- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ПОЛУЧИХТЕ за Коледа?
амии
1. пари
2. щоколад (в огромни количества)
3. графитено сива туника плетена с къс ръкав и към нея ръкави
4. черен панталон
5. сребро
6. плюшено мече
7. 2 сувенира с ангелчета
8. туника пак плетена с колан
9. Затъмнение и Зазоряване които си подарих сама
ии
10. розово-лилав широк колан който също си подарих сама![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
ботуши на Mustang и чанта кожена
250-300 лева за да си избирам подаръци ...
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Преса Braun straightline
Едни сребърни обеци
2 чанти
50лв.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ми аз за коледа полу4их много малко неща нашите нямат много парии не им се сърдя ! Ми полу4их един плетен половер и няколко нови 4ифта 4орапки и два шоколада :P Това е !
Епилатор на Ровента
GSM LG KP500
2 блузки
Пари
Някои хора нямат хлеб да ядат пак ти патко родителите ти кат са богати на пове4ето не са да са хвалиш знаеш ли пак колко ме интересуваПървоначално написано от casey
![]()
![]()
![]()
за сега 50 лв
Humans need fantasy to be human.
Откъде ги вадите тия пари ве!?
Ваще кви са?!
Най-важното е здравето и любовта,хах..
Материални неща : преса за коса,35 лв,пуловер,супер сладки дънки,една метълска блузка,която отдавна чаках <3 , и още 30 лв..
от приятеля ми - едно угромно плюшено сърце,което страшно много харесвам <3
от баба и дядо-парички..и едни сладки пантофки!
само пари. сама си правя подаръците за да няма сърдити накрая.
+1 макар 4е аз нямам нищо подобноПървоначално написано от silwinka
Ето я темата, в която всеки ще иска да блесне с по - скъпи подаръци ..![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Скромна червена, дамска чанта + портмоне в същия цвят от моето момче ..![]()
и нещо, което съвсем не се измерва с цена ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мн малко за разлика от миналата година![]()
+преса
+палто
+100 лв
1. Лаптоп /който ще си избирам в понеделник/
2. Бельо /от мен - за мен/
3. Ботушки
4. Сенки
5. Пари
нищо не съм искала...все пак наще ми купиха преди години апартамент и дават луди пари за семестр. ми такси...развали ми се монитора,ама то е наложащо да се купи нов..
Ами аз получих следните неща:
1.една много яка чантичка за училище
2.черен панталон
3.сива туника(специално за Нова Година)
4.сиви готини ботички с панделка отстрани
5.и сладки пижамки
Та това,но искам да подчертая,че това е първи път за който получавам толкова подаръци.А за тези които са им подарили мн подаръци ако имат в излишък може да ни дадат по нещо.Разбира се ние няма да откажем.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+2Първоначално написано от s1NNer
![]()
Нищичко, както всяка година![]()
![]()
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Първо темата не съм я направила, за да се хваля, а зада споделим какво сме получили по празниците.Първоначално написано от sanyflower7
Второ тези подаръци не са само от родителите ми а са от майка ми, приятеля й, баба ми, дядо ми, вуйчо ми, вуйна ми и двете ми най-добри приятелки.
Трето никой не те пита дали те интересува, темата не е да се заяждате.
Четвърто повечето са получили много по-скъпи неща. Не можеш да сравняваш телефони и лаптопи с маша и там някаква козметика. Получила съм много неща, но повечето от изредените не са много скъпи. Пример: Единият комплекти, който включва лак, три молива, червило е тестерче е само 3 и 50лв.
Другото, което е аз тези подаръци не съм ги изпросила от нашите и не съм ги разорила. Не съм аз виновната, че съм получила много подаръци. Не мога да разбера защо ми се нахвърляте?! Аз ли съм виновна, че съм получило повече подаръци от вас?! Е, съжалявам...
И sanyflower7 ти да не би да ме обвиняваш за световния глад?! Това, че съм получила подаръци за Коледа, какво отношение имакъм световния глад. Да не сме ги взели тези пари от сомалийците?
П.П. Браво на всички за хубавите придобивки. Да си ги ползвате със здраве и догодина повече подаръци!![]()
Ми и аз кво да направя мен кво ма интересува аз не ти завиждам нищо подобно просто имаш късмет с богати родителиПървоначално написано от casey
![]()
![]()
![]()
Детска радост - шарени бонбонки. Дай им на жените повод да се хвалят и после ходи ги спри, ако изобщо можеш. Ненужно мерене на пишките, да не говорим, че сте като малките деца - като някоя имала един пуловер повече, другата веднага хвърля огън и жупел.
Блузон във сиво, с гети за ръцете
2 бодита
Лилава риза
Парфюм Nike Fission
Розов калкулатор
Коледно сувенирче - ботуш с котка до него
Сладки неща, плодове и др.
Пари
'PinkFloydSound' разглезена кифла, много далече съм от това,,
Написах нищо особенно, защото не обичам за подаръци да ми се дават дрехи и ботуши, и тем подобни това мога да си го купя и по другия месец, по - важно ми е да получа нещо за `във времето`, което мога да използвам дълго време, нарича се ДЪЛГОТРАЕН материален актив..И точно, защото на последно място съм матереалист и то тъп при това, затова обичам неща който ще ми служат за напред много повече от едни ботуши, който са за този и другия месец.. Не съм казала, че не съм доволна просто миналата година получих предимно техника от която имах нужда, а тази получих неща, които след два месеца я са скъсани, я не ми трябват,,
П.С- Спестете си това с хваленето, с 3 реда написах какво съм получила, защото е такава темата и не съжалявам за нито един ред,+ това съм си благодарна на родителите ми и това, че ги имам тези неща не значи, че са богати, а просто, че съм имала нужда от тях, НАИСТИНА !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.