- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ПОЛУЧИХТЕ за Коледа?
принтер, пари и преса за коса![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
сешоар ( зощото отчаяно се нуждаех от такъв а не ми се даваха пари (от моите)) + 200 лв бонус
![]()
![]()
![]()
перфориран език![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
+Първоначално написано от s1NNer
Обичайните неща и пиановторо всъщност, но ще си е при мен, защото ми омръзна да чакам брат ми да излезе, за да ходя да свиря.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
- 3 блузи
- 2 парфюма
- преса за коса
- ии около 500 лева
-2 книги
-парфюм на Кайли Миноуг
-портмоне, мн му се кефя
-ботушче-моливник
-огромна ароматна свещ
-3 блузки + бельо + чорапогащници
-ръчно направени гривна и обици
-лакомства и пари
Много съм доволна от подаръците си (от тези, които получих и тези, които направих)![]()
Дрехи , телефон и разни гримчета![]()
Мацко,500 лв!? Я иди в друг форум ги разправяй тия.. кво се фукате ве,някои хора по-горе са писали ' нищо ' тя така хубаво си го казва ,че и преси ,че и парфюми..хах , айе бегай с тия 500 лв! Сори за спам-а..Първоначално написано от Goddess
толкова са и дали.Няма защо да я обвиняваме.Невиждам смисъл всички да се нападаме и караме само защото някой е получил повече от друг.Нейните родители явно са богати, а това означава че имат хубава работа и за да я получат са се трудили много! затова престанете да обвинявате някой че е получил повече подаръци от друг и не го карайте да се чувства вновен.Първоначално написано от silwinka
ПП.извинете ако има правописни грешки ама клавиатурата ми е бъгната![]()
Толкова съм събрала общо от всички роднини. Въпросът е какво сме получили, а не какво са ми подарили само мама и тате.Първоначално написано от silwinka
Един много скъп за мен човек!Няма по-хубав подарък от товаПървоначално написано от Celence
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Адски болки в корема и чувството, че ще раждам тризнаци.Първоначално написано от Celence
Ами тази година (и миналата) нищо ..![]()
Бъдете благодарни и на малкото, което имате, защото има хора, които треперят за залък хляб.. аз съм много благодарна на родителите си за всичко,което са направили за мен![]()
ами аз получих пари, телефона мечта, ботуши, в които съм влюбена и пари ! Но аз си имам всичко и не исках много ... най- важното е ценно за мен е, че зарадвах семейството и приятелите си с мечтаните им подаръци <3
120 лева
яке от естествена кожа
Ботуши
Шал
три големи шоколада милка ;д
и златно колие
Готина зимна пижамка и блузка телесен цвят за вкъщи, 'щот' гардероба ми претърпя почистване и пререждане. И 20 лв от баба и дядо.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами ръкавички,парфюмче,тоник за лице,шампоан,сладки работи и пари.
С мои пари пък си купих преса за коса,а гаджето ми подари плюшена панда.
1. карта памет за телефона
2. домашни чехли (то си беше любов от пръв поглед с тези чехли)
3. дънки
4. боди
5. две блузи
6. шапка и ръкавици (като в на всички ръкавиците имаше по 20 лв.)
7. и ще имам и подарък от чужбина от една приятелка но след ваканцията
I'm beautiful in my way....