- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не я разбирам :/
Ходя с 1на мацка г/д от началото на месеца и в началото вс беше супер, но ся напоследък ме игнорва (не сме се виждали от 2 седмици поне и все си намира оправдание... каза ми че игнорвала всички но не ми каза защо?) не ми вдига тела, сеща се от вр на вр по скайп да пише, аз я търся доста повече от колкото тя мен. A ми каза че наистина ме харесвала, мил и добър съм и бил (така си е де). И нз кфо да правя да я оставя ли някфо време да не я търся ? Искам просто да лудне по мен колкото и аз съм луднал по нея :/
недей да я търсиш известно време,накарай я да ревнува....иначе сега тя се чувства като принцеса ти само я търсиш а тя се прави на недостъпна затова спри за малко да я търсиш и се опитай да се разсейваш
Аз мисля, че е по - добре да оставиш нещата така и да изчакаш тя да те потърси. Направил си каквото трябва, показал си интерес към нея и според мен това е достатъчно. Не рискувай да ставаш досаден, защото ще постигнеш обратния ефект. Успех и дано ти се наредят нещата![]()
Докато играеш ролята на опашка - няма опция да лудне по теб. + че вече си бита карта![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами ако е тръгнала с някой друг младеж да се занимава и аз не я търся така ще ме отебе тотално![]()
Ако е тръгнала с друг младеж тя ВЕЧЕ те е отбила тотално, не е нужно както каза valdesbg да играеш ролята на опашка. Прояви уважение към себе си.
Първоначално написано от DNJ
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може просто да не те харесва достатъчно.Ако и тя усеща силно привличане към теб,ще бъде по-настоятелна да излизате![]()
Онази велика тръпка и омекване на колената,което е толкова страхотно усещане най-вероятно липсват при нея.И все пак дай и малко време,може да няма опит с връзките и просто да се страхува.Успех![]()
Ооо омеква като се видиме не е в тфа проблемаПървоначално написано от scanadal
![]()
Отиваш у тях с бухалката и й заповядваш да ти каже всичко. То иначе няма да разбереш.
Първоначално написано от DNJ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Спри и ти да я търсиш,и я игнорирай!Ще видиш как ще започне да те търси![]()
Има причина да иска почивка независимо дали тя важи само за теб или за всички. В момента един вид ти отказваш да я оставиш малко на спокойствие.
Когато й мине ще те потърси. Уважавай личния избор на човека срещу теб както и личното му пространство.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Оставил съм я да и полипсвам малко, пък ще видим![]()
Ще се самоцитирам. За да си дигна цифричката. Ясно е че не вдявашПървоначално написано от valdesbg
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
2 седмиципитай я дали има някакъв проблем..успех
![]()
Остави тя да те потърси първа
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Не я търси известно време.. Излизай с други момичета пред очите й, накарай я да те ревнува и ще видиш как тя ще почне да те търси..![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико