- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сеск сас приател/приателка
НеНито с брата (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Тъкмо отпих глътка кола и го прочетох т'ва. t0d1t0, дължиш ми нова клавиатураПървоначално написано от t0d1t0
![]()
xaxaxax при тебе е нормално всички да искат да те чукат, защото си красива хахаха аЗ бих те изчукал 5-6 пъти и на кучешката и на котешката....Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Рядкото правене на секс води до.... Късогледство
Моито момиче, не съм учил в България дори и в детската градина... Ела ми направи една свирка и всичко ще се оправи... или хайде да си пишем на испански миличка...Първоначално написано от silversteinn
![]()
![]()
![]()
![]()
За свирката ако си навитачка пиши на лично....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Рядкото правене на секс води до.... Късогледство
Ам на един купон издъних на един френд сестра му.И му викам натокавах сестра ти и той вика : "Ко ма боли да не си eбaл мене .." Хаххахахахха
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
със сестрата не знам,ама с брата- защо не, аз и без това съм ходила близо 2 години с брата на една фр, ама не ми беше най- добрата, ако най- добрата ми приятелка имаше брат, 100%, защото щеше да е мн готин сигурно![]()
Първоначално написано от teo0zZz
![]()
Не си учил в бг ама в отговора го написа всичко без грешка
![]()
По темата, да само да не ми е мн близък приятел/приятелка...
![]()
![]()
Моето момче, на мен български ми е 3ти език, дори не ми е матерен. Не съм го учил с години, но това не ми пречи да пиша грамотно и правилно. Това не ти е оправдание.Първоначално написано от teo0zZz
ПТ: Не, не бих правил. Приятелството е мноооого по-ценно от единия му секс, а за мен сексът разваля дългогодишната дружба. Просто винаги ще гледам някак си с различни очи на този човек след този момент.![]()
АМК933 ти се некакъв скрит перверзник обаче!Първоначално написано от amk933
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
ти за красива ли са имаш ма пача ?Първоначално написано от gogo4o4o
нали ти видях снимките . . . леле майко жив да не съм , ама съм жив . . .
ако ще и Николета Лозанова да си . . . пак си курвичка![]()
казвам Николета 'щото и тя е такавасамо , че елитна . . .
но все пак курва . . .
Eй, що ме цитирате мене бе? Не ме намесвайте. А Александра я оставете, тя сама си избира с колко човека да спи, да не би да ви се навира в лицето с тва? Баси, само да се заяждате можете...Първоначално написано от pet_14
![]()
По темата: ми да, що не, стига да не съм обвързан :P
аз даПървоначално написано от t0d1t0
GTA Stunting
Пише се МоЙто, начи има грешкаПървоначално написано от gret4ety
Защо не?! :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
само дето не е една...Първоначално написано от gogo4o4o
![]()
Признавам си, не я открих, Ю ар дъ супириър лингуистик експъртПървоначално написано от therichbitch