.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Не я разбирам :/

Ходя с 1на мацка г/д от началото на месеца и в началото вс беше супер, но ся напоследък ме игнорва (не сме се виждали от 2 седмици поне и все си намира оправдание... каза ми че игнорвала всички но не ми каза защо?) не ми вдига тела, сеща се от вр на вр по скайп да пише, аз я търся доста повече от колкото тя мен. A ми каза че наистина ме харесвала, мил и добър съм и бил (така си е де). И нз кфо да правя да я оставя ли някфо време да не я търся ? Искам просто да лудне по мен колкото и аз съм луднал по нея :/

недей да я търсиш известно време,накарай я да ревнува....иначе сега тя се чувства като принцеса ти само я търсиш а тя се прави на недостъпна затова спри за малко да я търсиш и се опитай да се разсейваш

Аз мисля, че е по - добре да оставиш нещата така и да изчакаш тя да те потърси. Направил си каквото трябва, показал си интерес към нея и според мен това е достатъчно. Не рискувай да ставаш досаден, защото ще постигнеш обратния ефект. Успех и дано ти се наредят нещата

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Докато играеш ролята на опашка - няма опция да лудне по теб. + че вече си бита карта

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ами ако е тръгнала с някой друг младеж да се занимава и аз не я търся така ще ме отебе тотално

Ако е тръгнала с друг младеж тя ВЕЧЕ те е отбила тотално, не е нужно както каза valdesbg да играеш ролята на опашка. Прояви уважение към себе си.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iveto90
    недей да я търсиш известно време,накарай я да ревнува....иначе сега тя се чувства като принцеса ти само я търсиш а тя се прави на недостъпна затова спри за малко да я търсиш и се опитай да се разсейваш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DNJ
    Аз мисля, че е по - добре да оставиш нещата така и да изчакаш тя да те потърси. Направил си каквото трябва, показал си интерес към нея и според мен това е достатъчно. Не рискувай да ставаш досаден, защото ще постигнеш обратния ефект. Успех и дано ти се наредят нещата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Може просто да не те харесва достатъчно.Ако и тя усеща силно привличане към теб,ще бъде по-настоятелна да излизате
    Онази велика тръпка и омекване на колената,което е толкова страхотно усещане най-вероятно липсват при нея.И все пак дай и малко време,може да няма опит с връзките и просто да се страхува.Успех

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Може просто да не те харесва достатъчно.Ако и тя усеща силно привличане към теб,ще бъде по-настоятелна да излизате
    Онази велика тръпка и омекване на колената,което е толкова страхотно усещане най-вероятно липсват при нея.И все пак дай и малко време,може да няма опит с връзките и просто да се страхува.Успех
    Ооо омеква като се видиме не е в тфа проблема

Пък ако ли не стане,а ти наистина си такъв какъвто те описва,намери си друга.Може би има момичета,които търсят теб и ще те оценят.

*Стар ник - sladkata_bebz

Отиваш у тях с бухалката и й заповядваш да ти каже всичко. То иначе няма да разбереш.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Спри и ти да я търсиш,и я игнорирай!Ще видиш как ще започне да те търси

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Има причина да иска почивка независимо дали тя важи само за теб или за всички. В момента един вид ти отказваш да я оставиш малко на спокойствие.

Когато й мине ще те потърси. Уважавай личния избор на човека срещу теб както и личното му пространство.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Спри да я търсиш.Ако тя те потърси и се почувства пренебрегната,значи те харесва,но просто се прави на оборотна.А ако не те потърси,значи изобщо не се занимавай повече.Уведоми я само,че късате и си гледай живота.

Оставил съм я да и полипсвам малко, пък ще видим

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Докато играеш ролята на опашка - няма опция да лудне по теб. + че вече си бита карта
    Ще се самоцитирам. За да си дигна цифричката. Ясно е че не вдяваш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

2 седмици питай я дали има някакъв проблем..успех

Голям фен Аватара на azida
    Цитирай Първоначално написано от iveto90

свърши на входната и врата!
    nice,a?

Остави тя да те потърси първа
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Не я търси известно време.. Излизай с други момичета пред очите й, накарай я да те ревнува и ще видиш как тя ще почне да те търси..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си