- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли секс в Новогодишната вечер 2010? :)
Забелязали ли сте, че на Бъдни вечер никой не прави секс? Може би защото палтата/якетата са на леглото.![]()
![]()
![]()
Търсещ половинка.
аз на нова година ще съм с най - добрата си приятелка, така че силно се съмнявам да правя каквото и да е доближаващо се до секс![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Учертава се да съм в цикъл, но ако случайно не съм, с приятеля ни е традиция.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
+Първоначално написано от mOBSCENE
Я тоже.Първоначално написано от cookie_master
![]()
Естествено, че ДА! Пак шъ си отидъ на купончето с хората ми, пак шъ съ пием, ама кво ми пречи после и секс да правя преди да заспа? И без това никога не пия до припадък, а само за настроение, да се разприказвам. Пък какво пречи и по средата на празненството в тоалетната?![]()
Хехехеаз съм с най-добрите си приятели и приятеля си, комбинацията разбива. Малко след 24:00 ч. сме в другата стая, даже сме казали на всички да не ни търсят по това време.
Весело изкарване на всички, а на тези без гадже... дано Ви се отвори парашутът!
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Аз нямам да имам възможността.
Ша измислим нещоПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Hilary никой не ти вярва![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Значи онова със свещите,романичната музика и кашона с Durex отпада,така ли ХилариПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Ейй зозооо ше дойда и ще ти окрадна другия зозоо!!!Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
п.с. vaseto0o аз и не ви карам да ми вярвате .. важното е, че аз си вярвам!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тцтц толкова много отговори от сорта на НЕ или ако ми се отдаде възможност...не че има нещо лошо но мн еднообразно
...аз пък смятам да правя и не мисля, че ще ми повлияе ни най малко на забавлението, дори напротив може доста силно да го увеличи
![]()
![]()
:P :P :P
ай да напрайм една оргия които сме от форума в съдбносната нощ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се очертава да правя тогава. Пък и за момента съм необвързан.
Наздраве + експлозиви. Това е програмата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
със сигурностако не сме много пияни
![]()
Коментар за 16+ :Рр
Колкото повече секс, толкова повече забавление![]()
На НГ див секс се прави най-добре, тия приказки за разваляне на настроения и бла-бла.. не помня форума да е бил за 3-та възраст![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами незнам вероятно не предвид колко алкохол и експлозиви ще има май няма да стигне времето до 1 януари на обядПък кой знае кво може му приштрака на оня пич долу
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Намират се и пенсионери, шефче
Тук - там, но все пак не сме измрелиНа по младо налитат вече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от cookie_master
Уф, много се надявамС гаджето правим една година заедно на 1 януари така, че имаме двоен празник, а и ще празнувам с него! Проблема е, че ще съм в цикъл
Някъде 4-ти ден ще съм, а попринцип ми трае около 6
И просто се чудя какво да правя за да ми дойде 2 дена по-рано или да ми свърши 2 дена по-рано.. (в никакъв случай няма да го правя повреме..)
Някакви идеи, хора? Адски много искам.. ако не на 1-ви тъй като всички ще сме на градус, то поне на 2-ри.. ПОМОЩ! За 1 ден ще изпусна златна възможност
Инaче ще бъдем голяма компания приятели само .. ще е супер яко каквото и да става! :P
Ти можеш да правиш секс и след това.Какви златни възможностти,какви чудесии...
Еее далеч не е същотоПървоначално написано от Shia
Все пак ни е годишнина
Пък и нямаме особено много възмножности напоследък и не се очертава да имаме..
no![]()
dont't fuck with me
е няма как без,много държа на новогодишния секс![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]