- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ПОЛУЧИХТЕ за Коледа?
Нали има криза бе, какви са тея сумати редове с подаръци![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
амии имам 60 лева тоест събрах ги за сега толкоз
3 герданчета сипер яки са
няколко чифта обеци
един сутиен с прашки :Д комплект
домашни чехли
и пижама![]()
Peace & Love
+1Първоначално написано от LovelyGirl
Може ли да попитам какво е това ретро пресаПървоначално написано от babyGirlDari
![]()
Изумена съм от бройката и цената на подаръците,които повечето от вас са получили.Дано ги заслужавате![]()
Аз от 2 години насам сама си събирам пари за основния подарък и не защото родителите ми не могат да ми купят,а просто защото получавам повече удовлетворение когато сама си го купя.А и го пазя много повече.
Тази година от пестене на пари цяла година си купих златни обици с по едно камъче цирконий.Ето каква картинка дадох на златаря
От родителите ми получих лакомства.Не приех парите им,защото и без това много ме глезят.Реших,че поне на Коледа ще удържа на желанието.А и така или иначе,ако ми потрябват пари,винаги мога да ги помоля.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
пари, фиби, преса за коса белисима, ботуши, кристали за коса, сувенир (от тези с надписите, които се закачват на стената), четка за коса, дрехии ( туника + клин, блузка ), боди, 2 шампоана , пемза за пети ( мисля, че така се казваше), балсам за устни, колие + обеци, бонбони и това общо взето![]()
P.S. след около 2 седмици имам рожден ден и ще получа още подаръци![]()
![]()
![]()
господи
Колко много подараци получавати...прерасход на средства е това за мен![]()
Та на някои повечето подараците надвишават 1000 лв.![]()
Моите родители ми подаряват подараци по джоба сиза което се радвам
Получих :
1 пуловер , 2 плътни хубави черни клина , 1 хубава пудра с хубава четка , доста красиво копринено бельо (което е най-скъпия ми подарак), едно красиво герданче и май са това![]()
От бабите си получих малко пари към 150 лв и много целувки и хубави думи+ една готина плетена шапка
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Последните 2 години родителите ми хвърлиха по няколко хиледарки за моите подаръци. Доста пари.
Тази година реших да не искам нищо. С парите, предвидени за моите прищевки, по мое желание те си купиха всички хубави неща, които искат и наистина им трябват. Радвам се, че най-накрая похарчиха малко пари за себе си, защото те го заслужават!![]()
И все пак... оставиха малко финанси и за мен, да си подкупя някои дреболии, от които имам нужда.![]()
ЩАСТЛИВА СЪМ!![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
нищоне се и надявам на повече
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Ръкавички, боди, герданче, обички, книги и париДоволна съм
![]()
Нашите взеха принтер, защото често се налага да ползваме. От вуйчо ми и вуйна ми една блуза. От баба и дядо пари.
HexGirl От бабите си получих малко пари към 150 лв
150 лв малко пари ли са?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
ами не са но пък съм абитюрентка и дефакто сега трябва да си плащам кувертите и тн. така че , бабите са практични
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Аз Коледа и рождения си ден ги празнувам заедно, защото съм родена тогава и затова ще кажа всичко, което съм получила.
от наще: дънки, плетена блузка, ботуши, шапка, камера за компа, нов телефон /стария ми го откраднаха, иначе нямаше да се сетят/ и малко пари аа и една розичка
![]()
от гости: шампанско с името ми и специални пожелания, рамка за снимка пак нарисувана от леля, парфюма на Хилъри Дъф, 3 други парфюма, сребърно герданче, кутийка за бижута, чантата, която си бях харесала, цветя, пари, едно черно горнище и май това е..
aa и от мен за мен: маска за коса, кремчето на Loreal, което си бях харесала, разни лакове и сега със спестените пари и парите, които ми дадоха сигурно ще има още неща..
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
1. Анурак и лакомства от Леля ми, Свако ми, и братовчедка ми
2.поло и едно пухено тефтерче от другата ми леля,другата ми братовчедка и приятеля и
3.черна туника отпред с сиви черти с къс ръкав, и ръкави към нея(мн ме радва), едни пухени чехлички, и четка за коса с огледалце(от тея съваемите)
4.парфюм Галерия от баба ми
7.пари от дядо ми с които и с парите от нова година ще си подаря от мен за менраничка на рип кърл и кецки на конверски
П.С. Не забравяйте че на Коледа най-важните неща не са подаръците!!![]()
[~] ФеШъН ГлЕзОтИйКа, вКуСнЪЪъ кУраБиЙка,
СлАдкА каТо АпЕтИтНа ХаПка,
ЗаБиВаМ се В сЪрЦетУ ти каТо пИронЧе,
аЗ сЪм ТвоЙтУ СекСи БонБоНчИиИ.....{!}
ме 2Първоначално написано от viksit0y
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
За някои са много за мене същоПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
в мойто семейство никога не са ми давали подаръци и едва ли някога ще полу4а, казват ми нямаме пари гледай си работата : ( ужасно е когато гледам това което вие сте полу4али, немисла 4е заслужавате толкова много при положение че някои хора не са полу4или нито една стотинка, а вие и пари. и подаръци, късметлии стенадявам се и аз някога да полу4а нещо
Просто..не знам кво да кажа, освен че си адски прост, комплексиран и завистлив злобар.Първоначално написано от vow
Какво лошо има, че са получили подаръци, нима като други не са получили нищо значи всички трябва да се лишаваме, за да им съчувстваме?![]()
да бе, сигурно..Първоначално написано от vow
Тука бая богаташчета се завъдихаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
![]()
Ех...Пък после -" мен не ме интересува материалното.Подаръците не са важни" ахахаахах![]()
![]()
Не знам дали писах по темата,но...Единственото,ко то исках бе това да съм с моята голяма любов,но уви...Дано поне на Н.Г. сме заедно ,че...
![]()
![]()
![]()
Иначе материалното...:една рокля,ботуши,разни сладки работи,които още не съм изяла дори иии разни малки дребосъци за стаята ми.
"Скъпи Дядо Коледа.Миналата година исках пластелин,сега искам да ми донесеш Ферари"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ми ето и моъте подараци (не са колкото вашите,но.. )
1.Чанта на Адидас (карирана) мн и се радвам![]()
2.основна козметика (паста за заби Холивуд смаил,крем,лак,почистващ тонок,балсам за устни Нивеа,Перли за лице)
3.дънки,блузка и ботии![]()
И тва е.... ама се радвам![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
[color=red]Никой не ви пита за мнението дали някой е богат, беден, разглезен и т.н. Още един подобен спор и трия темата.[/color]