- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли секс в Новогодишната вечер 2010? :)
Няма да правя. Чувствам се прецакана . Ще наваксвам след 3ти.![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
за тебе можем да уредим нещоПървоначално написано от c0ci
![]()
GTA Stunting
Плановете ни са да се съберем една голяма компания (всички от кръчмата), да се напием, да надуем музиката на макс, да подпалим двора с пиратки и да взривим къщата с нашия пиромански късмети след 3/4 сутринта яко секс с гаджето, пък не ме интересува дали родителите ми и приятелите ни в саседната стая са си трагнали или спят...да се са чупили по-рано.
![]()
Ако намеря нещо подходящо....мойто влечуго се изпари.....точно днес........
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Отрязаха ме много брутално и няма да правя.
СГАН МРЪСНА
цикъл![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
кофти ти е ..Първоначално написано от Dollystar
![]()
A_Loving_Girl, от теб пък не очаквах такъв отговор - шок
То и моето място за купон се премести от точка А до точка Б, ама дали ще е по време на купона или след - мисля да си го подаря да му се порадва![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Треаше да ми дойде на 5Първоначално написано от AlokiNn
![]()
тъпа система
нищо де и без тва с гаджето ми не сме правили секс още (щото ходим откоро пък и той е малък и не ми се иска да го провалям
) а и така няма как да му изневеря
![]()
![]()
Еми значи ще си пиеш на воляПървоначално написано от Dollystar
![]()
Идеята е повече от добра, но не мисля, че ще имам удоволствието да ми се случи.
Да обичаш значи да страдаш!
Оооо аз съм въздържател ... последния път в който се напих беше ужасно, не смятам да стигам до там повече, а аз като почна да пия трудно се спирам, което не е хубаво за момиче... затова ще си мина с шампанско или вино - 1 чашка и това ми стига колкото да ми светнат очичкитеПървоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
Не се притеснявай, те ей сега ще започнат да те заливат тук с оферти като знам какво ставаПървоначално написано от ladykeisy
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не са интересни офертите, а желанието миПочти никой не би ми докарал желание за секс към себе си....но за всичко си има изключения,макар и малки
![]()
Да обичаш значи да страдаш!
asdasdas
Правих![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Бях подготвена,но тази нова година беше много кофти и мисля да го направя утре![]()
![]()
![]()
Искам да забравя тази част от живота си![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
На Нова Година секс не правих, ама за сметка на това тва беше една от най - яките нови години която съм карал![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
ПРАВИХ....ДА!!!!!!!!!!И ТО ПЪЛНА СЕСИЯ НА НЯКОЛКО ТЕКА...БЕШЕ СТРАХОТНО!
По-спокойно де!Първоначално написано от ERvili
Да не ти е било за пръв път?