ше реша на момента

Никакво старание. Напук.

Ами...съвсем нормално облекло защото ще съм си вкъщи прическа няма да си правя ще съм както всеки ден права пусната коса с дигнат бретон нагоре
    =]

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз ще съм с дънки и черно боди с ръкави отгоре от тея новите като блузки само че дето са без ръкави,беличко,или пък другия бавиант е да съм с анцунг тъй като ще съм си на село,за грим сиг няма да слагам няма кой да ме гледа освен наще и баба и дядо,само прическа може да ис направя и тя ще е да си изправя косата и ще си хвана част от бретона нагоре с фиба

Повече от фен Аватара на silviau66
    Ами сега се наплетох на плитки, тоест ще съм къдрава... Грим - на място.. понеже през деня ще съм си в къщи..ще мисля чак след обед.. няма да е нищо кой знае какво просто молив, спирала, гланц... Дрешки...вероятно с дънки и една плетена блузка.. Но има още доста часове в които мога да реша нещо друго :Д
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

права коса с право бритонче, черна туника с колан под гърдите, черен фигурален чорапогащник, черни ботушки ии някакъв крещящ цвят обици/ гривна засега
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз ще съм е черна рокля, бели ботушки и черна чантичка .. По -късно ще пусна и снимки
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си