- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли секс в Новогодишната вечер 2010? :)
Както всяка година се създава баналната тема с този въпрос, но пък който всеки го вълнува реших да създам продължението от тази година
Та въпроса е зададен
Аз ще се постарая доста да правя![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми не знам. По-вероятно е не, защото ще съм с най-добрите ми приятели. Гадже точно в момента си нямам, което е нормално предвид "дълготрайните" ми връзки от по 10 дена. И като добавим трудното излитане след чичо Джони Ходещия...сещаш се нататък.![]()
Зависи къде ще празнувам, ако съм с приятеля ми - да.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не , за къв чеп ми е да си провалям веселбата
Зависи колко съм се направил. Но така като се познавам мисля да правя.
Сигорно не, ще се запася с 3-4 кг eксплозиви и ще взривявам двора![]()
Нем...ама ме боли... уя... щот ще си бъда с мойте си хора... и ще си пийнем яко.. и вчера.. в една къща ни подариха 3-4 грама амфети...
И да...
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Най-вероятно не ,защото вече с никой не се виждам ,за сега.Като си намеря ново гадже.Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Sleda ot liubovta
Епа то си е задължение ако почне новата година със секс ще завърши със секс![]()
тфа е супер тъпо вместо на празника да празнуваш с приятели и да се веселиш ше идеш да праиш секс ..се 1 не можеш секи един друг ден ...нова год не е 364 дни..
Не мисля, защото ще има яко напукване, експлозиви, ужаси с приятели мухахаха
Running is my drug and I am overdosed ..
Последната нова година, на която правих секс, завърши със счупено легло и белотАз съм писал за случая де
Смятам тая година да се изшия като последния тъпигьоз, квото друго дойде като бонус - на хаир да е, и да спя поне до 6 часа на 1.1.2010, щото после отивам на работа
Може да се споразумеем с булката поне за една новогодишна свирчица, без много движения и изчанчени пози... Пък да видим
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Първоначално написано от DarkKisss
![]()
апф..
България над всичко!!
Едва ли x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не,защото няма да съм с приятеля си...на другия ден ще наваксваме ;дд...(ако сме в състояние де ;д)
Надявам се ;p
НЕ!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
след Нова година ми се очертава на мене![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+Първоначално написано от Hilary_
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не, тази Нова година съм необвързан.
Забелязали ли сте, че на Бъдни вечер никой не прави секс? Може би защото палтата/якетата са на леглото.![]()
![]()
![]()
Търсещ половинка.